sagui Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 To 7er też miażdży Myślę, że to pretendent do najładniejszego auta zlotu. Choć swoją drogą to dobrze, że nie było tego konkursu bo mi np. ciężko byłoby wybrać jedno auto... e90 Kevina - piękna, nowa, lśniąca w porównaniu do e30 Kosy - piękna, starsza, lśniąca , że nie wspomnę o pozostałych mega furach. PS. Nastepnym razem musze sciagnac antene Na pewno ta antena taki opór powietrza stawiała i taką miała wagę, że Ci auto nie chciało startować :4::4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Na pewno ta antena taki opór powietrza stawiała i taką miała wagę, że Ci auto nie chciało startować O kwestie wizualne tylko i wylacznie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 dodajcie jakieś filmiki ze zmagań po torze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 O kwestie wizualne tylko i wylacznie chodzi a mi sie tam moj bacior podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 dodajcie jakieś filmiki ze zmagań po torze x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 a mi sie tam moj bacior podoba wes idz ty zboczencu jeden Czechu mial wlaczone Cb jak po torze smigal zeby wiedziec gdzie zwolnic w razie wwwww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 wes idz ty zboczencu jeden Czechu mial wlaczone Cb jak po torze smigal zeby wiedziec gdzie zwolnic w razie wwwww to wiemy juz dlaczego na starcie sie nie spieszyl, dostal cynka ze na pierwszym luku stoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Nabijajcie sie dalej kurna ja tutaj glowkuje co moze byc, a tutaj nabijka, ladnie ladnie PS. Edu, na Matiego gadasz, a mi nawet takie skojarzenie do glowy nie przyszlo, wiec cos tu nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 moim zdaniem wszystko jest mega git z Twoim autem, po prostu jak nie wkrecisz na obroty i nie strzelisz ze sprzegla to kazde auto rusza na zmule chyba ze wczesniej tak ruszales i bylo inaczej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 to wiemy juz dlaczego na starcie sie nie spieszyl, dostal cynka ze na pierwszym luku stoja hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah :D:D:D:D:D:D ja wysiadam :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D czechu teraz czekaj na fotki z fotoradarow :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 moim zdaniem wszystko jest mega git z Twoim autem Sprawdzalem, nie jest git. Skrzynia jest wg mnie ok, pytalem sie paru mechanikow i mowia, ze automatem tak nie powinno sie ruszac bo skrzynia dostaje ostro po dupie. A cos jest glebiej ukryte, bo przy wcisnieciu na starcie pedalu w podloge do 2500tys idzie slabo, pozniej dostaje juz normalnego pozadnego strzala. I tak za kazdym razem, wydaje mi sie, ze rozumowanie Foresta jest w tym wypadku calkiem mozliwe, czyli cos nie tak ze sterowaniem turbo. Konkretnie sie okaze w Jetroniku w sobote co powiedza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 moim zdaniem wszystko jest mega git z Twoim autem, po prostu jak nie wkrecisz na obroty i nie strzelisz ze sprzegla to kazde auto rusza na zmule chyba ze wczesniej tak ruszales i bylo inaczej..... disel ciagnie dopiero od 2 tys ale patrzac na swoje auto ruszajac z 1 piegu zrywa sie jak szewinska na setke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Wydaje mi się, że wszystko jest w porzadku, diesle automaty tak chyba mają, a jeżeli coś nie tak to jakies podciśnienie i tyle. Czujnik podciśnienia itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 jak cos jest ie tak to w Jetroniku to znajda, daj znac co Ci powiedzieli jak od nich wrocisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Wydaje mi się, że wszystko jest w porzadku, diesle automaty tak chyba mają, a jeżeli coś nie tak to jakies podciśnienie i tyle. Czujnik podciśnienia itp. tu juz nie ma chyba podcisniena tylko sterownik elektroniczny ale gdybac mozna Zobaczymy co Bogdan powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 miras ,sorry za te kółka od Foresta:-P tak wyszło,w życiu trza być konkretnym i zdecydowanym:dance:w poznaniu są takie same a kolo jest elastyczny na negocjacje [mi chciał oddać za 3koła a wystawione sa za 3.6 chyba myśle że jak go pociśniesz to odda za 2.8 tyś]pozdro, przemo<bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Przemo załóż wreszcie galerię swego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 będzie niedługo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Kolejna porcja fotek z GZ'tu https://picasaweb.google.com/113702187963784528461/WrocAw180911 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Rush ma kozacka fote na HDR'a ! Sporo tych fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Nem o ktorej mowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 https://picasaweb.google.com/113702187963784528461/WrocAw180911#5655222372486868178 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 ano kozacka! czy moglbym prosic autora o przeslanie tej fotki na maila w lepszym formacie? piotr_grunt@tlen.pl Mordulec jak wiesz kto ja zrobil z GZtu to napisz do niego jezeli masz kontakt, bo fota rzeczywiscie warta grzechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 miras ,sorry za te kółka od Foresta tak wyszło,w życiu trza być konkretnym i zdecydowanymw poznaniu są takie same a kolo jest elastyczny na negocjacje [mi chciał oddać za 3koła a wystawione sa za 3.6 chyba myśle że jak go pociśniesz to odda za 2.8 tyś]pozdro, przemo tak bedzie zdecydowany jestem ale hajs na lekarzy trzymac musze tez z lewej kasy mozna kupowac a co do zdjec z grupy zachod sa dobre kilka perełek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Ruszt a dałeś tam na "powiększ" tą lupką ? bo wbrew pozorom rozdzielczosc nie jest taka zła - 1632×1224, klikasz na pobierz i ci zapisuje w tym formacie, chyba że chodzi ci o jeszcze większą rozdzielczośc wrzuciłem na imageshacka: http://img841.imageshack.us/img841/5504/dsc04757q.jpg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi