Pit3er Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Cze, mam pytanko do mądrych głów:) zanim rozbiorę pól auta może ktoś poradzi z doświadczenia<bmw> Problem polega na tym ze w aucie grzeje (pod szybą, lewa, prawa strona, na nogi i (uwaga) tylko lewy wylot w tunelu srodkowym, generalnie jak na zdjęciu poniżej z małym "psikusem" w srodkowym tunelu (mamy 2 wyloty - na kierowce i pasazera) tylko lewy (ten dla kierowcy) grzeje, z prawego leci zimne powietrze. Zregenerowałem elekto-zawory i w pozycji dmuchawy"0" nie leci cieple powietrze (przynajmniej tyle - 4 gumki kosztowaly 45 zeta od kolegi z ditroit...) - jeden problem z głowy ale! nadal jest kłopot z tym ciepłym powietrzem... Grzeje non top! Co powiecie? uklon_bmw 1)miecz? - temat kiedyś przerabiałem w 2gim e32 ale wtedy nie grzało w ogole... 2) sterownik nagrzewnicy IHKA/IHKR? (tu trochę obstawiam na zimne luty) 3) zawieszone klapki w tunelu? 4) panel klimy/silniczki itp.. ??? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matise32 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Johan & Sean's E32 Page Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3er Opublikowano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 :lol: strona którą podajesz jest najczęściej referowaną przeze mnie skarbnicą wiedzy od ponad 4 lat (znam ją od kiedy mam e32 happy_bmw ) ale dzięki tak czy owak, po roku czasu ktoś się tematem zainteresował p.s. problem z moją nagrzewnicą jest związany z punktem 3) i 4) powyzszego opisu - urwany uchwyt silniczka zamykającego klapę po lewej stronie radia - poprzedni właściciel nieumiejętnie ciągnął kable audio i ten silniczek wydal mu się zbędny bądz przeszkadzał, więc go urwał! pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi