Gość Mordulec Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 hehe dobry filmik choć szkoda ze nie ma momentów ze starań wykręcenia najlepszego czasu na torze wyglada jakby były puchary za palenie gumy Cóż chwilami się trochę zagadałem i materiału ile nakręciłem tyle jest Zresztą kto był ten wie , że latanie bokami zajęło może 10% imprezy :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 hehe spoko tak tylko wspomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Po filmiku można stwierdzić, że cały spot polegał na paleniu gumy, ale Zresztą kto był ten wie , że latanie bokami zajęło może 10% imprezy Naprawde - palenie gumy było sporadyczne Filmik spoko, choć ja podobnie jak Czechu muza nie dla mnie (nie moj klimat), ale milo obejrzec Ale ogólnie - Dobra robota Mordulec uklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Mordulec filmik zaj....ty a muza w przeciwieństwie do większości jak najbardziej pasuje i to moje klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 ja też najczęściej podczas jazdy słucham takiej muzy - oprócz tego, że mi się podoba gwarantuje to że, nie zasnę w długiej trasie i jak najbardziej to też moje klimaty (jak na stałego bywalca woodstocku przystało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 W końcu filmik Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki7er Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Nie duzo ale kilka fotek ode mnie. Czy ktos moze mi powiedziec czyj to jest e32 750i? :drool: Moje, przedni zderzak i końcówki tłumika są z 750 dlatego tak wygląda. Pod maską skromne 3.0 V8. Dzięki wszystkim za opinie o samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi