Gość Mordulec Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 ja wróciłem bez strat na torze za to na autostradzie strata osłony pod silnikiem Jokeymiras miał szczęście że nie na jego auto poleciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Noo Mordulec, poleciałeś z tematem . Edu, kolega potrzebuje opony do ścigacza Lijo, już tak nie szpanuj tym plakiem pod maską!:mrgreen: Spocik widzę super, atrakcji nie brakło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 (edytowane) A ja mam takie pytanie będzie może jakiś filmik ze spotu ?? . Edytowane 20 Września 2011 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 nei wiem czy mi sie dobrze wydaje ale ktos pisal ze jeszcze w tym roku bedzie planowana druga taka impreza, to prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychu B5S Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 (edytowane) Wielkie dzięki w imieniu GZ jak i swoim za fajnie zorganizowany na dużym luzie zlot,pełen wrażeń i emocji.No i pogoda też była super! Panie i Panowie na torze dali czadu na MAXA a zaciekła rywalizacja trwała do samego końca i chyba jeszcze nigdy nie bylo tak małej różnicy między pierwszą trójkąGratulacje dla najlepszych A Ci co nie byli mogą już tylko żałować Dziękuję wszystkim uczestnikom że mogliśmy się znów spotkać pozdrawiam do zobaczenia Mordulec mam nadzieję że z maluszkiem jest okJeszcze raz sorki. Forest zdrówka życzę Kosa gratuluję furki Edu teraz opony na twój widok ze strachu zaczną same schodzić z felg Edytowane 21 Września 2011 przez Krychu B5S dopisanie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Mordulec widze, ze po ostatnim razie podszedles do tematu ostro hehe, super foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Mordulec widze, ze po ostatnim razie podszedles do tematu ostro hehe, super foty Hehe poprawiłem wydajność z 20 fotek na 200 :lol: a tak szczerze mówiąc to mogłem cykać fotki bo chłopaki się zajęli organizacją i mierzeniem czasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Przemo Ty te zdjęcia robiłeś zegarkiem czy kalkulatorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 2cm w dol i bedzie juz bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Czwarte zdjęcie świetne, gdyby nie jakość to byłby z tego niezły hdr:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUDY Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Świetne zdjęcia:D Dopiero teraz zobaczyłem, że miałem aż 21 czas:D:D Nie było tak źle, bo ukończyłem całe 2 przejazdy hehe:D Z czego 2 razy nie ogarniałem tego samego zakrętu:D Następnym razem mam nadzieje, że będzie lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Nie przepadam za japońską technologią ale fura Czecha po jego modach masakruje :drunk: ... HDR-ki w trakcie produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Przemo mi zgarnął felgi z przed nosa spokojnie będą identyczne mam nadzieje hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 To 7er też miażdży :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 To 7er też miażdży :drunk: Marka furka robi niezla robote i ten dzwiek mrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Raz jeszcze HDR-kowa E60 :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Hehe, dzieki za slowa uznania, HDRy bajka, jak znajdziesz chwile to pamietaj mi tam podeslac co nieco fotek PS. Nastepnym razem musze sciagnac antene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi