zyto Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Calkiem mozliwe, grunt że działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Mi zabawa z dziennymi zajęła kilka godzin więc człowiek uczy się na błędach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyto Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 A żeby było smieszne po zabawie NCS i przywróceniu ustawień fabrycznych zaczeły działać mi regulacja foteli, a z tego powodu jestem bardzo zadowaolny bo nie muszę juz jeżdzić jak na taborecie ::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zapewne był jakiś błąd i dla tego nie działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu0 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Panowie o a czy do e39 97' można ustawić przednie kierunki US ? Bo w moim pliku LCM nie ma takiego wpisu i tak się zastnawiam czy jak go dopiszę to będzie działać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Dopisanie nic nie da. Musiałbyś poszukać takiej funkcji, a jaki masz LCM? II czy III? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu0 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 LCM II, kiedyś zastanawiałem się nad przekładką na III ale ponoć to bardzo dużo roboty. Z tego co widziałem w moim pliku który z czytałem z auto nie ma takiej opcji Chociaż pamiętam że kiedyś jak z czytywałem LCM to miałem o wiele więcej opcji, teraz jakby 3/4 brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Bo pewnie kiedyś odczytałeś całe auto a teraz sam LCM. Co do US style w LCMII to trzebaby spytać Grześka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu0 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 No to mam nadzieje że zaglądnie tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 US Style od LCM III w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmwe46coupe Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam. Potrzebuje pomocy, a mianowicie mam problem z tym programem ncs-expert robie wszystko tak jak tu jest napisane 1 Oczywiście potrzebujemy interfejs do podłączenie się do bmw i program NSC-expert 2 Uruchamiamy NSC musimy stworzyć profil tak więc klikamy File-load profile – expertmode – OK następnie File- Edit prifl – hasło: repxet – ok sprawdzamy,czy Nettodata-Trace jest ON(jeśli nie,to Coding i ptaszek przy tym) wybieramy w car/key memory przycisk Individualisierung i zaznaczamy wszystkie 3 opcje czyli : individualierung aktiv, kernfunktionen, trace individualizable FSW/PSW – ok conistance check = sprawdza czy wszystko klikamy przycisk FSW/PSW i zaznaczamy ptaszkiem FSW/PSW-Manipulate with FSW_PSW.MAN I wyskakuje mi błąd tak jak by nie chciało się polaczyc z samochodem nie wiem co jest grane i dlatego proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 dodaj screena bo tak to opisałeś że nic nie można wywnioskować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmwe46coupe Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 nie wiem jak się robi screeny i wrzuca ale po zrobieniu tych wszystkich początkowych ustawien wyskakuje cos takiego COAPI-2020:no answer from ecu IFH-0009: NO RESPONSE FROM CONTROLUNIT i nie wiem o co z tym chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Brak komunikacji z samochodem, pewnie coś źle skonfigurowany interfejs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmwe46coupe Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) kurde a mogl by mi ktoś pomoc jak mam to zrobić żeby dzialalo i gdzie znajde te programy. Bo szczerze mowiac jestem w tym zielony. Dodam jeszcze ze inpa działa normalnie i kasuje bledy sobie elegancko Edytowane 2 Września 2013 przez bmwe46coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyto Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 INPA chodzi Ci bez zarzutu? Bo jesli nie to będzie tak jak Kamcio napisł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmwe46coupe Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 INPA chodzi normalnie kasuje bledy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 A wykrywa zapłon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmwe46coupe Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 No tak wszystko wykrywa jest napisane Battery on i IGNITION ON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 To może po prostu łączysz przez moduł, którego nie ma w aucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmwe46coupe Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 mam kabel na usb i model samochodu bmw e46 coupe 318ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmwe46coupe Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 to jak mam się polaczyc żebym mogl sobie po ustawiac rozne bajerki. mam bmw e46 coupe 318ci 2000r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyto Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Skoro z INPA łączysz się bez problemu to interface masz raczej dobrze skonfigurowany, spróbój NSC połaczyć się poprzez inny modół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 "Scrina" robi się najprościej w ten sposób: gdy chce się zapisać obraz aktualnie wyświetlany na monitorze (czyli ten komunikat) w tym momencie naciskamy klawisz na klawiaturze "Prt Scr", zamykamy lub minimalizujemy INPę i odpalasz np. "paint'a", gdy otworzy się "Paint" poprzez jednoczesne naciśnięcie kombinacji 2 klawiczy "Ctrl" + "V" wkleja się z pamięci kompa obraz i zapisujemy plik również naciskając kombinację 2 klawiszy "Ctrl" + "S". Otwiera się okienko wyboru miejsca zapisu i nazwy pliku, wybieramy najlepiej typ jak "JPEG" i nadajemy jakąś nazwę temu plikowi klikają potem na ZAPISZ. Powinno się ten plik obrazu umieścić na jakimś hostingu ale (jeżeli się mylę niech admin lub moder mnie poprawi) sporadycznie jeden nieduży obraz można zapodać bezpośrednio do posta. Potem wrzucasz go do postu używając "zaawansowanej edycji". To wszystko - język nie oko, nie zawsze i nie wszystko da się zrozumieć, nie widząc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio88 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Panowiee, czy wiecie jak włączyć tylne światła w e46 które sie znajdują na klapie(tam gdzie sa przeciwmgłowe) , tak aby świeciły jako pozycyjne tak jak to jest w e46 po lifcie .. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi