patryk konin Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Witam moge kupić Borbrty T 8 JX 17 H2 ile cali ma rant w takiej feldze i jak to wygląda na E30 jaką opone można na to wsadzić żeby ładnie wyglądała czy jak mi gościu wrzuci na wyważarke i pokaże jakieś cyferki to warto brać czy musi być wszędzie 0-0 na wyważarce Dzięki wielkie za pomoc i mam prośbe o zdjęcia bo nie moge znaleścc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 poszukaj lepiej 16/9J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 te fele do e30 sa mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 dokładnie, po prostu szczena opada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 17 na e30 ladnie wygladaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 ale kolega pokazał 16/9J a ja mam 8 JX 17 H2 i niebardzo wiem jak się to czyta wiem tylko że rant mniejszy bo te na fotach mają chyba po 10 cali planuje je całe w polerke dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Generalnie to mi sie fela strasznie podoba, do E30 jak ulal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Dzięki wszystkim za pomoc w niedziele Faren na Łódz po fele szkoda że rant nie jest wielkości "Mega" ale na początek wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 ale kolega pokazał 16/9J a ja mam 8 JX 17 H2 i niebardzo wiem jak się to czyta wiem tylko że rant mniejszy bo te na fotach mają chyba po 10 cali kolega pokazał 16/9J czyli 9 szerokie, a 16 średnicy, ja tylko dodam,żebyś nie zakładał zbyt szerokich opon, w sumie to załóź możliwie najwęższe, bo później na koleinach będziesz walczył z kierownicą. Nie mówiąc o mega spalaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 felgi super- do e30 idealne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 no własnie jestem za 195 myśle że najlepszy kompromis pomiędzy przyczepnością a spalaniem i brakiem wspomagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Kupiłem ale jak się okazało to nie jest Borbet tylko Rial GS 807 ....... ale i tak są kozak a za cene 400zł myśle że się opłacało http://allegro.pl/felgi-17-borbet-4x100-vw-opel-renault-honda-i1614238690.html teraz polecą całe w polerke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 17 w polerce na E30 Bedzie masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 trzeba bylo pokazac fotki... bo borbetow to nawet za mocno nie przypomina, moze to i lepiej, bo nie wiem jak Rial, ale Borbet jest strasznie miekki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 ja tam wcale nie żałuje po pierwsze troche odbiega od oklepalności E30= BORBET za tą cene i tak było warto nie wstawiłem bo bałem się że ktoś mnie podkupi musze je spr na wyważarce puki nie ma opon chodz pewnie za szybko ich nie bd na przód to chyba nowe kupie jakieś najtańsze a na tył używki z 6mm ale sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi