j_efka Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Mam na imię Ewa. Z tą stroną mam do czynienia codziennie - czasami wejdę jako gość a czasami jestem tylko słuchaczką ... codziennie słyszę od męża, który jest aktywnym uczestnikiem forum, o akcjach, spotach i innych fajnych ciekawostkach, którymi się tutaj wymieniacie więc jak mogłabym być obojętna na maxbimmera Na chwilę obecną jestem wożona przez męża naszą Bawarą e30, którą możecie zobaczyć na koncie lijo1979. Najaktywniejsze osoby już miałam okazję poznać w zeszłym roku na torze Redeco oczywiście wszystkich serdecznie pozdrawiam. Do zobaczenia na najbliższym spocie na torze Redeco połączonego z grillowaniem o ile dobrze pamiętam w czerwcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Siemanko happy_bmw Witam kolejną miłośniczkę BMWCorsa Team :dance: ... ale mam nadzieję , że forum to tak nie odwiedzasz z musu bo Lijo Ci kazał ?? :4: .... kurde te emotki mnie rozwalają lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Hej Ewa, witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Alez wspaniale przywitanie:) Siemka<bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 :bry: witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_efka Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Dziękuję Panowie za bardzo miłe powitanie Mordulec - bardzo mi się podoba określenie BMWCorsa Team, mam nadzieję, że razem z Polą poszalejemy na torze. W sumie dopiero przypominam sobie jak się jeździ bo Corsę mam dopiero od tygodnia ale rundkę nawet z szybkością emerytki muszę zaliczyć nie no coś Ty ... lijo mnie tylko zachęcił :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 siemka, ps. chyba swoja druga polowke musze zachecic do zarejestrownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Mordulec - bardzo mi się podoba określenie BMWCorsa Team, mam nadzieję, że razem z Polą poszalejemy na torze. W sumie dopiero przypominam sobie jak się jeździ bo Corsę mam dopiero od tygodnia ale rundkę nawet z szybkością emerytki muszę zaliczyć Ja tam też jestem za takim Women-Track-Day nie na zasadzie Time Attack tylko takiej normalnej jazdy po torze .... zawsze to jakieś nowe doświadczenie Paulina też w sumie raczej należy do grona świeżych kierowców i tak trochę miała opory żeby pojawić się na torze swoją żółtą strzałą ale teraz to widzę że jak się zebrała ekipa to przyjedzie A z tego co wiem to w ostatnim czasie posiadaczkami zacnych BMWCorsa stały się : 1.Daria od Matiego 2.Magda od Admina 3.Ewa od Lijo1979 4.Pola ode mnie Wiec konkretny Team się zebrał bmw_beer ps. chyba swoja druga polowke musze zachecic do zarejestrownia Tazunio kupuj Corsę dla żony i zamiast Maxbimmerki założymy podforum Corsinki happy_bmw ... a co do rejestracji na forum to czemu jeszcze jej nie założyłeś konta ?? :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 to moze CorsaCup przy najblizszym spotkaniu na redeco ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 to moze CorsaCup przy najblizszym spotkaniu na redeco ? hej Ewa corsa cup? jestem zaaaa dwa zloty w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Witanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Siem Iwcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 witam witam Panią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 No i to są powitania , a nie tam jakieś bry i na rok cisza , witam kolejną Panią na forum <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Hejka Ja jak zwykle temat powitań oznaczyłam jako przeczytane i nie zauważyłam, że zalogowałaś się na forum :bag: Ale mój mąż czuwa Co nie zmienia faktu, że witam Cie serdecznie :dance: Super,że dołączyłaś do nas i do naszego BMWCorsa Team Wiesz, że mamy osobne podforum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Siemanko :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkladka Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Hejas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Cześć Słoneczko ty moje Witamy w gronie maxbimmerowiczów!! P.S. A Twoje powitanie jest na prawdę super!! Mrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_efka Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Pola dobrze że Twój mąż czuwa uklon_bmw Na Maxbimmerki już oczywiście zaraz wchodzę. W piątek niestety nie zdążyłam, gdyż od razu po pracy wyjechaliśmy na weekend. Mężu myślałam, że już mnie tu nie przywitasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 witam Maxbimmerkę <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi