Reset1488 Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Witam. Kupię dwie uszczelki tylnych szybek uchylanych i 2 listwy. Chodzi mi o krótkie uszczelki środkowe i te listwy które stykają się z dolną częścią szyby. Nigdzie nie mogę ich znaleźć :sad:. Jak by ktoś miał do sprzedania albo namiary na kogoś kto takie posiada proszę o kontakt. Riddickk1488@wp.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 jakie dokładnie listwy ci chodzi najlepiej przyslij foto i foto tych uszczelek mamm cała coupe na czesci to sie dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reset1488 Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Witam. Jeżeli możesz podać nr tel do siebie to przedzwonię i wytłumaczę o które dokładnie uszczelki i listwy mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi