Krzysiek Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Witam! Jak widac mamy spora grupe uzytkownikow ktora nie logowala sie od dluzszego czasu. W zwiazku z tym dzisiaj rozeslalem informacje do wszystkich uzytkownikow o zmianie adresu forum! Teraz odczekam pare dnie i zaczne kasowac uzytkownikow ktorzy nie logowali sie na forum od dluzszego czasu! Pozdrawiam KJPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 dobry pomysł, bedzie przejżyściej i będziemy wiedzieć na czym stoimy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Dobra myśl , juz w tej chwili mamy prawie 100 zarejestrowanych , a udzielających się z tego jest 10 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Spokojnie , wlasciwie forum dopiero co przeszło zmiany jest nowa domena dajmy ludziom troche czasu , mysle ze skoro poszło info na mejla do kazdego zarejestrowanego to trzeba zostawic tak ze 2 tygodnie na to zeby sie pojawili na stronie a jesli po tym czasie dalej ktos nie bedzie zainteresowany pisaniem na forum to mozna kasowac takich userow 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 usuwac ich to tylko pianobijcy którzy na drodze życiowej gdzieś wątpią myśle że te forum powinno istnieć dla ludzi którzy to kochają i dla tych co potrzebują informacji a nie dla tych którzy robią nie potrzebny szum żeby sie pokazać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 NABIJACZOM POSTÓW - MÓWIMY STANOWCZE NIE :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 co do usuwania proponowałbym: - jako aktywność zalicza się datę ostatniego logowania, a nie liczbę postów, - nawet jeśli nic nie piszesz, to nikt Cię nie usunie jeśli logujesz się dość regularnie od dłuższego czasu, - jeśli zalogujesz się tylko w dniu rejestracji zostaniesz usunięty po kilku dniach, - jeśli napiszesz tylko kilka postów i nie zalogujesz się przez 2-3 tygodnie decyzję o usunięciu podejmą admini i moderatorzy, - jeśli nie możesz nas odwiedzać zbyt często, a nie chcesz być usunięty, to skontaktuj się z adminem lub moderatorem. Warunkiem tutaj jest to, że zna Cię ktoś ze stałych bywalców forum. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 co do usuwania proponowałbym:- jako aktywność zalicza się datę ostatniego logowania, a nie liczbę postów, - nawet jeśli nic nie piszesz, to nikt Cię nie usunie jeśli logujesz się dość regularnie od dłuższego czasu, - jeśli zalogujesz się tylko w dniu rejestracji zostaniesz usunięty po kilku dniach, - jeśli napiszesz tylko kilka postów i nie zalogujesz się przez 2-3 tygodnie decyzję o usunięciu podejmą admini i moderatorzy, - jeśli nie możesz nas odwiedzać zbyt często, a nie chcesz być usunięty, to skontaktuj się z adminem lub moderatorem. Warunkiem tutaj jest to, że zna Cię ktoś ze stałych bywalców forum. jestem za, nie ma co pochopnie wywalać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 24 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 W najblizszym czasie nie bedziemy nikogo usuwac! Fajnie miec ponad setke userow! Do tematu wrocimy w pozniejszym terminie! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 W najblizszym czasie nie bedziemy nikogo usuwac! Fajnie miec ponad setke userow! Do tematu wrocimy w pozniejszym terminie! :wink: taki "sztuczny tłum" na początek robi pozytywne wrażenie, więc popieram, na jakiś czas pozostawmy to jeszcze pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 co do usuwania proponowałbym:- jako aktywność zalicza się datę ostatniego logowania, a nie liczbę postów, - nawet jeśli nic nie piszesz, to nikt Cię nie usunie jeśli logujesz się dość regularnie od dłuższego czasu, - jeśli zalogujesz się tylko w dniu rejestracji zostaniesz usunięty po kilku dniach, - jeśli napiszesz tylko kilka postów i nie zalogujesz się przez 2-3 tygodnie decyzję o usunięciu podejmą admini i moderatorzy, - jeśli nie możesz nas odwiedzać zbyt często, a nie chcesz być usunięty, to skontaktuj się z adminem lub moderatorem. Warunkiem tutaj jest to, że zna Cię ktoś ze stałych bywalców forum. pozdro Bardzo dobry pomysl, kosa brawo :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EbStEr Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Ja mam takie pytanko bo jak nie bedzie kogos przez cale wakacje to wyrzucicie?? Czy w wakacje sie to nie liczy?? :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 w waqkacje sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 ja się nie liczy, nieobecność ponad tydzień i ban na 30 dni :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 a za pisanie odpowiedzi krótszych, niż 30 znaków ban na tydzień :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 a za odgrzebywanie tematów z 2005 roku BAN na 2 lata :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 chcialem to zaproponowac wczesniej ale sie balem :mrgreen: calkowicie zgadzam sie z Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Poczytałam Wasze posty i jest w tym wiele racji, bo jak się przegląda użytkowników to widać, że jest dużo takich, którzy się tylko zarejestrowali i nawet nie przeglądają forum. Jest to trochę zaśmiecanie. Ja sama jestem tu od niedawna poza tym dominujące tematy prowadzą głównie panowie, więc jest mi trudno udzielać się w tak wielu kwestiach. Wiem, że jest też taki jakby podtemat "Maximberki", jednak nie ma tam tematu, który byłby rególarnie prowadzony przez panie. A jako nowa osoba nie chcę też niepotrzebnie zaśmiecać forum nowym tematem. Lubię za to przeglądać forum i niektóre tematy. Mam nadzieję, że z czasem się wdrożę, bo podoba mi sie tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Bardzo nas to cieszy kolezanko MUSZKO :wink: i mamy nadzieje, ze dalej bedziesz razem z nami dzielic los tego forum i tak trzymac <bmw_1> <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 rumunm5 na pewno będę bo bardzo mi sie tu spodobało, więc nie mam w planach uciekać. No chyba że ... Krzyśkowi i Mordulcowi "podpadnę" i sami mnie usuną :wink: Ale mam nadzieję, że tak się nie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Muszka nieaktywni użytkownicy to tacy, którzy zalogali się jakiś czas temu, byli z dwa razy i ślad po nich zaginął Jeżeli systematycznie logujesz się na forum, to nikt Cię nie usunie. Fakt mało jest tematów 'dla nas', ale mi równiez przyjemność sprawia samo przebywanie tutaj, czytanie postów itd. :mrgreen: Co do działu Maxbmmerki, zapraszamy do zakładania nowych tematów, po to mamy ten dział ( założony dzięki hojności naszych kochanych Panów uklon_bmw ) aby pisać o tym, co nas kobietki interesuje happy_bmw Pozdrawiam happy_bmw happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Popieram cię KRZYSZTOF na całej linii <bmw_1> . Wiem, że niektórzy logują się tylko po to aby mieć większy dostęp do forum. Po przejrzeniu forum nawet nie mają zamiaru więcej zaglądać. I takich właśnie należy usuwać gdyż niepotrzebnie zaśmiecają nasze forum. Pozdrowionka HEEJ !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapa Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 ale mam nadzieję że będzie tak jak napisała Pola - nie będziecie wywalali tych co sie regularnie logują - naten przykąłd mnie pisze mało bo słabo sie jeszcze znam na mechanice <bmw> ale loguje sie regularnie - JESTEŚCIE NIOCENIONĄ KOPALNIĄ WIEDZY uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Niewiem moze zaostrzcie zasady i wywalajcie po konkretnym uplywie czasu,np. 90dni nieaktywnosci i czapeczka :!: Kazdy bedzie znal regulamin i niebedzie placzu : a za co?? ; a czemu?? itp. Niewiem tylko jak definiujecie slowo nieaktywnosc?? chodzi o brak logowan,czy brak pisania postow i tematow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Ale sie dyskusja zrobiła :shock: Nikogo nie usuwamy i w najbliższym czasie nie zamierzamy tego robic <bmw_1> Mysle ze na początku roku zrobimy pewna reorganizacje na stronie i na forum a co za tym idzie usuniemy kilka / kilkadziesiąt na które nie nastąpiło nigdy logowanie w takim celu aby nie bylo blokowania Nicków :wink: Dlatego każdy moze byc spokojny , nikt nie zostanie skasowany :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi