patryk konin Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Witam odkopałem ostatnio skrzynke nazwijmy ją basową ma ona 3 głośniki chce ją wsadzić do bagażnika i podłaczyć pod ori głośniki czy takie podłączenie jest ok?? bo głośniki w skrzynce są podłączone równolegle Pozdrawiam i prosze o szybką odp bo chce to dzisiaj podłaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 takie podłączenie za bardzo Ci nic nie da bo nie napędzisz nawet słabej skrzyni basowej bez wzmacniacza przestana Ci grac głośniki i do tego ta skrzynia tez nie będzie grac hehe podaj jakieś informacje z głośnika nie jest to czasami kolumna z audio domowego ?? nie widziałem jeszcze skrzyni z 3 głośnikami różnej wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Głośniki mam chyba oryginały chociaż nie wiem bo ładnie nawet pykają na skrzynce nawet nikomu nie chciało się napisać made in china ;/ http://allegro.pl/extra-kolumny-promocja-tuning-i1611016883.html oto moje car aduio chce to podłaczyć albo tak jak na tym rysunku albo tylko pod 1 głośnik napiszcie prosze jak bd lepiej myśle że jak pod 2 to na tą skrzynke pójdzie większa moc i bd ciut lepiej grało i na radyjku ustawie sobie na tył większą moc wiem że to wszystko zalatuje drutem i giełdą ale to taka prowizorka zanim wezme się za prawdziwe car audio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 bez wzmaka sie nie obejdzie bo to poprostu nie bedzie niczym napedzane tak jakbys 18 kołową ciężarówkę napędzał silnikiem 1,9tdi potrzebujesz jakiś wzmacniacz pod 200-250 rmsu najlepiej używkę żeby taniej było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 kurczaki to troszke lipa narazie podłacze sobie tak jak narysowałem jak bd mega lipa to odłącze jak nie to zostawie i poszukam wzmacniacza do max 50zł dzięki za pomoc a wiesz może jak ustawić miernik żebym mógł sobie spr polaryzację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 skrzynka podłączona i jest 100 razy lepiej jeszcze daleko do tego co chce mieć docelowo ale jest dużo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi