Dudek Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 na rybach nie źle :p:p a tych masochistów już widziałem ale goście dają rade:p:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 he he wyprawa na rybki z kinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Gratuluję Zuza5, śmiało można Tobie przyznać tutył najlepszego archeologa Maxbimmera :shock:, to chyba rekord, żeby odgrzebać temat po 7 latach.:drunk:uklon_bmw BTW długo szukałaś ?? Hahah dlugo na zadnym forum takiego tekstu nie slyszalem! Zuza naszym "archeologiem" bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) Hahah dlugo na zadnym forum takiego tekstu nie slyszalem! Zuza naszym "archeologiem" bmw_2 zawsze możecie na mnie liczyć :4:bmw_2 ! uciszony rumun Piękne widoki na rybach - Maxior.pl piękne widoki na rybach...To, co kocha prawdziwy mężczyzna reklama hainekena najlepszy na świecie mam talent ))))) widoki na rybach :biggrin:. mnie ciekawi ten facet na najdalszym planie. Czy też natrafił i zrobił sobie kino, czy czeka Edytowane 27 Września 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Facet z tyłu kibicuje koledze i czeka na swoją kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) Facet z tyłu kibicuje koledze i czeka na swoją kolej co masz na mysli? myslisz, że jemu sie wydaje ze jest na pkp? 8) wyjaśnij dokładnie :biggrin: Edytowane 27 Września 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Facet czeka aż kolega skończy...I on zacznie pompować panią Jasne ? :BMW fuck Mercedes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Facet czeka aż kolega skończy...I on zacznie pompować panią Jasne ? :BMW fuck Mercedes: w sumie nie. nic nie rozumie z tego. Możesz wyjaśnić to jasniej i w dłuzszej formie wypowiedzi? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Zuza przyjechać do Świdnicy i pokazać ? hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) Zuza przyjechać do Świdnicy i pokazać ? hehe U nas sie nie da.Kolej jest w remoncie.poprostu wyjaśnij co miałes na mysli bo pewnie nikt tego co napisałeś nie rozumie.a do każdego nie pojedziesz osobiscie 8) porozmawiaj z nami :biggrin: Edytowane 27 Września 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nie trzeba pkp do tego mieszać bo mi się kojarzy z syfem i smrodem Kończymy te wygłupy Zuza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) Nie trzeba pkp do tego mieszać bo mi się kojarzy z syfem i smrodem Kończymy te wygłupy Zuza hehe ok.ok.:4: się wkręciłeś :4: Edytowane 27 Września 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Na rybach rozmawia 3 wędkarzy. Po 6 godzinach skończyły im się tematy i jeden wpadł na pomysł by porozmawiali o Cipkach swoich żon. Pierwszy mówi: Moja żona ma taka jak Londyn mokra i tajemnicza. Drugi mówi: Moja żona ma taka jak Paryż pachnącą Trzeci mówi: A moja to ma jak Radom koledzy pytają dlaczego jak Radom: trzeci odpowiada : dziura to dziura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 heheheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 DOBRE:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 (edytowane) chłopy... :evil: tylko d... wam w głowie :4: Edytowane 29 Września 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 (edytowane) no to opowiem wam tym razem historie nie związana z gołymi dupskami. . . Na polanie stoi zając nagle patrzy Ślimak pedzie jak poparzony. Zając pyta ślimaka gdzie tak pędzisz ? Ślimak odpowiada a słuchaj skarbówka w lesie kontrolują wszystkich kogo spotkają. A wiesz Ja własna chata, żona własna chata, 3 dzieci własna chata - mamy przesrane Zając zerwał się i biegnie spotyka bociana. Bocian pyta gdzie tak zając lecisz ? Zając odpowiada a słuchaj skarbówka w lesie kontrolują wszystkich kogo spotkają. A wiesz Ja futro, żona futro, 6 dzieci w futrach - mamy przesrane Bocian nie wiele myśląc wzbił się do lotu i poleciał do ciepłych krajów, napotyka tam pawiana. Pawian pyta bocian a ty co miesiące ci się pokopały co ty w lecie robisz u nas? Bocian odpowiada , a wiesz pawian u nas kontrole w lesie skarbowy szaleje, A ja dwa razy w roku wycieczki za granice , żona 2 razy w roku wycieczki za granice, tak samo dzieciaki jak nas dorwa to mamy przesrane. Pawian patrzy i mówi JA TO BYM U WAS MIAŁ LUZY JA GOŁE DUPSKO , ŻONA GOŁE DUPSKO , DZIECIAKI GOŁE DUPSKA. O kurna miało nie być o ****ch gołych. Edytowane 29 Września 2012 przez SoulRea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 chłopy... :evil:tylko d... wam w głowie :4: A pokarz mi takiego co nie ma tego w głowie :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Tego co nie mamy w głowie mamy pod maską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 hehhehehehe odruch każdego normalnego mężczyzny:p:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Dobry kawał hehe Ja poproszę wersję Paryską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 a nie mówiłam.. http://demotywatory.pl/267436/Facet-to-nie-malpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 http://www.smog.pl/wideo/56406/bo_maz_wrocil_za_wczesnie/ http://www.smog.pl/wideo/56368/samar...n_w_warszawie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Zuza a mówiłaś że włosy ścięłaś eheheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 (edytowane) Zuza a mówiłaś że włosy ścięłaś eheheheh hehehehehe Dudek. :4::4::4::4::4: Edytowane 10 Października 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi