Dyziu Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 oj u nas taki gościu chudy i wysoki wygrał a taki koksiarz ode mnie nie dał rady nawet połowy tego trzymać co on:)a trzyma się ok 4min najlepsi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Z tym kołem to bym odpuścił bo jeszcze komuś spadnie na głowę i będzie trzeba dzwonic po PCK Myślałem też o przeciąganiu BMW na czas (powiedzmy 5-10 metrów) ale nie mamy takiej specjalistycznej uprzęży jak koledzy z Południa, może wystarczy zwykła linka holownicza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 a może sami się poprzeciągamy z grupą zachód :)hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Kevin ,rush i Jokeymiras lecicie razem Lubina ??? bo bym się podłączył do was jak coś mój nr 509-953-336 puśćcie smsa ewentualnie skąd ruszacie i o której no no wiadomo sie poleci razem jeszcze nie wiem o ktorej na 12 w krzywej jest zakonczenie tez ale wiadomo maxbimbry ważniejsze ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudywbo Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUDY Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 1. Mordulec +HAMOWNIA + TOR 2. Jaro 3. Kosa 4. Kevin + HAMOWNIA X2 + TOR X2 5. BASTARS +HAMOWNIA ( traktor na tor , nie sądzę ) 6. Dawid +HAMOWNIA 8. Edka + HAMOWNIA + TOR 9. Jokeymiras + TOR 10. rush + HAMOWNIA + TOR 11. woz + hamownia + tor (na 90% bo 328 powinna byc juz gotowa) 12. Jacek8 + HAMOWNIA 13. Edu+Tor 14. misiudyziu+tor 15. Czechu+tor 16. nica + HAMOWNIA 17. edzia330ci+hamownia 18. chiccoo- HAMOWNIA 19. Lijo + HAMOWNIA 20. Energy + HAMOWNIA 21. JacekBMW3C + TOR 22. Kozin+Tor na 99,9 % 23. mariusz13 + Hamownia + tor 24. Sagui + hamownia 25. Kosa325i + HAMOWNIA + TOR pewnie też 26.Wilkov 27. Pit3er 28. Remotec + Hamownia + Tor 29. JAMAL 30.hall 31. HUDY + Hamownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Ja mam pasy transportowe jak co, ale troche poplatane i tak dawno nieuzywane, ze juz nie ogarniam No konkursy fajne planujecie, tylko ten deszcz a w razie nieprzyjaznych warunkow jakie konkurencje moga sie nie odbyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 No konkursy fajne planujecie, tylko ten deszcz a w razie nieprzyjaznych warunkow jakie konkurencje moga sie nie odbyc? Wszystkie się odbędą tylko sztormiaki trzeba załatwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 a co Wy ludzie z cukru ? parasolki w dłon to i przy grillu ciepło będzie, ja jutro pomodze z dyplomami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Byleby zimno nie było bo deszcz to pikuś Pan Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Widac, że co nie którzy nie byli na Nysa Samer Patrol. Tam już jest tradycją, że pada...rzeka w namiocie i takie tam bliskie spotkania z przyrodą Będzie dobrze. Zawsze są jakieś plusy, trzeba je tylko znaleźc. Jak popada to tor będzie śliski...:twisted::twisted::twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 no jak byłem 2razy to za każdym razem padało!!! a i ostatnio na redeco też padało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Wezmę na ze sobą lapciaka i interfejs OBD2 + INPA Jak ktos ma jakiś extra soft itp to weźcie na pendrive'ie no jak byłem 2razy to za każdym razem padało!!! a i ostatnio na redeco też padało!!! Ale ostatnio trochę postraszyło jak dojechaliśmy a potem było miodzio tego sie trzymajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 no jak byłem 2razy to za każdym razem padało!!! a i ostatnio na redeco też padało!!! Dyziu to moze w domu zostań Miejmy nadzieje ze będzi ok. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 znowu mam rzucac opona bleeeeee :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Mi to nie przeszkadza, chodzilo mi o kwestie czysto organizacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Ma być ciepełko , ale burzowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Dyziu to moze w domu zostań Miejmy nadzieje ze będzi ok. wyprzedziles mnie:) jak slisko to konkurencja ze slalomem nabiera nowego sensu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Wezmę na ze sobą lapciaka i interfejs OBD2 + INPA Jak ktos ma jakiś extra soft itp to weźcie na pendrive'ie lijo a możesz skasować inspekcję bo jutro wymieniam olej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychu B5S Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 (edytowane) Witam widzę że przygotowania do zlotu idą pełną parą Fajnie że będzie więcej konkurencji ale po co skoro i tak wiadomo kto wygra??? Edu oczywiścieno chyba że go trochę podtrujemy Kosa dobrze mówisz ta cholerna pogoda nie popsuje nam dobrej zabawy a może sami się poprzeciągamy z grupą zachód :)hehe Dyziu chętnie ale ekipa GZ będzie raczej skromna także przełożymy to na przyszły rok Tak na chwilę obecną wygląda lista GZ: 1. Adaśko +Hamownia +Tor 2.KrychuB5S+Renia -mam 2 miejsca wolne 3. Bawara+ Karolina 4.Bmwfane34+Waldek+Hamownia+Tor 5.Mecenas + Cewa na 50 % 6.King -dojedzie bezpośrednio na tor 7.Michał 525i ? 8.LeVVI ? 9.? Edytowane 15 Września 2011 przez Krychu B5S dopisanie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Myślałem też o przeciąganiu BMW na czas (powiedzmy 5-10 metrów) ale nie mamy takiej specjalistycznej uprzęży jak koledzy z Południa, może wystarczy zwykła linka holownicza? mam taką uprząż jak nie zapomnę to wezmę Miras dajcie znać skąd ruszacie i o której ewentualnie dajcie namiary na pw to sie skontaktuje z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Olesnica i Namyslow - spotykamy sie w Smardzowie w niedziele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Olesnica i Namyslow - spotykamy sie w Smardzowie w niedziele? spoko, ale bez spóźniania się (godzina do ustalenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuba Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 18tego września mamy rezerwację na torze od 14 do 18 i do tego w tym czasie (najprawdopodobniej też i wcześniej od godziny 12:00) będzie można pohamować swoje beemki W takim razie pojawimy się po 12.00 a przed 13.00 bezpośrednio na Redaco, reprezentacja nie liczna, ale tak to bywa. 1. Cuba, Aneta (Tor) + Hamownia 2. majka 3. qba101 + Junior 4. Józek (Tor) Danusia 5. ASCII + Tor 6. Romek 7. adacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 lijo a możesz skasować inspekcję bo jutro wymieniam olej ? Myslę że tak ale nie robiłem tego poprzez INPA'e ponieważ nie wiem jak. Ja mam OBD2 tylko do swojego silnika. Inspekcje kasuję u siebie na starym OBD, ale myślę że Ktoś na zlocie będzie w stanie coś podpowiedzieć damy rady P.S. Dzisiaj słyszałem prognozę na weekend i ma być bardzo ładnie i ciepło!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi