chiccoo Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Jest możliwośc zrobienia żeby "światła długie" świeciły w 50% swojej mocy zamiast świateł mijania i gdzie to zrobię we Wrocku/ okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Jasne że jest. byle laptop, NCS i leci Jak masz jakiś przelot obok Głogowa to odezwij się - 5 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eLJot Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Da rady zrobić swiatełka choćby u mnie, ale z autami sprzed 2002 roku może być problem w zależności od modułu LCM bo może być tylko możliwość ustawienia z palącymi się lekko kierunkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Jest możliwośc zrobienia żeby "światła długie" świeciły w 50% swojej mocy zamiast świateł mijania i gdzie to zrobię we Wrocku/ okolicach? podjedz do mirasa na groble ostatnio robil swiatla w skodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 (edytowane) ... Edytowane 14 Września 2013 przez dirty.73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Nie wiem, czy mam taka opcje, nie sprawdzalem, ale moze byc fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Na Karkonowksiej w serwisie zawołali mi 350 zł za aktywacje świateł do jazdy dziennej ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Na Karkonowksiej w serwisie zawołali mi 350 zł za aktywacje świateł do jazdy dziennej ;/ :bag::bag::bag: wal do beavera,do mnie masz za daleko,ja nawet na piwo bym nie wziął a załączy ci wszystko co możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Na Karkonowksiej w serwisie zawołali mi 350 zł za aktywacje świateł do jazdy dziennej ;/ Chciałem się dowiedzieć, którą żaróweczkę w liczniku mam przepaloną - na Karkonoskiej w częściach powiedzieli, że oni nie wiedzą ile jest tam żaróweczek, trzeba podłączyć do kompa. Pytam jaki koszt - 360zł:shock: Wróciłem do domu, sprawdziłem w necie, okazało się 3 żarówki - koszt niecałe 10 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 :bag::bag::bag:wal do beavera,do mnie masz za daleko,ja nawet na piwo bym nie wziął a załączy ci wszystko co możliwe no i tak bede musiał zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Koledzy, a może ktoś wie jaka funkcja otwiera dzwi po wyłączeniu silnika? Uruchomiłem sobie funkcje automatycznego zamykania dzwi w mojej e46 tylko za każdym razem muszę drzwi "odryglować ręcznie". Z tego co słyszałem da się ustawić tak żeby same się otwierały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Koledzy, a może ktoś wie jaka funkcja otwiera dzwi po wyłączeniu silnika? Uruchomiłem sobie funkcje automatycznego zamykania dzwi w mojej e46 tylko za każdym razem muszę drzwi "odryglować ręcznie". Z tego co słyszałem da się ustawić tak żeby same się otwierały. raczej sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 U mnie tez tak jest, ze jak sie ustawi automatyczne zamykanie, to zeby otworzyc po zgaszeniu silnika najpierw trzeba raz pociagnac klamke, rygle pojda w gore i pozniej drugi raz dopiero otworza sie drzwi, denerwujace musze przyznac, w Audi mialem tak samo, tyle ze tam pociaglo sie za klamke i juz bylo otwarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Ja mam u siebie tak: przy przekręceniu kluczyka w stacyjce (nawet nie muszę odpalać) po paru sekundach wszystkie rygle w dół, a potem po zgaszeniu silnika wszystkie w górę. Jednak, gdy jadę i po drodze kogoś wysadzam i otworzę drzwi to potem się same nie zaryglują i analogicznie gdy zarygluję (po ręcznym odryglowaniu) to potem się nie otworzą. Mam to poprzez alarm, ale myślę, że tak jest logicznie. Gdy automatycznie się ryglują to i automatycznie powinny się odryglować (bo co np. w czasie wypadku??). Ojciec w USA w Hondzie ma tak, że automatycznie rygluje po przekroczeniu jakiejś prędkości, a potem po wyłączeniu silnika odryglowuje tylko drzwi kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Koledzy, a może ktoś wie jaka funkcja otwiera dzwi po wyłączeniu silnika? Uruchomiłem sobie funkcje automatycznego zamykania dzwi w mojej e46 tylko za każdym razem muszę drzwi "odryglować ręcznie". Z tego co słyszałem da się ustawić tak żeby same się otwierały. podjedz na przedmiejska koles mial to samo po odp auta ryglowaly sie drzwi podjechal usunol mu ten motym i bylo git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Nie wiem jak to jest w Beemkach, ale jak w Audi zapialem 2jke to drzwi sie zamykaly, jak ktos wysiadal, to wiadomo otwieraly sie te drzwi przez ktore wysiadal, a pozniej jak ruszylem przy zapieciu 2 znowu sie zamykaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 sagui,ty masz to poprzez niefabryczny alarm,dla 5oul chodzi o funkcje kodowania,można załączyć zamykanie czasowe,lub po przekroczeniu pewnej prędkości,ale otwieranie,to jak u Czecha,wielu z tym walczyło,być może się da,ale nie znam nikogo,kto by to zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 ja w mojej e 36 tez mam tak że jak wsiadam zapalam auto i po paru sekundach drzwi się ryglują i jak gaszę auto to od razu się odryglowują ale u mnie dzieje się to dzięki dodatkowemu nie fabrycznemu alarmowi Chłopaki powiedzcie mi gdzie będę miał najbliżej żeby ktoś zrobił mi te światła dzienne mieszkam w okolicach Kobierzyc pod Wrockiem Zresztą właściwie odległość nie ma tak dużego znaczenia ty dirty 73 daleko mieszkasz ode mnie ? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Lubań-Zgorzelec,chcesz sie przejechać,pisz na PW,weź lapka,to i inpe ci zainstaluje,a i jakiś tani kabel sie znajdzie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Jak już niektórym z Was wspominałem w połowie tygodnia powinien dotrzeć lapek (stary jednak nie przeżył próby zalania jogurtem, była jeszcze poprawka browarem ). Pod koniec tygodnia zapraszam E39 i E46 (dzięki Dirty za instrukcje ) na światła i takie tam. Oczywiście po info na PW lub fon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Beaver gdzie bedziesz przyjmował interesantów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Koledzy, a może ktoś wie jaka funkcja otwiera dzwi po wyłączeniu silnika? Uruchomiłem sobie funkcje automatycznego zamykania dzwi w mojej e46 tylko za każdym razem muszę drzwi "odryglować ręcznie". Z tego co słyszałem da się ustawić tak żeby same się otwierały. U mnie bylo to aktywne jak kupilem auto.Generalnie po zatrzymaniu albo ciagniesz za klamke raz i dwa otwierasz tylko swoje drzwi. Jak chcesz otworzyc wszystkie lacznie z klapa to uzywasz guzika obok awaryjnych,on odblokuje wszystkie drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 (edytowane) Beaver gdzie bedziesz przyjmował interesantów? w przychodni mam prywatną praktykę U mnie bylo to aktywne jak kupilem auto. trzepię właśnie niemieckie fora - mają kilka dziwnych rozwiązań. Kilku ma opcję zamykania z otwieranym ręcznym tak jak np Tomski, kilku auto się otwiera za sprawą alarmu, kilku ma specjalny moduł podpięty do przycisku ZV w tunelu, ale jest paru gości którzy nie maja żadnych dodatkowych ustrojstw, a autko się otwiera po zgaszeniu silnika. Podobno jest to możliwe do włączenia w poliftach E39, z komputerami cyt: "na bogato" - dotyczy przede wszystkim dużych silników. opcja też może zależeć od wersji sterownika zamka centr - jeden z nich być może poda numer sterownika to się zawalczy. Nikt jednak nie ukrywa że temat jest ciężki i rzadki w naszych staruszkach... PS jedna z funkcji która to robi to: Automatisches Entriegeln nach Motor aus ale to raczej nie nasze modele. muszę przetrzepać FSW_PSW czy jest coś o otwieraniu... Edytowane 25 Września 2011 przez beaver79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 (edytowane) ... Edytowane 14 Września 2013 przez dirty.73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrycu Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Tak właśnie:) Dzięki Dirty jeszcze raz. Moje dzienne działają a mam w e39 lcmII. Długa walka z DRL'em ale zadziałał! Ps. Niezapominam o Tobie Qolar Dzieki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi