Dyziu Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 ooo własnie a macie coś do zjarania??? bo dawno nic nie skopciłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Generalnie zasada jest taka, że wpuszczamy po jednym aucie na tor, mierzymy czasy, itd. Później jest jazda dowolna więc można sobie poprostu poszalec. Do końca imprezy będą potrzebne osoby które będą odpowiedzialne za bezpieczeństwo na torze. Osoby nie stosujące się do uwag organizatorów będą zmuszone do opuszczenia imprezy. Myślę, że ta ilośc czasu jest wystarczająca by każdy się wyszalał, spalił sporo paliwa i nadwyrężył stan tylnych opon. Oczywiście zgadzam się z tobą bezpieczeństwo najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Ja tam mogę się zgłosić do obsługi. (tylko przerwa potrzebna na hamowanie) Nawet wezmę odblaskową kamizelkę co bym był widocznie nie rozjechany ooo własnie a macie coś do zjarania??? bo dawno nic nie skopciłem:) Pierwszy lepszy wulkanizator. Jak masz 2 felgi to Ci założy coś co było do wyrzucenia i na Rakietową jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Ja tam mogę się zgłosić do obsługi. Ja też mogę bo i tak kołnierz ortopedyczny uniemożliwi jazdę po torze, nawet w roli pasażera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 a o której jest zbiórka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Ja też mogę bo i tak kołnierz ortopedyczny uniemożliwi jazdę po torze, nawet w roli pasażera A mnie ostatnio krzyż napie****ala. Przesadziłem w robocie. Ironia bo jestem informatykiem No ale serwery bywają ciężkie. "Byłem nawet u Harego z Tybetu. Pogładził po krzyżu, dotknął nogi. - I co? Krzyż napie***ala dalej a na nodze dostałem wysypki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 dalej a na nodze dostałem wysypki chyba nie na tej nodze co gaz wciskasz??:)hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 (edytowane) 1. Mordulec +HAMOWNIA + TOR 2. Jaro 3. Kosa 4. Kevin + HAMOWNIA X2 + TOR X2 5. BASTARS +HAMOWNIA ( traktor na tor , nie sądzę ) 6. Dawid +HAMOWNIA 8. Edka + HAMOWNIA + TOR 9. Jokeymiras + TOR 10. rush + HAMOWNIA + TOR 11. woz + hamownia + tor (na 90% bo 328 powinna byc juz gotowa) 12. Jacek8 + HAMOWNIA 13. Edu+Tor 14. misiudyziu+tor 15. Czechu+tor 16. nica + HAMOWNIA 17. edzia330ci+hamownia 18. chiccoo- HAMOWNIA 19. Lijo + HAMOWNIA 20. Energy + HAMOWNIA 21. JacekBMW3C + TOR 22. Kozin+Tor na 99,9 % 23. mariusz13 + Hamownia + tor 24. Sagui + hamownia 25. Kosa325i + HAMOWNIA + TOR pewnie też 26.Wilkov 27. Pit3er 28. Remotec + Hamownia + Tor 29. JAMAL 30.hall Edytowane 14 Września 2011 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Pierwszy lepszy wulkanizator no ta ale nie mam felg innych:) hall określ się z hamownią!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 a o której jest zbiórka? no właśnie? o której i gdzie? Myślę, że dobrym miejscem jest parking przy Factory - osoby spoza Wrocławia mają wtedy super dojazd obwodnicą, zjeżdżają zjazdem lotnisko i są na miejscu. A ludzie z Wrocka ... no cóż poradzą sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Dyziu: Kup dwie stalówki i niech se będą na takie akcje. 2 x stal (ok. 150-200zł) plus stare opony. Razem ok. 250 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 na fac1tory jak ostatnio bo rakietowa niedaleko więc z miasta muszą tamtędy jechać!! a ja obwodnicą i jestem ostatnio 20 min jechałem!!!do factory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 To na razie nie wpisuję nić bo nie powiem teraz na 100% czy będę hamował fure. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Kevin ,rush i Jokeymiras lecicie razem Lubina ??? bo bym się podłączył do was jak coś mój nr 509-953-336 puśćcie smsa ewentualnie skąd ruszacie i o której Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 ! a ja obwodnicą i jestem ostatnio 20 min jechałem!!!do factory No tez miałem przyjemność lecieć - 3 paski w jedną, do tego 2 do zjazdu albo startu, jednym słowem 200 km/h z budzika nie schodzi Mozna wyjechać o 15:10 i na 15:00 się jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Mozna wyjechać o 15:10 i na 15:00 się jest To tak sie da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 To tak sie da? kozin potrafi ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 bo smiga na wstecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Przy takiej prędkości czasoprzestrzeń się zagina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 niestety ja nie dam rady myslałem ze wpadne ale sytuacja rodzina bawcie się dobrze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 W kwesti organizacyjnej - hamownia, latanie po torze na czas, jazda dowolna do tego grillowanie - oby nie padało. Oprócz tego planujemy jeszcze konkurs na rzut oponą w dal (osobno dla Bimmerów i Bimmerek), konkurs na najładniejsze auto zlotu. Jeśli macie jeszcze jakieś pomysły - pisac, przeanalizujemy, może coś się dołoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 (edytowane) może slalom między oponami na czas?? (jazda zręcznościowa))!!:)a i może coś z dożynek jak raz widziałem!! trzymanie koła od wozu na czas nad głową!! koło mam:)hehe Edytowane 15 Września 2011 przez Dyziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 drabiniastego :?: :?: :?: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 może slalom między oponami na czas?? (jazda zręcznościowa)) Fajny pomysł tylko pytanie jak tam z miejscem do takiej zabawy, przydałoby się trochę placu. trzymanie koła od wozu na czas nad głową E tam...wiadomo, że Edu wygra Będziesz czekał w kolejce godzinę aż je opuści? :dance::dance::dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 [ATTACH=CONFIG]16184[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi