Gość dirty.73 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 czyli masz LCMIII i gitarra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 tylko ze nie mam czujnika zmierzchu i wlacznika swiatel w pozycji auto to nie jest potrzebne, po prostu w pozycji "0" będziesz miał dzienne, a w pozycji mijania dzienne zgasną i zapalą się mijania i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 zależy od wariantu ustawień. mam no w pozycji A, 0 i postojowe to samo, tyle że w A przeskakuje na xenki jak ciemno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekolodziej Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 a tu znalazłem taki filmik,jak kodować NCSem[video=youtube;GDUeOiDwrH0] ok ale jak dodać CDC do jakiego modułu to jest zmieniarka cd bmw 520i e60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 poszukaj w module MASK,czy nie masz CDC,daj activ,,jak nie,to trzeba dodać,ale jak ,to nie wiem,nie bawiłem sie w to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadr6 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 witam. chcialbym aktywowac funkcje wlaczajacych sie kierunkowskazow w e46 przed liftem przy otwieraniu i zamykaniu centralnego zamka i mam pytanie bo nie wiem czy dobrze rozumiem . ta instrukcje DWA aktiv DWA_NOTENTSCHAERFEN aktiv DWA_QUITTIERUNG aktiv ZV_ENTR_SCHL_BEI_DWA_AKT aktiv QUIT_OPT_ENTSCH aktiv QUIT_OPT_SCHAERF aktiv wgrywam do katalogu FSW_PSW.MAN i wszystko robie tak ja przy instrukcji do aktywacji swiatel dziennych NCS-em? i druga rzecz gdzies wyczytalem ze przy aktywacji swiatel do jazdy dziennej nie pala sie juz kierunkowskazy ,czy jest juz taka modyfikacja? chodzi o e46 320d z 2001 przed liftem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) ... Edytowane 14 Września 2013 przez dirty.73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadr6 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 czyli dobrze zalapalem jezeli chodzi o metode wgrywania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 tak,cokolwiek chcesz ustawić,to zasada jest taka sama,tylko,jak masz coś ustawione,i robisz nowe ustawienia i zczytujesz całe auto,to musisz od nowa ustawiać wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadr6 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 ok,dzieki bede pomalu probowal. wyczytalem w innym temacie ze dysponujesz spolszczeniem inpy. ja mam ale nie wiem czy az takie dokladne jak twoje. wiem ,ze udostepniasz aktywnym forumowiczom ale moze jakos przemycimy te pliki na moja strone? a moja aktywnosc bedzie rosla wraz z iloscia podlaczen inpy do mojej busi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Może jeszcze ncs po Polsku chcesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadr6 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 a ty po co wciskasz te zlosliwosci? masz za malo postow? lepiej sie wykaz konkretami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Skoro masz inpe po Polsku to jest tylko jedna zrobiona przez dwóch kolegów z forum więc poco prosisz o te samą Nie masz jej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadr6 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 nie masz racji ja mam inpe z tlumaczeniem innego goscia i jest malo dokladna jezeli chodzi o pl i dlatego prosilem dirty 73 bo jak chyba zauwazyles jestem krotko na tym forum i moja aktywnosc nie jest duza z czym wiaze sie dostep do spolszczenia.. ale ok konczmy ten temat.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) kadr6 Nie myśl że ktoś się uwziął na Ciebie czy też na wszystkich nowych na forum. Zasady są zasadami jeśli koledzy zechcą Ci wysłać swoją ciężką pracę wzamian za obietnice "życia" na forum która jest bez pokrycia to ich sprawa. Zadaj sobie tylko pytanie czy Ty byłbyś skory tak łatwo swoją "krwawicę" rozdawać na lewo i prawo. Po to zostały określone reguły aby się ich trzymać. Posiedź na forum, pogadaj z ludźmi, doradź odradź a niechybnie dostaniesz to czego potrzebujesz. A jeśli teraz jako świerzak na forum spinasz się bo ktoś wytyka Ci problem z czytaniem ze zrozumieniem to wybacz ale sam sobie jesteś winien. Konicząc definitywnie ten OT proszę o poruszanie zagadnień zgodnie z tematem. Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez 5oul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadr6 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 widze, ze autor spolszczenia ma mniejsze problemy niz wy bo juz przed waszymi OT dostalem je na pw razem z gruntowna pomoca:) WŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ale z pewną prośbą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadr6 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 wiem o co chodzi i mozesz byc pewien ze slowa dotrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Dirty dziękuje za pomoc udało się dzienne zaprogramować po ciężkich trudach ale Grzesiek z Jerzmanowej dużo pomógł przez telefon i dało radę... Jak świecą dzienne a przekręcę na postojówki to świecą i dzienne i ringi czy tak ma być?A jak włączę mijania do dzienne gasną.Czy dzienne z postojówkami mają świecić ?Dirty tak ma być ?A i teraz tak na żółto świeca te dzienne na ustawieniu wert_02 18% mocy,czy ktoś mi powie o jakiś lepszych żarówkach hb3 które będą lepiej świecić bardziej na biało ? proszę o jakieś pomysły. Chętnie bym kupił te narva range power OSRAM NIGHT BRAKER VS NARVA RANGE POWER WHITE - YouTube ale to mają tylko na mijania hb3 produkują ale nie ma gdzie kupić Pomóżcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 tak ma być, 0-dzienne 1-dzienne i ringi(podświetlenia i tył) 2-mijania i ringi pewnie,że lepsze żarówki to lepszy efekt,na wert 03 nie polecam,możesz już razić po gałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Tak mam jak opisałeś walczyłem z kolegą z 4godziny ale się udało Grzesiek pomagał przez telefon.Na mijania kupie narva range power ale hb3 na długie potrzebuje aby ładnie świeciły. Jakieś propozycję a może ktoś widział przejściówki z hb3 na h7 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) ja mam osram nightbreakery,już jest ładniej,,a zreszą NARVA Range Power White H7 - MEGA XENON 2 szt (2284920186) - motoAllegro Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez dirty.73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Ale żarówka hb3 ? masz jakiś link ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 edytowałem posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Dirty te żarówki sam reklamowałem na forum bo są super ale u mnie na długie nie mogę dać h7 bo tam są hb3 i wyglądają tak ŻARÓWKA HB3,HB4 EFEKT XENON -HOMOLOGACJA WROCLAW (2279019494) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jest lipa bo nie widzę dobrych żarówek takich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi