5oul Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 U mnie bylo to aktywne jak kupilem auto.Generalnie po zatrzymaniu albo ciagniesz za klamke raz i dwa otwierasz tylko swoje drzwi. Jak chcesz otworzyc wszystkie lacznie z klapa to uzywasz guzika obok awaryjnych,on odblokuje wszystkie drzwi. wiem że tak jest i irytuje mnie to bardzo. Czytałem gdzieś że w e39 ustawiali tą funkcję więc jestem prawie pewien że w e46 też jest to możliwe. No nic szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eLJot Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Da się to zrobić bez problem, programowanie NCS :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Da się to zrobić bez problem, programowanie NCS :-) Nic nowego kolego nie powiedziałeś. Jeśli wiesz które komendy za to odpowiadają to podziel się wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 VERRIEGELN_AUT_AB_X_KMH : automatyczne zaryglowanie powyżej X Km/h Większość tych funkcji przetłumaczyłem w dziale "SAM NAPRAWIAM" - "INPA NCS tłumaczenie znalezionych skarbów" - zerknijcie za przydatnymi funkcjami - jet tego dużo więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Większość tych funkcji przetłumaczyłem w dziale "SAM NAPRAWIAM" - "INPA NCS tłumaczenie znalezionych skarbów" - zerknijcie za przydatnymi funkcjami - jet tego dużo więcej... chyba się nie zrozumieliśmy... to jak włączyć funkcję ryglownia drzwi to wiem i taką opcję mam włączoną. Mnie chodzi o to żeby samochód sam się otwierał po wyłączeniu silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 też tego szukałem troche,wyczytałem,że nie da się w e46,e39,tylko w nowszych,ale moge sie mylić,bo dałem sobie spokój,i dezaktywowałem te funkcje,bo też mnie irytowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eLJot Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Koledzy poszukajcie takiej funkcji : ENTSICHERN_CENTERLOCK : Release central locking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 i mówisz,że jak wpisze tą komendę,to zadziała?po zgaszeniu auta centralny otworzy automatycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 tylko E46 wg moich danych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eLJot Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 To jest dokładnie wyciagniete z E46, niestety nie sporawdzałem tego bo nie używam tej opcji, no ale ustawcie i sprawdźcie, ja do piątku nie mam dostępu do auta żeby sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 spróbuję dorzucić do E39 Dirty - sprawdzałeś co się może stac jak do PSW wrzuci się wiersz którego tam nie było? wywala sterownik czy po prostu nie ma tej funkcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Panowie a mozecie sprawdzic czy jest opcja w E60 aby wylaczyc gonga, ktory uruchamia sie przy niezapietych pasach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 czechu zapinaj pasy:)hehe a nie tam będziesz go wyłączał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 albo kup samą zapinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Mam zapinki, ale czasem sa irytujace, np. jak jade i wiem ze stoja, to trzeba zapinke wyjac i dopiero pozniej pasy zapinac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Panowie a mozecie sprawdzic czy jest opcja w E60 aby wylaczyc gonga, ktory uruchamia sie przy niezapietych pasach? widzę że chcesz się pozbyć twarzy swojej przy spotkaniu z kierownica tudzież szyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 spróbuję dorzucić do E39 Dirty - sprawdzałeś co się może stac jak do PSW wrzuci się wiersz którego tam nie było? wywala sterownik czy po prostu nie ma tej funkcji? (mi się wydaje,że to jest tylko w e46 i to po 2002) ciekawe pytanie,nie próbowałem,ale jeśli ci chodzi o ten konkretny wpis,to jest w e39,ale nie wiem czy zagada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 widzę że chcesz się pozbyć twarzy swojej przy spotkaniu z kierownica tudzież szyba Daj spokoj takie texty, to tak samo jakbym przechodzil na pasach i na ta okolicznosc zakladal kask i pancerz ochronny. Moja wola, jedni zapinaja, inni nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Dokładnie z tymi pasami jest różnie czasem ratują życie a czasem nie Nie ma na to żadnej reguły Nie wiem czy kojarzycie wypadek straży pożarnej pod Wrockiem w Pustkowie ci strażacy co nie mieli pasów wypadli prze szybę i nic im się nie stało a kierowca ... tragedia moj brat jest strażakiem we Wrocku i mówi że jest wiele takich przypadków Ale ogólnie mówiąc statystyki mówią żeby lepiej zapinać pasy Ale to oczywiście wolna wola każdego kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 to już drugi a nawet trzeci offtop w tym temacie. Światła dzienne -> centralny -> pasy -> wolna wola:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 nie ma jak ciekawy temat pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 (edytowane) ... Edytowane 14 Września 2013 przez dirty.73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Lapt jest, ale instalke INPY wcięło. szukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 wrzucić ci gdzieś? (a moje pliki masz?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Twoje mam, a instalke też znalazłem do 5.0 bodajże z loaderem chyba 10.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi