Gość dirty.73 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 a to cie nie zrozumiałem,ja też mam hb3,i nightbreakery bez problemu znalazłem,są,musisz poszperać po alle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Jakbym znał niemiecki zamówiłbym sobie narve range power prosto z fabryki...Bo na stronie można zamawiać ale nie mam pojęcia jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 nie mam pojęcia jak to zrobić napisać temat,i poprosić kogoś z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Jakbym znał niemiecki zamówiłbym sobie narve range power prosto z fabryki...Bo na stronie można zamawiać ale nie mam pojęcia jak to zrobić Georgii wchodząc na stronę producenta, a więc narva.de i jak wejdziesz w żarówki to masz podana stronkę narva-light.com , która de facto jest też po polsku http://www.narva-light.com/pl_pl , ale tutaj nie można ich zakupić tylko poczytać na temat ich mocy itp. , a więc ca za tym idzie pozostaje Ci chyba jedynie allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Georgii, co chcesz kupić? podeślij link i mioże podpowiem co kliknać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) http://www.narva-light.com/de_DE/ tutaj chciałbym zamówić żarówki hb3 range power 2sztuki tylko tam chyba trzeba się logować i zamówić... Właśnie Grzesiek mówił aby dzwonić do Ciebie beaver Bo mi dzienne strasznie na żółto dają Jaro no widziałem ale może jakoś można założyć login i hasło i zamawiać ? Oooo chłopaki znalazłem hb3 na długie do e39 na ebayu HB3-9005 60W - NARVA RANGE POWER WHITE | eBay jak tam się zamawia ? normalnie klikam że kupuje i kasę polską przelewam ? Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 jak na alle. Rejestrujesz się, potwierdzasz dane pocztą i atakujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Mam tam konto na ebay ale pocztą nic nie przychodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ale pocztą nic nie przychodziło :lol: mailową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ja miałem PP potwierdzenie adresu, ale to wieki temu było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ale to wieki temu było ale wtedy jescze komputerów nie było,zaraz potem ogień i koło wynaleziono:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Czy system płatności paypal przeliczy mi na złotówki jak przeleje pieniądze do UK ? a może ktoś jest w UK z forum aby takie żarówki mi wysłał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 przeliczy po kursie NBP. lepiej przelać komuś z UK i niech zrobi zakup i wyśle (przesyłki do POL są często zawyżone) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Może ktoś z UK się odezwie do mnie ? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Już załatwiony temat żarówki hb3 i9 h7 do e39 można kupić już na alledrogo Sprowadzili nam z zagranicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 zbieżność. A nie, to nie w NCS... :-P Dirt, znalazłeś ten wpis zajętości fotela dla Czecha w E60? U mnie jest osobno do wyłączenia gong i ostrzeżenie tekstem na OBC - fabrycznie wyłączone i łapię się na jeździe bez pasów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 zaraz,zaraz,bo mi uciekł temat dla Czecha,chodzi o sygnał pasów czy mate zajętości i poduche? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 sam sygnał pasów, będzie coś jakby GURTWARNUNGGONG aktiv/nicht_activ może też być GURTWARNUNGTEXT do komunikatu na OBC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 wiem jak SSSem,ale tam ,z tego co pamiętam,gong wyłączy,ale kontrolka pali sie dalej,zassałeś Progmana? ale ok,znajde i dla NCSa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 (edytowane) ... Edytowane 14 Września 2013 przez dirty.73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 wiesz, u mnie z fabryki było wyłączone wszystko, także się tym nie interesowałem SSS nie mam, bo HDD w trupku samochodowym za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Kilka pytań odnośnie odblokowania tv podczas jazdy. TV/Video odblokowanie w trakcie jazdy Moduł: CAPPL Do CAPPL.C0A <------ mam stworzyć pusty plik o takiej nazwie w folderze ,,work,, ? VIDEO_DENY deny_never <------ tak wygląda juz po zmianach ? nowsze po CAPPL.C0B VIDEO_DENY_C0B deny_never Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 a w jakim aucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Panie i Panowie. Chcialem podziekowac koledze dirty.73 za pomoc jaka mi udzielil przy moim bmw_0. Mimo ze dzieli nas ponad 2000 km. Raz jeszcze dziekuje dirty.73 uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 W e39 2001r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi