Nem Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Hudy a ty przeciez byles na orszaku to w twoim przypadku nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUDY Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Bardzo mnie to ucieszyło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Forest o 11:00 pod Kauflandem, będę z Jamalem. Do jutra! OK, do zobaczyska panowie. Co do "nowych" mysle ze skoro BKP trzyma sie okreslonych zasad, my rowniez powinnismy byc konsekwentni Popieram, są jasne zasady i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Ja tam tez nie mam zbytnio do gadania, ale konsekwencja to podstawa, tak to bedzie impreza udana, a przypadkiem mozemy sobie wszyscy w brode pluc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Napisalem taka sugestie dlatego, ze night'a nie bylo juz hoho i troche jest ludkow zainteresowanych. Jak mi sie uda to sedanem zajade na REDECO tylko przelozyc kola musze no i jakos oberwane lusterka polatac bo komus przeszkadzaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Napisalem taka sugestie dlatego, ze night'a nie bylo juz hoho i troche jest ludkow zainteresowanych. Night'a nie było ale były orszaki weselne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 planujemy konkurs na rzut oponą w dal (osobno dla Bimmerów i Bimmerek) Jeśli ktoś posiada miarę rozwijaną (taką do kilku metrów) to niech weźmie. I gdyby ktoś miał starą oponę (bez felgi ) oraz jakąś mniejszą dla Bimmerek to też będą mile widziane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Jeśli ktoś posiada miarę rozwijaną (taką do kilku metrów) to niech weźmie. I gdyby ktoś miał starą oponę (bez felgi ) oraz jakąś mniejszą dla Bimmerek to też będą mile widziane ... Forest na redeco przecież jest sporo opon dookoła toru , pewnie coś się wybierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Dla Maxbimmerek mogę wziąć zimówkę z BMWCorsa Ewy myślę że będzie OK - 145/80/13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Tak sobie pomyslalem, ze moze by dac szanse pokazac sie nowym bo jest ich sporo ale na zasadzie wjazdu na parking bez mozliwosci latania po torze itd. Na zasadzie poznania sie przywitania pogadania. Nem szkoda ze nie przeszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 (edytowane) Drodzy Forumowicze. Mam wielka prosbe. Z tego, ze przebywam jeszcze zagranica a bardzo bym chcial wjechac moja Bmka na hamownie poniewaz czeka ona na wiruska czy przyjelibyscie moja żone i pomogli jej wjechac i ogolnie pomoc jej w tym wszystkim sie połapac. Sandra zjawila by sie jutro choc nie ukrywam, że sie bardzo wstydzi. Pomożecie ???? Edytowane 17 Września 2011 przez Grzechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 taśme wezme 30 m starczy dla Eda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Drodzy Forumowicze.Mam wielka prosbe. Z tego, ze przebywam jeszcze zagranica a bardzo bym chcial wjechac moja Bmka na hamownie poniewaz czeka ona na wiruska czy przyjelibyscie moja żone i pomogli jej wjechac i ogolnie pomoc jej w tym wszystkim sie połapac. Sandra zjawila by sie jutro choc nie ukrywam, że sie bardzo wstydzi. Pomożecie ???? Jasne że pomożemy, firma która hamuje auta sama wjeżdża na platforme.. Chłopacy zgłaszam się na pracę społeczną i jak ostatnio mogę mierzyć czas przejazdów po torze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 (edytowane) To jak się spotykamy? Parking przy Factory 11.30? I powiedzmy o 11.45 wyjazd na Redeco? Ekipa lecąca z Namysłowa i Oławy - parking Kaufland, godzina 11.00. Pasuje? Forescik to aktualne miejsce spotkania ??? Jasne że pomożemy, firma która hamuje auta sama wjeżdża na platforme.. dzieki Kevin wiesz ze jestesmy nowi i moja polroczna wycieczka nie pozwolila na wczesniejsze poznanie sie wiec nie ukrywam ze stawiam żone przed faktem dokonanym:P Edytowane 17 Września 2011 przez Grzechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 ***** czy tak ciężko czytac ze zrozumieniem? Ktoś nie był na żadnym zlocie, najcie, orszaku to na Rakietową nie wjeżdża !!!!!!!!!!!!!!!! A tu co drugi post - a ja mogę, a ja chciałbym, a mi pozwolicie? Grzechu byłeś na jakimkolwiek zlocie? O ile wiem - nie. Więc sprawa jest jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 (edytowane) No teraz jasne. Ale odmawiac kobiecie w ciazy toz to pech Edytowane 17 Września 2011 przez Grzechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Na wiosne akcja z hamowaniem bedzie pewnie powtorzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 To mam brać ta oponę 13" czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Na wiosne akcja z hamowaniem bedzie pewnie powtorzona jesli tak zalatwie wiazd na prof hamownie obciozeniowa w ecuprojekt byly dynosoft ostatnio rozmawialem z Gulem na ten temat i zadnego problemu nie ma cena byla by 70 zl wiec jak co na wiosne mozna zrobic taka akcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 To mam brać ta oponę 13" czy nie? Lijo nie bierz opon, coś tam się wybierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 (edytowane) Do imprezki co raz bliżej więc krótkie podsumowanie : Na chwilę obecną chętnych na : -Tor jest około 20 osób (2 GZ) (3 Południe) (15 Maxbimmer) -Hamownia również około 20 osób Jak już zostało to napisane wcześniej zbiórka na Factory tak jak ostatnio i około 12 wjeżdżamy na Redeco Co prawda tor mamy zarezerwowany od 14 do 18 ale możemy te 2 godzinki (od 12 do 14) wykorzystać na rozłożenie maneli , pohamowanie beemek i pogrilowanie. Czasu na torze pewnie będzie aż za dużo więc kto ma chęci pakować "zimówki" do bagażnika i spokojnie będzie można je zutylizować w kulturalny i bezpieczny a przy tym efektowny sposób po zakończonych przejazdach Jeśli chodzi o ściganie na torze to najpewniej tak jak poprzednio zostanie ustawiony jeden tor i będzie się liczył najszybszy przejazd , będzie można jeździć ile kto ma bajury w zbiorniku żeby poprawić swój czas :drunk: więc pamiętajcie tankujemy za 5-dych do pełna i ogień na tor :lol: Aha i oczywiście przypominam o fotelikach , krzesełkach , stolikach , grilach i innych manelach przydatnych na taki zlocik :drunk: OSTATNIE WYDANIE LISTY : 1. Mordulec +HAMOWNIA + TOR 2. Jaro 3. Kosa 4. Kevin + HAMOWNIA X2 + TOR X2 5. BASTARS +HAMOWNIA ( traktor na tor , nie sądzę ) 6. Dawid +HAMOWNIA 8. Edka + HAMOWNIA + TOR 9. Jokeymiras + TOR 10. rush + HAMOWNIA + TOR 11. woz + hamownia + tor (na 90% bo 328 powinna byc juz gotowa) 12. Jacek8 + HAMOWNIA 13. Edu+Tor 14. misiudyziu+tor 15. Czechu+tor 16. nica + HAMOWNIA 17. edzia330ci+hamownia 18. chiccoo- HAMOWNIA 19. Lijo + HAMOWNIA 20. Energy + HAMOWNIA 21. JacekBMW3C + TOR 22. Kozin+Tor na 99,9 % 23. mariusz13 + Hamownia + tor 24. Sagui + hamownia 25. Kosa325i + HAMOWNIA + TOR pewnie też 26.Wilkov 27. Pit3er 28. Remotec + Hamownia + Tor 29. JAMAL 30.hall 31. HUDY + Hamownia 1. Cuba, Aneta + Hamownia + Tor 2. majka 3. qba101 + Junior 4. Józek, Danusia (może Tor) 5. ASCII + Tor 6. Romek 7. adacho 99% 1. Adaśko +Hamownia +Tor 2.KrychuB5S+Renia -mam 2 miejsca wolne 3. Bawara+ Karolina+Ston 4.Bmwfane34+Waldek+Hamownia+Tor 5.Mecenas + Cewa na 50 % 6.King -dojedzie bezpośrednio na tor 7.Michał 525i ? 8.LeVVI ? Edytowane 17 Września 2011 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 a VW mozna hamować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 dobrej zabawy,następnym razem choćby to był najt to wpadnę("chodziarz daleko " :4:) ,ale na te chwile ma auto niezdolne do jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 grila micnici bierzecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 @Pawelo I tak masz 30km bliżej niż ja Moje też ma chwilowy przestój, ale jak będzie ok i znajdzie się jakaś kasa w zapasie to też chętnie odwiedzę Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi