Gość skasuj Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Jak dla mnie przekozacka , no moze jedynie te lusterka troche nie pasuja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 fajniutka, a te lusterka to jest chyba jedyna rzecz do której można sie przyczepić, no i spryskiwacze lamp mogłyby być czarne, a nie chromowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 no fajna, tylko jakby miał być german style to jeszcze trochę roboty zostało - światła zawiecha........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 światła zawiecha........ Raczej nie ma do wyboru swiatel innych , jedyne co to migacze sa do wyboru rozne przerozne :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polus Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Furka jest super. Niemniej jednak, tak jak napisał wcześniej Wojtek - lusterka do wymiany w pierwszej kolejności. Reszta według mnie ładnie ze sobą współgra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 troszke pomieszana stylistycznie bo jest troche german style kierunki pachna amerykanskim tuningiem( sa chyba do polowy pomaranczowe) a lustra modnym obecnie cult style gdzie lusterka standartowe musza zniknac na rzecz malych (czesto motocyklowych ) a w ekstremie nawet niema ich wcale :idea: i o ile mi sie zdaje skrzywdzono te auto pieknymi klasycznymi felgami alpina :shock: pomieszanie z poplataniem ale wyroznia sie napewno z tlumu .niby szczegoly no ale diabel tkwi w szczegolach. zreszta ten model nawet w oryginale jest ladny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Przepiekna! a co powiecie na ta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 typowo amerykańskie, przepych z bezguściem :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Podoba mi sie ten kolor , jak by byla cala w kolorze dolnym byla by przekozacka ) No moze fele bym zmienil i zdrzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi