DUCHU 77 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 heh tutaj chyba mogę zapytać więc pytam, czy można zrobic tak aby w tylniej klapie przecimgielne paliły się sie jako postoje czyli słabiej niż przeciwmgielny? cos ala tak jak stopy na jedno-włuknowej żarówce też palą się jako postoje chodzi o kombi e46 2000 rok, a pytam dlatego że ostatnio widziałem to w jednej beemce i spodobało mi sie to:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 (edytowane) wyczytalem w innym temacie ze dysponujesz spolszczeniem inpy. ja mam ale nie wiem czy az takie dokladne jak twoje. wiem ,ze udostepniasz aktywnym forumowiczom ale moze jakos przemycimy te pliki na moja strone? a moja aktywnosc bedzie rosla wraz z iloscia podlaczen inpy do mojej busi. Dostał to co chciał i od 7-go września wy***ane na forum... Edytowane 30 Listopada 2012 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Bylo nie dawac niech sie wala leszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 heh,czasami ryzykowałem,nie każdy jest cfaniakiem,miał,i chyba nawet wpłacił(nie pamiętam nawet tego)na Dom Dziecka jakąś kwote no cóż,są ludzie i ...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 A moze chlopak juz nie ma bmw_0? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Dirty.73 ponawiam pytanie odnośnie odblokowania tv w e39 2001r TV/Video odblokowanie w trakcie jazdy Moduł: CAPPL Do CAPPL.C0A <------ mam stworzyć pusty plik o takiej nazwie w folderze ,,work,, ? VIDEO_DENY deny_never <------ tak wygląda juz po zmianach ? nowsze po CAPPL.C0B VIDEO_DENY_C0B deny_never Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 (edytowane) BMW Forum :: BMW Sport :: Zobacz temat - [exx] używanie navcodera za pomocą interfejsu obd2 i odb. TV pasoftem też można Edytowane 3 Grudnia 2012 przez grzesiek2304 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 A ja sobie zrobilem cos takiego (chyba ja 8)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 a masz wgrany plik z moimi zmianami?:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Tak ale pozniej jeszcze sie bawilem NCSem. Cholera to twoja zasluga? :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 zmieniałem ci wpisy alarmu dźwiękowego,jeśli ich nie zmieniałeś,ani nie wracałeś do fabryki,to hmm..... swoją drogą,to i tak nie wyszło jak chciałem.....powinno być jeszcze coś,aleee co tam:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 No to dzieki bmw_1bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 powiem ci,że chętnie bym się pobawił z twoim autem,bo rzadko miałem okazje poszaleć przy alarmie fabrycznym:wink: napewno da się zmienić ten dźwięk,da się załączyć sygnał przy otwieraniu i zamykaniu...a co do "dziękuje"to podziękować mi,można zawsze,jest do tego odpowiedni dział8)to tak dla przypomnienia:wink: http://www.maxbimmer.pl/f103/dom-dziecka-olawa-numer-konta-saldo-19670/#post248689 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Bardzo szczytny cel. Pewnie ze takbmw_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Też mam alarm fabryczny, i dźwięk alarmu jest identyczny. W jaki sposób można zmienić barwę dźwięku np ? Miganie długimi dodatkowo fajna sprawa, i jeszcze żeby sie zapalało oswietlenie w kabinie po załączeniu sie alarmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 podeślij mi na maila plik trc całego auta,i napisz,co masz teraz załączone(jeśli coś załączałeś dodatkowo),to zobacze co tam słychać u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) ok Jutro albo w sobote się podepne to Ci podeśle. Poszło pw do Ciebie. Edytowane 6 Grudnia 2012 przez przemal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Która opcja odpowiada za doświetlanie drogi do domu ? Chce zrobic tak żeby świeciły się pozycyjne i halogeny :wink: e39 2001r I wydłużyłbym czas świecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 zrobi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 koledzy mam pytanie, czy w e39 można aktywować doświetlanie zakrętów halogenami w zależności od kąta skrętu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 niestety nie ma takiej opcji fabrycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 zrobi sie Ok :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 koledzy mam pytanie, czy w e39 można aktywować doświetlanie zakrętów halogenami w zależności od kąta skrętu ? A w E46? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo90 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 A w E46? Też nie ma. Chyba że zmiana moduł świateł na jakiś alternatywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi