Songo Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Witam wszytskich. Trafiłem tutaj po przeczytaniu naklejki z linkiem z srebrnej E39 poruszającej się po wrocławskich ulicach (pozdrawiam właściciela - zacne autko ). Sam poruszam się <bmw> '03 E46 320d Turing M-pakiet, kolor: SILBERGRAU METALLIC. Pozdrawiam P.S. Czy któryś z forumowiczów porusza się czarnym E46 FL M-pakiet sedan 2 razy dziennie (przed 7 i po 15) ulicą Mickiewicza? Dość często mijamy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Witaj Songo. Jednak w naklejkach na klapie drzemie siła Wrzuc fotki Beatki do działu Buma Design. Kolejny piec opałowy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 witanko <bmw_2> ja rozumię że kryzys ale non top piece opałowe się pokazują no jakieś małe benzynki by się przydały od 2,0 w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Witanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Łatwiej powiedzieć trudniej zrobić . Docelowo szukałem 318i - 320i w sedanie (M-pakiet po lifcie) ale to jest mission impossible znaleźć coś dobrego. Proporcje na rynku aut używanych to 1:10 na stronę diesla. Nie miałem już siły i auta (bo poprzednie przedwcześnie sprzedałem) aby dłużej szukać. Tak więc stałem się posiadaczem Turinga z klekotem no ale cóż jeszcze przyjdzie czas na 330i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkladka Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 siemka, ps. Forest musisz opłaty od Bosów tego klubu zbierać za werbowanie ludzi - bo jesteś w tym dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Źrebi Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Siemka, z mojej strony: W BMW nie było klekotów! happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 siemka ja miałem dwa klekoty i nie było żle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 posiadaczem Turinga z klekotem no ale cóż jeszcze przyjdzie czas na 330i Hejka. Zamień "i " na 'd" i zostań przy klekocie a przynajmniej spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 siemka chyba wiem czyje to srebrne e39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 siemanko srebrna e39 powiadasz.... ciekawe gdzie ją widziałes pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Na Sienkiewicza, światła przy ogrodzie botanicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 siema traktory gora ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuma325i Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Siema! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Siemasz kolego , dobry klekot nie jest zły :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi