chiccoo Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Fajnie było znów się z Wami spotkać,oraz Pare Młoda poprowadzić do kościółka Wszystkiego naj naj na nowej drodze życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 my niestety nie moglismy byc za co przepraszamy Mlodym zyczymy wszystkiego naj na nowej drodze zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLaBeK Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Ja z Anią czyli jeszcze świeża młoda para życzymy wam samych radosnych chwil spędzonych razem dużo uśmiechu , zrozumienia.... i oczywiście małego Maxbimmera lub Maxbimmerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nica Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Super było;-) Mlodym zyczymy wszystkiego naj na nowej drodze życia;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 szkoda ze mnie nie było ale wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Bylismy w gorach wiec nie dalismy rady z wami sie spotkac, niemniej, w trojke zyczymy Wam wszystkiego najlepszego. Duzo szczescia, no i troche tej wytrwalosci czasami :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Jeszcze raz Wam serdecznie dziekujemy, że byliście z Nami, za niezapomniane chwile i za piekny orszak (cała ulica patrzyła) :biggrin: i za serdeczne zyczenia :party:bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Dziękuje wszystkim za przybycie. Myślę,że deszcz na początku orszaku nie był dla nikogo zaskoczeniem. Dziękujemy za piękny prezent, mam nadzieje, że nikt z orszaku nie wrócił z pustymi rękami, jeśli tak było proszę się zgłosić do mnie. Dziękuje bardzo także tym, którzy pomogli mi przetransportować rodzinę. Nie mógłbym nie okazać swojej wdzięczności także tym, którzy w czasie poniżej 4 sekund przystroili nasz samochód. Ogólnie Dzięki Wielkie, bez Waszego wsparcia nie poszłoby nam tak gładko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Orszak przystrojonych beemek, który towarzyszy takiej ważnej chwili w życiu, to naprawdę niezapomniane chwile No tak jak ślub Admina to i deszcz musi być, dobrze, że później przestało padać Czekamy na jakieś zdjęcia od Pana fotografa I oczywiście jeszcze raz duuuuużo miłości, zrozumienia, cierpliwości ( szczególnie przy początkach wspólnego zamieszkania ) i oczywiście udanej podróży poślubnej :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 No to karciocha pamięciochy z grubsza ogarnięta : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Magdo i Krzysztofie!! Jeszcze raz gorące życzenia pomyślności, radości i samych dobrych chwil na nowej drodze życia!! Do samego końca!! A my wam dziękujemy za radochę jaką nam sprawiliście możliwością uczestnictwa w orszaku weselnym. Zwłaszcza ze to był nasz debiut!! Rewelacja! No i fajne fotki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 zdjęcia jak zawsze pełna profeska:) powodzenia na nowej drodze życia!!:bmwsexemofg3: ps lijo nie martw się to był moj też pierwszy raz w takim orszaku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 My rowniez przylaczamy sie do zyczen.... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO , SZCZESCIA I SPELNIENIA WSZYSTKICH MARZEN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 No tak jak ślub Admina to i deszcz musi być, dobrze, że później przestało padać bo ja wystawiłam buty na parapet a Krzysiek nie:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 bo ja wystawiłam buty na parapet a Krzysiek nie:mrgreen: To jak oboje byście nic nie wystawili na parapet to pewnie gradem by sypnęło .................. swoją drogą taki lekki niedosyt ..... Admin przyjechał na spota i grad nie padał :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi