pawelo Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 mi nie chodzi o kase,bo dzisiaj przpiłełm więcej niż bym wydał na paliwo do Wrocka i z powrotem :shock::crying:lolol,ale mam urlop i kończę z reanimacją bumy po 30,000 km w ciągu roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 to o 11.30 na factory wszyscy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychu B5S Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 GZ przybędzie + - 13.30.Do zobaczeniahappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 to o 11.30 na factory wszyscy ? Tak jak piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Panowie jak pogoda we Wrocławiu? Tu leeeeeeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 We Wrocławiu nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 grila micnici bierzecie?? ja nie mam miejsca w aucie chyba ze moja zona wezmie do swojego ale nie wiem za duzo skrecania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Dyzio na redeco jest grill taki jeden wieeeelki - trzeba miec tylko węgiel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Wyglada tak, ze sa chmury na calym niebie i trudno powiedziec czy bedzie padac czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Oby nie.... opcja siedzenia w samochodzie jakos nie bardzo mi sie widzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Kurde Monice powiedzialem, ze jednak jedziemy to sie szykuje, fajna pora wrrrrrrrr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Dyzio na redeco jest grill taki jeden wieeeelki - trzeba miec tylko węgiel... Z tym grillem to nie tak do konca. Ostatnio on byl, ale nie gwarantuje ze dalej tam dzielnie stoi i czeka na sluzbe. One nie nalezy do nas tylko do bylych zarzadcow, wiec w kazdej chwili moga go wziac z powrotem. Profilaktycznie wziac jakies grille jesli ktos ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 nie przebolee tego przez najblizszych 30 lat bawcie sie dobrze i (sz)czekam na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Ja też tego nie przeboleję Szkoda, że tak wyszło, ale w sumie można powiedzieć, siła wyższa Wiem od Bastarsa, że impreza I Liga. No cóż mam nadzieję, że następnym razem nie będzie nieplanowanych niespodzianek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Dla nieobecnych zostają, miejmy nadzieję dobre, foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek8 Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Zlot był udany, świetna atmosfera i do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Zlot pierwsza klasa, taka pogoda moze byc zawsze, po torze smigalo sie fajnie pomimo pewnej bolaczki, ale jak to powiedzial Mordulec jest niedziela, nie przejmujmy sie mam nadzieje, ze jeszcze uda sie zorganizowac jakis wypad na rakietowa w tym roku, tak wiec do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Zlot pod tytulem latajacych halogenow Wsumie bez wiekszych strat, najbardziej to chyba dostalo sie mlodemu Micnicowi ... Na torze zabawa super ogromna konkurencja pomiedzy uczestnikami co dodawalo smaczku calej zabawie. Pojezdzili po upalali posmiali sie bylo ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Dokladnie... Imprezka pierwsza klasa, oby takich wiecej... Dzieki wszystkim za mile spedzony czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Tak jak poprzednicy zlot MEGA, dzieki wszystkim za miłą niedziele Edu i jego popisy na szosie [video=youtube;dezf1WjJqng] Pozniej dodam foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Zlot pod tytulem latajacych halogenow Wsumie bez wiekszych strat, najbardziej to chyba dostalo sie mlodemu Micnicowi To fakt Siwy ucierpiał(bardziej się wytraszył) ale jakoś trzeba sie zaprawiać w boju, niestety wypadł halogen kawałek nadkola i czujnik temp ale jakieś straty muszą być no i jestem pod wrażeniem że moje 5er pokazało sie lepiej niż kombi mojej żony hihihihi dziekuje za mile spędzoną niedziele i oby więcej takich akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Zlocik się udał superancko Pogoda tez dopisała bo nie było zimno i nie było gorąco. Po prostu idealnie!! Razem z Ewą dziękujemy za świetną atmosferę i mile spędzony dzień!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Ja również chciałbym podziękować za świetną zabawę, towarzystwo jak zwykle doborowe, emocji nie brakowało, trochę z Edu przeszarżowaliśmy ale zderzak już działa:):)Całe rondo bokiem zaliczone i to się ceni;) Mam nadzieję, że wkrótce powtórzymy imprezkę. Do zobaczyska na kolejnym zlocie. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 My takze dziekujemy za udany zlot. Oby takich wiecej Pogoda była idealna (nie gorąco, nie zimno) na szczescie mimo iż zjawił się Admin nie padało Ale zamiast deszczu to komary nam przywiozł :) Do szybkiego zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Dzięki za udany zlot.Miłą atmosfere.Konkurencja była zacięta.Do następnego razu pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi