Jaro Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 lijo a możesz skasować inspekcję bo jutro wymieniam olej ? inspekcję to Ci mogę wykasować przyciskami na zegarach panie kolego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 spoko, ale bez spóźniania się (godzina do ustalenia) spoko tym razem nie dam du.. zobaczymy o której na factory i wtedy się dogadamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Dyziu to moze w domu zostań nie ma takiej opcji!!!!:gril::bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Kevin ,rush i Jokeymiras lecicie razem Lubina ??? bo bym się podłączył do was jak coś mój nr 509-953-336 puśćcie smsa ewentualnie skąd ruszacie i o której ja juz dzisiaj albo jutro bede we wrocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 ja juz dzisiaj albo jutro bede we wrocku pamiętaj,że w poniedziałek się widzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 spoko tym razem nie dam du.. zobaczymy o której na factory i wtedy się dogadamy:) ...no mamy nadzieję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Jak w temacie udało mi się zgrać wolny termin na Redeco i dogadać z ekipą od hamowni tak więc ogłaszam wszem i wobec , że dnia pańskiego 18tego września mamy rezerwację na torze od 14 do 18 i do tego w tym czasie (najprawdopodobniej też i wcześniej od godziny 12:00) będzie można pohamować swoje beemki :dance: To jak się spotykamy? Parking przy Factory 11.30? I powiedzmy o 11.45 wyjazd na Redeco? Ekipa lecąca z Namysłowa i Oławy - parking Kaufland, godzina 11.00. Pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 To jak się spotykamy? Parking przy Factory 11.30? I powiedzmy o 11.45 wyjazd na Redeco? Ekipa lecąca z Namysłowa i Oławy - parking Kaufland, godzina 11.00. Pasuje? może być, tylko bez opóźnień i przestojów typu mycie aut na bliskiej ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 może być, tylko bez opóźnień i przestojów typu mycie aut na bliskiej ;/ Matiego nie będzie :4::4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Ekipa lecąca z Namysłowa \namysłów leci przez oleśnice i czechu razem z nami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Dobra, to my z Kozinem startujemy z Oławy. Reszta niech sie postara byc na 11.30 przy Factory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 OK , to my jesteśmy o 11.00 na orlenie tam gdzie ostatnio , Dyzio nie śpij :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 no nareszcie jakaś konkretna decyzja!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUDY Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 To jak się spotykamy? Parking przy Factory 11.30? I powiedzmy o 11.45 wyjazd na Redeco? Ekipa lecąca z Namysłowa i Oławy - parking Kaufland, godzina 11.00. Pasuje? Forest o 11:00 pod Kauflandem, będę z Jamalem. Do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Tak sobie pomyslalem, ze moze by dac szanse pokazac sie nowym bo jest ich sporo ale na zasadzie wjazdu na parking bez mozliwosci latania po torze itd. Na zasadzie poznania sie przywitania pogadania. Co o tym myslicie ? Niech sie "glowy" wypowiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Ja tam "Głowa" nie jestem ale mogli by wpaść. Nie mam nic przeciwko. Zwłaszcza ze ludziska maja chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUDY Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Oooo bardzo mi się podoba. Jestem nowy i nie kryję, że zależy mi na poznaniu sie, przywitaniu i pogadaniu jak napisał Nem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 osobiście powiem że góra jest raczej konsekwentna i ma swoje zasady!!!których się trzyma!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Owszem poznanie się jest spoko, ale pamiętajmy, że takich okazji w roku jest mnóstwo, a takie zloty jak teraz to w pewnym sensie nagroda za czynny udział w życiu klubu. Ale w sumie moje zdanie się tu nie liczy, a więc czekajmy na wypowiedź jakiegoś klubowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 A do której planujecie Bounceować na Redeco? Bo do obiadu to raczej będę zajęty, a później jak nikogo już ma nie być, to nie będę smarował taki kawał żeby pooglądać samoloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 korni cofnij o strone!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 ale tam nie ma informacji mnie interesującej... Jest start a planowany koniec rozumiem bliżej nieokreślony... To najwyżej zadzwonię czy jeszcze coś się będzie działo... Edit. A jednak jest Git już wszytko wiem Ban za nieśledzenie tematu:banned: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Korni do 18 mamy zarezerwowany tor, a więc pewnie impreza mniej więcej do 18-19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Co do "nowych" mysle ze skoro BKP trzyma sie okreslonych zasad, my rowniez powinnismy byc konsekwentni Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Co do "nowych" mysle ze skoro BKP trzyma sie okreslonych zasad, my rowniez powinnismy byc konsekwentni Pozdr Wrócilismy :drunk: ..... ma ktoś tanio odstąpić wątrobę ?? :lol: A tak poważnie to temat udziału "NOWYCH" na torze był już wielokrotnie wałkowany w szerokim gronie forumowiczy zostały podjęte takie a nie inne wnioski odnośnie uczestnictwa i nie chce mi się tego znowu od początku tłumaczyć .... Jedynie możemy wyjść tak na przeciw nowym , że jeśli kogoś nie było na żadnym spocie a ktoś z klubowiczy jest w stanie za niego poręczyć to proszę bardzo. Natomiast jeśli nie był na żadnym spocie , nikt go nie zna no to sory batory .... widzimy się na najbliższym BMW at Night. Ogólnie widzę , że temat Redeco na niedzielę jest ogarnięty więc spokojnie mogę brać się za lekturę zaległych 2tysięcy postów :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi