emblematy1 Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 witam serdecznie drogich miłośników BMW do sprzedania mam emblematy rewelacyjnej jakości do bmw m.in : HARTGE, HAMANN, ALPINA, AC SCHNITZER, BMW KARBON, BMW ORYGINAL, M POWER, M3, M5, GERMAN STYLE, SHADOW LINE, zapraszam na moją stronę allegro, tam dokładny opis emblematów i zdjęcia : http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=22314478 NAJLEPSZE CENY W POLSCE ! kontakt : emblematy1@op.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 gosciu ma dobre ceny wydaje mi sie ze ori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Fajne emblematy, tylko do mnie zaden nie pasuje nie wiem jak z innymi, ale te czarno biale tez wydaje mi sie, ze oryginalne, identyczne wytloczenia od wewnatrz maja jak ori znaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi