mariusz13 Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 1. Mordulec +HAMOWNIA + TOR 2. Jaro 3. Kosa + HAMOWNIA + TOR 4. Kevin + HAMOWNIA X2 + TOR X2 5. BASTARS +HAMOWNIA ( traktor na tor , nie sądzę ) 6. Dawid +HAMOWNIA 7. Mati +HAMOWNIA +TOR 8. Edka + HAMOWNIA + TOR 9. Jokeymiras + TOR 10. rush + HAMOWNIA + TOR 11. woz + hamownia + tor (na 90% bo 328 powinna byc juz gotowa) 12. Jacek8 + HAMOWNIA 13. Edu+Tor 14. misiudyziu+tor 15. Czechu+tor 16. nica + HAMOWNIA 17. edzia330ci+hamownia 18. chiccoo- HAMOWNIA 19. Lijo + HAMOWNIA 20. Energy + HAMOWNIA 21. JacekBMW3C + TOR 22. Kozin+Tor na 99,9 % :wink: 23. mariusz13 + Hamownia + tor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 1. Mordulec +HAMOWNIA + TOR 2. Jaro 3. Kosa + HAMOWNIA + TOR 4. Kevin + HAMOWNIA X2 + TOR X2 5. BASTARS +HAMOWNIA ( traktor na tor , nie sądzę ) 6. Dawid +HAMOWNIA 7. Mati +HAMOWNIA +TOR 8. Edka + HAMOWNIA + TOR 9. Jokeymiras + TOR 10. rush + HAMOWNIA + TOR 11. woz + hamownia + tor (na 90% bo 328 powinna byc juz gotowa) 12. Jacek8 + HAMOWNIA 13. Edu+Tor 14. misiudyziu+tor 15. Czechu+tor 16. nica + HAMOWNIA 17. edzia330ci+hamownia 18. chiccoo- HAMOWNIA 19. Lijo + HAMOWNIA 20. Energy + HAMOWNIA 21. JacekBMW3C + TOR 22. Kozin+Tor na 99,9 % :wink: 23. mariusz13 + Hamownia + tor 24. Sagui + hamownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuboszkozi Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 1. Mordulec +HAMOWNIA + TOR 2. Jaro 3. Kosa + HAMOWNIA + TOR 4. Kevin + HAMOWNIA X2 + TOR X2 5. BASTARS +HAMOWNIA ( traktor na tor , nie sądzę ) 6. Dawid +HAMOWNIA 7. Mati +HAMOWNIA +TOR 8. Edka + HAMOWNIA + TOR 9. Jokeymiras + TOR 10. rush + HAMOWNIA + TOR 11. woz + hamownia + tor (na 90% bo 328 powinna byc juz gotowa) 12. Jacek8 + HAMOWNIA 13. Edu+Tor 14. misiudyziu+tor 15. Czechu+tor 16. nica + HAMOWNIA 17. edzia330ci+hamownia 18. chiccoo- HAMOWNIA 19. Lijo + HAMOWNIA 20. Energy + HAMOWNIA 21. JacekBMW3C + TOR 22. Kozin+Tor na 99,9 % 23. mariusz13 + Hamownia + tor 24. Sagui + hamownia 25. kuboszkozi (nikogo z forum jeszcze nie poznałem ale myślę że to niesamowita okazja) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 O to super to moze byś załatwił i posprawdzali byśmy co i jak z tym przyspieszeniem, Ja tez bym był chętny.Co do Hamowania i Toru do kiedy trzeba się zdeklarować? Czy jest jakiś ostatni dzień! Kolego a Ty byłeś na jakimkolwiek naszym spocie ?? No niestety nie byłem, osobiście udzielam się na innym forum, bo dopiero niedawno do was trafiłem :-)A czy to w czymś przeszkadza że nie byłem ? Generalnie w niczym to nie przeszkadza , tyle że jak nie byłeś to nie będziesz Jak to kiedyś Cuba ładnie napisał : Napisał Cuba Spotkanie odbywa się na starych dobrych i wypróbowanych zasadach, czyli wjazd dla Klubowiczów oraz Forumowiczów, którzy dali się już poznać z dobrej strony. Innymi słowy takie zloty organizowane są jako zamknięte imprezy dla osób które znamy Dlatego powinno się czytac tematy od początku :arrow: 25. kuboszkozi (nikogo z forum jeszcze nie poznałem ale myślę że to niesamowita okazja) KUBOSZKOZI - zasady są jasne - impreza dla osób które już były na jakimkolwiek zlocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Kuboszkozi - proponuje byś przyjechał kiedyś na jakiegoś najta we wro na galerii jak bedzie organizowany - poznasz ludzi, my poznamy Ciebie i wtedy nie bedzie problemu byś przyjechał na Rakietową na tor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 To chyba ja tez bede niemile widziany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 No jesli nie byles na zadnym najcie to tak jak pisal Forest i Mloda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 To chyba ja tez bede niemile widziany? Nie to że nie mile, ale w związku z poprzednimi "przykrymi sytuacjami" jesteśmy teraz ostrożni. Także zapraszamy najpierw na jakiś najt itd jak pisałam wcześniej a później bedziemy szalec po torze Bo okazji z torem bedzie jeszcze zapewne nie mało :)happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 nie ma co się od razu zrażać do Nas ja np zacząłem od pewnego spotkania na gokartach, gdzie było otwarte wejście:) i szanowałem to że jeśli mnie nie poznali z dobrej strony, to raczej nie miałbym szans tak jak każdy inny wjechać np na redeco!!:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Mysle ze tor rakietowa bedzie jeszcze zima lub na wiosne najpozniej. Wiec poki co zapraszam na jakiegos najta Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Liczylem na to ze jak zdaze przyjechac do 18 to wlasnie Was poznam. Tor i hamownia mnie nie interesuja. Szkoda mi mojej 'landary'. Ale zasady zasadami, trudno inny razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Ja tak trochę z innej beczki, jeśli nie jestem pewien czy przyjadę, bo w przyszłym tygodniu będę oddawał auto do mechanika, a nie wiem jak on tam się wyrobi, to jeśli nie wpiszę się na listę, to będzie już po "ptokach" z moim hamowaniem ? bo z tego co widziałem wczesniej w temacie, to Mordulec pisał żeby się określic jakoś do dziesiątego IX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Lepiej sie wpisz. Jak nie da rady to trudno Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Ok w takim razie się wpisuję, ale nie mam pewności 1. Mordulec +HAMOWNIA + TOR 2. Jaro 3. Kosa + HAMOWNIA + TOR 4. Kevin + HAMOWNIA X2 + TOR X2 5. BASTARS +HAMOWNIA ( traktor na tor , nie sądzę ) 6. Dawid +HAMOWNIA 7. Mati +HAMOWNIA +TOR 8. Edka + HAMOWNIA + TOR 9. Jokeymiras + TOR 10. rush + HAMOWNIA + TOR 11. woz + hamownia + tor (na 90% bo 328 powinna byc juz gotowa) 12. Jacek8 + HAMOWNIA 13. Edu+Tor 14. misiudyziu+tor 15. Czechu+tor 16. nica + HAMOWNIA 17. edzia330ci+hamownia 18. chiccoo- HAMOWNIA 19. Lijo + HAMOWNIA 20. Energy + HAMOWNIA 21. JacekBMW3C + TOR 22. Kozin+Tor na 99,9 % 23. mariusz13 + Hamownia + tor 24. Sagui + hamownia 25. Kosa325i + HAMOWNIA + TOR pewnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 1. Mordulec +HAMOWNIA + TOR 2. Jaro 3. Kosa + HAMOWNIA + TOR 4. Kevin + HAMOWNIA X2 + TOR X2 5. BASTARS +HAMOWNIA ( traktor na tor , nie sądzę ) 6. Dawid +HAMOWNIA 7. Mati +HAMOWNIA +TOR 8. Edka + HAMOWNIA + TOR 9. Jokeymiras + TOR 10. rush + HAMOWNIA + TOR 11. woz + hamownia + tor (na 90% bo 328 powinna byc juz gotowa) 12. Jacek8 + HAMOWNIA 13. Edu+Tor 14. misiudyziu+tor 15. Czechu+tor 16. nica + HAMOWNIA 17. edzia330ci+hamownia 18. chiccoo- HAMOWNIA 19. Lijo + HAMOWNIA 20. Energy + HAMOWNIA 21. JacekBMW3C + TOR 22. Kozin+Tor na 99,9 % 23. mariusz13 + Hamownia + tor 24. Sagui + hamownia 25. Kosa325i + HAMOWNIA + TOR pewnie też 26.Wilkov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Niestety wielkie kaka z mojej strony. Na torze owszem bede, ale e34, czyli i hamownia i tor odpada. Roboty blacharskie w 328 cupe ida jak krew z nosa, nie zdaze wyjechac przed 18 wrzesnia. :bag: ***** mac, za przeproszeniem oczywiscie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 ważne byś był nawet jakimś Matizem!!! fakt się liczy i podejście do sprawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Ciekawe ile rzeczywiście wyjdzie tych kucy u mnie po hamowaniu. Ciekawe ile zdechło :gril:Robimy Grilla :gril:?? To raczej pytanie pro-forma :gril::beta::grill::beta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 ja tam sie chce z edem przelecieć tym smigiełkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 koleżanki i koledzy mam pytaniepytanie_bmw dużo się już pisało na temat warunków obecności na zlotach ale czy jest dopuszczająca taka sytuacja mój sąsiad obywatel z zaprzyjaznionego kraju ukrainy (po walce adamka może już nie tak bardzo zaprzyjaznionego :lol:) stał się szczęśliwym posiadaczem e-36 i chciałby uczestniczyć w zlocie na torze oczywiście nakreśliłem mu zasady jakie panują w klubie ale czy może wraz z żoną przyjechać na zlot bez samochodu po prostu przyjechali by ze mną nie będzie uczestniczył w jeżdżeniu po torze ani hamowni proszę o wypowiedz moderatorów , adminów pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 w swoim aucie odpowiadasz za osoby które z Tobą przyjadą, takie jest moje zdanie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 dzięki Kosa za odopowiedz gość jest ok myślę że najmniejszych problemów nie będzie jak coś to sie go oklepie jak kliczko adamka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 jest ok myślę że najmniejszych problemów nie będzie jak coś to sie go oklepie jak kliczko adamka :biggrin: bo rownowaga we wszechswiecie musi byc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 1. Mordulec +HAMOWNIA + TOR 2. Jaro 3. Kosa 4. Kevin + HAMOWNIA X2 + TOR X2 5. BASTARS +HAMOWNIA ( traktor na tor , nie sądzę ) 6. Dawid +HAMOWNIA 7. Mati +HAMOWNIA +TOR 8. Edka + HAMOWNIA + TOR 9. Jokeymiras + TOR 10. rush + HAMOWNIA + TOR 11. woz + hamownia + tor (na 90% bo 328 powinna byc juz gotowa) 12. Jacek8 + HAMOWNIA 13. Edu+Tor 14. misiudyziu+tor 15. Czechu+tor 16. nica + HAMOWNIA 17. edzia330ci+hamownia 18. chiccoo- HAMOWNIA 19. Lijo + HAMOWNIA 20. Energy + HAMOWNIA 21. JacekBMW3C + TOR 22. Kozin+Tor na 99,9 % 23. mariusz13 + Hamownia + tor 24. Sagui + hamownia 25. Kosa325i + HAMOWNIA + TOR pewnie też 26.Wilkov na na 90% odpadam z TORu i hamowania, przegląd mi się skończył i nie wiem czy zdążę zrobić, przyjadę pewnie 5er z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Ale przegląd to chwila moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi