Polus Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Witam, Mam firmę, która ma sklep internetowy ( www.copyar.pl ). Mógłbym zamieścić na stronie głównej logo z linkiem naszego klubu (forum). Sklep odwiedza blisko 2000 osób miesięcznie. Byłbym wdzięczny za możliwość zamieszczenia linku mojego sklepu na naszym formu. Linki można by było zamieścić na samym dole forum, obok ShoutBox-u. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Rozważymy to i damy Ci znać <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Ja na reklamę klubu mam inne sposoby 8) :arrow: czasami CB :arrow: zatrzymuje driverów i wręczam ulotkę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 bede uparcie upierdliwie twierdził ze najlepszą reklamą bylyby naklejki na tylnej szybie... powinno byc BMW Klub Wroclaw+adres stronki Jestem za - może nie na tylnej szybie, ale na pewno pod rejestracją - na tej plastikowej obwódce <bmw> Trzeba by tylko logo klubu z adresem stronki ... tak bym to widział <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 bede uparcie upierdliwie twierdził ze najlepszą reklamą bylyby naklejki na tylnej szybie... powinno byc BMW Klub Wroclaw+adres stronki Jestem za - może nie na tylnej szybie, ale na pewno pod rejestracją - na tej plastikowej obwódce <bmw> Trzeba by tylko logo klubu z adresem stronki ... tak bym to widział <bmw_2> rami byly by gites, niz pol szyby zawalone pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 mam sam adres wkle sobie na szybe: WWW.MAXBIMMER.PL BMW KLUB WROCŁAW zobaczysz jak wyglada, zawsze mozna bedzi eodkleic pozdro ps. kazdy ma swoj gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 nie przekonamy sie jak to jest dopoki ktos tego nie sprawdzi pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Panowie zupełnie odeszliście od tematu Polus-a, zamykamy :evil: Polus jeszcze proszę o chwile cierpliwości w sprawie decyzji PS dalsza dyskusja wiadomo gdzie...... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi