jurmol Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 witam mam bmw e46 2 l. benzyna. mamproblem z uzyskaniem mocy na niskich obrotach, do tego mam skoki obrotow na zimnym silniku( czasem gasnie prz dojezdzie do swiatel) bylem u mechanika na komp. i powiedzial mi ze przyplywomierz ma slabe parametry tzn powinien miec od 15-30(niw wiem w jakiej wartosci) a ja mam od 7 do 9. i mam pytanie czy musze wymienic przeplywomierz czy cos innego??????? prosze o porade tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 W mojej bylo to samo i po wymianie przeplywki problem ustal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracjan177 Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Spróbuj od kogos kto ma taką samą bemke podmienic przeplywke na chwile i sprawdz jak sie zachowuje czy jest jakas zmiana. Jak problem ustąpi to problem rozwiązany a jak dalej to samo no to musisz dalej szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi