przemal Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Coś takiego np ? Interfejs BMW e39 e46 e60 e90 USB 1996-06 INPA PL (3702563338) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 tak, wystarczy taki, tak sobie teraz przypomniałem że nie odpisałem Ci na pw, sory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Spoko Ok to zamawiam ten co wstawiłem, mam nadzieje że będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paciana Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Hej, mam pytanie, posiadam e60 LCI 528xi, i mam problem z drl, taki ze swieca dlugie zamiast angel eyes, bylby mi ktos w stanie sprawdzic w ece wersji, jakie maja byc poszczegolne linijki (italikiem pisze wartosci jakie sa u mnie)? UNP_TAGFARLICHT_ECE_CKM aktiv VERCHALTEN_DRL_TFL_33 drl_h PWM_FL_FKT_DRL wert_04 PWM_PIN_11_63_33 wert_04 PWM_AN_SL_V_AL_1_34 wert_03 wert_07 albo w jakis inny sposob powiedziec jak zmienic na ece drl, oprocz tfl_s, co trzeba pozmieniac? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Następny z jednym postem.... Chyba trzeba banować. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Jak to rozumiec? O co chodzi z tym FA? Czułość sensora deszczu w menu iDriveModuł: CAPPL RAIN_LIGHT_SENSOR aktiv C750A_SCHWELLWERT_EMPFIN par_frei C750A_SCHWELLWERT_NORMAL par_frei C750A_SCHWELLWERT_SEHR_E par_frei i dodajemy FA: +FLCN = Schwellwert normal +FLCS = Schwellwert sehr empfindlich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxko Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Witam przepraszam za odkopanie tematu, ale widzę, że znajdą się tu ludzie którzy będą mi w stanie pomóc. Chciałem zakodować w swoim e39 po lifcie 2001 rok 525d miganie kierunkow przy zamykaniu i otwieraniu. Nie mam fabrycznego alarmu, moduł to GM3. DWA aktiv DWA_NOTENTSCHAERFEN aktiv DWA_QUITTIERUNG aktiv ZV_ENTR_SCHL_BEI_DWA_AKT aktiv QUIT_OPT_ENTSCH aktiv QUIT_OPT_SCHAERF aktiv to wsyzstko jest ustawione i nic. Reszta opcji które kodowałem działa (otwieranie okien i zamykanie z pilota, światła do jazdy dziennej). Ktoś ma jakiś pomysł? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Na pewno nikt Ci tutaj nie pomoże, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 a w e46 po lifcie można kierunki zapalić przy światłach dziennych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 NCSa jako tako ogarniam kolega Kamcio powie co i jak zmienić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 SIDEMARKER_US aktiv lub BLK_V_GED_ALS_SIDEMARK aktiv moduł to oczywiście LCM lub LSZ lub ALSZ w zależności jaki rocznik masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Chodziło o dzienne przy DRL, a to było coś w stylu: DRL_BLK_V_GEDIMMT, coś w podobie byś musiał poszukać, bo nie pamiętam dokładnej komendy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 pod wieczór sprawdzę czy działa i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Nieraz testowane wiec musi działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Kamcio co do wpisu to zależy od modułu, wersji CI itp Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Grzesku tutaj mówimy o ALSZ czyli poliftowym E46 w związku z czym na pewno Pakos znajdzie ta komendę. Te które podales ty są do LCM III i IV dla US style przy mijania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Grzesku tutaj mówimy o ALSZ czyli poliftowym E46 w związku z czym na pewno Pakos znajdzie ta komendę.Te które podales ty są do LCM III i IV dla US style przy mijania zgadza się, myślałem że Ty coś piłeś, ale to jednak ja chyba byłem po kilku i nie doczytałem PS. polecam program navcoder, można jednym kliknięciem włączyć DRL i wybrać moc świecenia w zakresie od 0 do 50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 witam ponownie odpaliłem obrysówki przy DRL uruchomiłem to funkcją DRL_BLK_V_GEDIMMT i wszystko fajnie, ale zapalają się przy tym halogeny i świecą cały czas ktoś wie co trzeba jeszcze włączyć, przełączyć bądź wyłączyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Musiales cos na mieszać sprawdź jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Zrobię jutro drugie podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Witajcie piszę tutaj bo wydaje mi sie ze to najlepsze miejsce na tego typu pytanie.... Sprawa wygląda tak że potrzebuje u ciotki w E46 320 compact podnieść leciutko obroty o jakieś 100... ale pytanie brzmi jak to zrobić ?? mam disa mam inpe i ncs mam nadzieje że pomożecie czekam na odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 W DIS masz funkcję serwisową umożliwiającą podnoszenie/obniżanie wolnych obrotów, nie pamiętam dokładnie gdzie, ale na pewno jest. Z tym, że ona chyba pozwala tylko 50obrotów w górę/dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Ok wielkie dzięki bedę szukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 IDLE SPEED coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi