Lijo Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 BMW to BMW Ja bym pojechał obejrzeć to auto. Zwłaszcza za takie pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 kusi mnie,odradźcie mi to ale tym sie naprawde swietnie smiga, szczegulnie po miescie... Czasem wole leciec Edki compaktem jak sedanem musze jej powiedzieć,że te modele strasznie sie psują Niechce sie psuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 no czerwone:bag:,no ale mojej sie podoba Wszystko kwestia gustu, ale jeżeli masz do wyboru corse, mitsubishi czy bmw, to oczywiście bmw, ale może znajdziesz jakieś ładne, zadbane ( niestety o to coraz trudniej ) e30 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 a ty wiesz co by było,jakby takie porysowała??:lol:,bałbym się bardziej ,niż o swojego turasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Fan Klub Corsa Club A B C D Polska forum opla corsy, forum, komentarze, opinie :: [ Mazowsze] Czy w Warszawie są jakieś spotkania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 a tu,jakby ktoś nie wierzył,że są bmw corsy...są też inne bmw opel:D BMW OPEL GT 2009 (2372302439) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 :BMW fuck Mercedes::BMW fuck Mercedes: I W STOSUNKU DO POLA CZUJE TO SAMO.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Dawno nic się nie działo w tym temacie :drunk: Ma ktoś może linka do książki SAM NAPRAWIAM OPEL CORSA B ?? Z góry BMWzapłać za pomoc :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Może tutaj też wrzucę, tak żeby nie szukać w SB, jak komuś jeszcze będzie potrzebne: http://rapidshare.com/files/375128521/opel_Corsa_B_sam_naprawiam.pdf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Dawno nic się nie działo w tym temacie :drunk:Ma ktoś może linka do książki SAM NAPRAWIAM OPEL CORSA B ?? Z góry BMWzapłać za pomoc :drunk: No popatrz, czyli nie tylko na mnie Corsa ma focha lolol Mam nadzieję, że do grudnia jej przejdzie czyt. że ją naprawisz kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 bo jak by się jeździło mitsubiszi evo 10000 super lux torpeda 1.3 colt,to by sie nie psuło:lol: rozrząd wymieniałem,u mechaniora,(znaczy pasek,rolka),to z robocizną,regulacją zaworów(ręczna jest:mrgreen:),uszczelką pokrywy,paskiem od klimy(stary brzydki był)zapłaciłem..............385 zł kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 U nas sprawa jest dużo bardziej przyziemna .... chyba silniczek krokowy zapadł w sen zimowy i raz działa a raz strajkuje Koszta raczej nie wielkie , tylko z tego co patrzyłem to bez zrzucenia kolektora dolotowego się nie obejdzie żeby 2 śrubki odkręcić i wymienić na nowy , sam krokowiec to około 100zł za oryginał a jakieś podróbki to nawet za 29zł można kupić ... nie to co do bEEmWuu :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 hehe,wczoraj robiłem w colcie konserwacje nadkoli(tył zdążyłem),koleś dał mi jakieś mazidło Fuchsa,japierdziuuu,zimno w garażu,to gęste,ubabrałem się jak diobeł jaki:lol:,zmyć sie niechciało:lol:,ale po tym(jak skończe),to auto zgnije,a podwozie pojedzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Dirty a jak tam Twojej towarzyszce życia jeździ się mitsubiszi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 super,chwali sobie,jest fajne wspomaganie(kierownica naprawde leciutko chodzi),klima,nie nawala,mało pali(no to,to bardziej mnie interesuje:lol:),co chcieć więcej?:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 super,chwali sobie,jest fajne wspomaganie(kierownica naprawde leciutko chodzi),klima,nie nawala,mało pali(no to,to bardziej mnie interesuje:lol:),co chcieć więcej?:lol: To dobrze, że sobie chwali i dodatkowo nie musi martwić się o pełny bak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 A wypada tutaj wkleic pare fotek BMWKadett, czy zupelnie nie ta para kaloszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Jeden kadet wiosny nie czyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Na swojej cosiarce zaczynałem przygodę z motoryzacją, 1,2 V8 - hehe 8V zaworów ale na A4 165 km/h poleciała i dopiero czwarty bieg miała wbity Corsy foreverbmw_1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymiuss Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 moje marzenie taka maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Ja swoją Corse B pogoniłem wczoraj. Pierwsze autko, 45 kucy, maszyna nie z tej ziemi. Teraz został mi tylko Alfons :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi