Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Mam na imię Ewa. Z tą stroną mam do czynienia codziennie - czasami wejdę jako gość a czasami jestem tylko słuchaczką ... codziennie słyszę od męża, który jest aktywnym uczestnikiem forum, o akcjach, spotach i innych fajnych ciekawostkach, którymi się tutaj wymieniacie więc jak mogłabym być obojętna na maxbimmera :D

Na chwilę obecną jestem wożona przez męża naszą Bawarą e30, którą możecie zobaczyć na koncie lijo1979.

Najaktywniejsze osoby już miałam okazję poznać w zeszłym roku na torze Redeco oczywiście wszystkich serdecznie pozdrawiam. Do zobaczenia na najbliższym spocie na torze Redeco połączonego z grillowaniem o ile dobrze pamiętam w czerwcu.

Gość Mordulec

Siemanko happy_bmw

Witam kolejną miłośniczkę BMWCorsa Team :dance:

... ale mam nadzieję , że forum to tak nie odwiedzasz z musu bo Lijo Ci kazał ?? :4:

.... kurde te emotki mnie rozwalają lolol

Dziękuję Panowie za bardzo miłe powitanie :D

Mordulec - bardzo mi się podoba określenie BMWCorsa Team, mam nadzieję, że razem z Polą poszalejemy na torze. W sumie dopiero przypominam sobie jak się jeździ bo Corsę mam dopiero od tygodnia ale rundkę nawet z szybkością emerytki muszę zaliczyć :)

nie no coś Ty ... lijo mnie tylko zachęcił :4:

Gość Mordulec
Mordulec - bardzo mi się podoba określenie BMWCorsa Team, mam nadzieję, że razem z Polą poszalejemy na torze. W sumie dopiero przypominam sobie jak się jeździ bo Corsę mam dopiero od tygodnia ale rundkę nawet z szybkością emerytki muszę zaliczyć

Ja tam też jestem za takim Women-Track-Day nie na zasadzie Time Attack tylko takiej normalnej jazdy po torze .... zawsze to jakieś nowe doświadczenie :)

Paulina też w sumie raczej należy do grona świeżych kierowców i tak trochę miała opory żeby pojawić się na torze swoją żółtą strzałą ale teraz to widzę że jak się zebrała ekipa to przyjedzie :D

A z tego co wiem to w ostatnim czasie posiadaczkami zacnych BMWCorsa stały się :

1.Daria od Matiego

2.Magda od Admina

3.Ewa od Lijo1979

4.Pola ode mnie

Wiec konkretny Team się zebrał bmw_beer

ps. chyba swoja druga polowke musze zachecic do zarejestrownia

Tazunio kupuj Corsę dla żony i zamiast Maxbimmerki założymy podforum Corsinki happy_bmw ... a co do rejestracji na forum to czemu jeszcze jej nie założyłeś konta ?? :4:

Hejka :D

Ja jak zwykle temat powitań oznaczyłam jako przeczytane i nie zauważyłam, że zalogowałaś się na forum :bag:

Ale mój mąż czuwa ;)

Co nie zmienia faktu, że witam Cie serdecznie :dance:

Super,że dołączyłaś do nas :) i do naszego BMWCorsa Team :D

Wiesz, że mamy osobne podforum?:D