rush Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 a widzisz to ja zle sciagalem caly czas, o klikalem prawym na fote i zapisz element docelowy taka juz moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 GDZIE SA FILMIKI !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 (edytowane) GDZIE SA FILMIKI !! no właśnie gdzie? i czy wogóle będą? Edytowane 25 Września 2011 przez sagui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Pewnie beda jak osoby je montujaca znajda czas wolny i pozbieraja odpowiednie materialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Rush'a furmana z fotki pożyczonej od GZ'tu :drunk: 16:9 Trochę mała rozdziałka na starcie i lekkie zaszumienie ale coś tam wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Mam takie amatorskie filmiki Jokeymiras 330xi Czechu 530D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 haaaaaaaaaaaaaaaaha masakra te teksty czecha!! k...k...k....k...klucze latają miras też nie lepszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 haha za***iste nawet nie wiedziałem ze nagrywasz tak się wciągnąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Musze sobie sam przyznac, ze jestem mile zaskoczony tym jak chodzi moja, chyba juz przywyklem i tego nie zauwazam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Filmik z Południa -> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Czechu, w 0:32 widzę tam czarne koło:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Filmik z Południa -> troche dzwiek zrypali i mnie nie widac hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Kiedy będzie jakiś filmik )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Nie będzie żadnego filmika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Mord montujesz klipa jakiegos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Mord montujesz klipa jakiegos? Coś dłubnę , ale chwilowo jestem zawalony robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Coś podłubałem :drunk: Co prawda to co nakręciłem ma niewiele wspólnego z wyścigami dla których tak naprawdę się spotkaliśmy , ale na końcu akcent pucharowy się znalazł :drunk: Miłego oglądania [video=youtube;lHAGFxCG9KQ]http://www.youtube.com/watch?v=lHAGFxCG9KQ UPDATE : Dopiero co wrzuciłem na jutuba więc chwilowo jest 360p .... pewnie z godzinkę zejdzie zanim pojawi się pełne HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Filmik zarąbisty szkoda, że mnie nie było ale 3 dni wcześniej miałem dzwona:( Z muzą w podkładzie trafiłeś rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Fajnie fajnie, dziekujemy że chciało Ci się namęczyć by to poskładac i zeby dobrze wyszlo jak widzimy. Dla mnie z kolei muzyka za mocna. (Romantyk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Filmik MEGA, fajny moment od 2:25, dobrze tam zgrałeś, Edu ogien i muza ogien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Filmik MEGA, fajny moment od 2:25, dobrze tam zgrałeś, Edu ogien i muza ogien dokladnie Za***........ robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noe Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Super filmik chłopaki z GZ trochę zostawili tam gumy jak widać Szkoda że tym razem nie mogłem uczestniczyć w spocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Mordulec jak zwykle dobra robota, muza nie dla mnie (nie moj klimat), ale milo obejrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Mordulec jak zwykle dobra robota, muza nie dla mnie (nie moj klimat), ale milo obejrzec Nic innego mi nie pasowało do palenia kapcia :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Nic innego mi nie pasowało do palenia kapcia hehe dobry filmik choć szkoda ze nie ma momentów ze starań wykręcenia najlepszego czasu na torze wyglada jakby były puchary za palenie gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi