Katarzyłka Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 A kiedy Ci tak mówił ? Ja mam info z wczoraj :drunk: no to sorki, nas nie poinformował o zmianach ;/ ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 no to sorki, nas nie poinformował o zmianach ;/ ale co tam Potwierdzone .... 15:45 muszą być w kościele więc wstępnie trzymamy się harmonogramu :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Przepraszam, jeśli wprowadziłem Was w błąd, chodziło mi o to, że około 15:15 u Madzi a 15:45 w kościele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Fuck, troche sie wychylilem zanim mialem pewnosc na sto procent. Myslalem ze w ten weekend pocisniemy ale nie damy rade, wiec sa spore szanse ze w przyszlym tygodniu od piatku do niedzieli bedziemy siedzieli w gorach w Gieraltowie. Jak tylko bede wiedzial to potwierdze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 1.Mordulec & Pola 2.Forest & Młoda 3.Cindy & Rush 4.Energy & Basia 5.Mati & Daria 6. Czechu & Ala 7. Alaszi & Ela 8. mariusz13 moje urodziny 13.08 1971 ale stary jezdem he he 9. Sebo_Wroc & Junior ( chyba, że babeczki z nami pojadą to będzie nas więcej - wszyscy w komplecie ) 10.wilkov 11. Paweł & Karolcia 12. Paula & Patryk ( wybierzcie w miare równą drogę ze wzgl.na moje opony ...) 13. Lijo & Ewa 14.Edu 15. woz (solo lub z dziewczynami) 16. chiccoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nica Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 1.Mordulec & Pola 2.Forest & Młoda 3.Cindy & Rush 4.Energy & Basia 5.Mati & Daria 6. Czechu & Ala 7. Alaszi & Ela 8. mariusz13 moje urodziny 13.08 1971 ale stary jezdem he he 9. Sebo_Wroc & Junior ( chyba, że babeczki z nami pojadą to będzie nas więcej - wszyscy w komplecie ) 10.wilkov 11. Paweł & Karolcia 12. Paula & Patryk ( wybierzcie w miare równą drogę ze wzgl.na moje opony ...) 13. Lijo & Ewa 14.Edu 15. woz (solo lub z dziewczynami) 16. nica & micnic & micnic junior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 nica- ktos mnie tu wymazał z listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 1.Mordulec & Pola 2.Forest & Młoda 3.Cindy & Rush 4.Energy & Basia 5.Mati & Daria 6. Czechu & Ala 7. Alaszi & Ela 8. mariusz13 moje urodziny 13.08 1971 ale stary jezdem he he 9. Sebo_Wroc & Junior ( chyba, że babeczki z nami pojadą to będzie nas więcej - wszyscy w komplecie ) 10.wilkov 11. Paweł & Karolcia 12. Paula & Patryk ( wybierzcie w miare równą drogę ze wzgl.na moje opony ...) 13. Lijo & Ewa 14.Edu 15. woz (solo lub z dziewczynami) 16. chiccoo 17.nica & micnic & micnic junior nica- ktos mnie tu wymazał z listy I po krzyku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 1.Mordulec & Pola 2.Forest & Młoda 3.Cindy & Rush 4.Energy & Basia 5.Mati & Daria 6. Czechu & Ala 7. Alaszi & Ela 8. mariusz13 moje urodziny 13.08 1971 ale stary jezdem he he 9. Sebo_Wroc & Junior ( chyba, że babeczki z nami pojadą to będzie nas więcej - wszyscy w komplecie ) 10.wilkov 11. Paweł & Karolcia 12. Paula & Patryk ( wybierzcie w miare równą drogę ze wzgl.na moje opony ...) 13. Lijo & Ewa 14.Edu 16. chiccoo 17.nica & micnic & micnic junior I po krzyku :biggrin: Aktualna lista. Niestety nas nie bedzie. Sprawa sie wyklarowala i wyjezdzamy do Gieraltowa w piatek i wracamy w poniedzialek. Sorry przyszli Panstwo mlodzi.. Ale jestesmy z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 18. sliwa jak by moglo mnie tam zabraknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Beta wymyta zatem do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 O której i gdzie zbiorowisko robimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 O której i gdzie zbiorowisko robimy? Przewiń kartkę Dobra czasu co raz mniej do tej wiekopomnej chwili W każdym razie na chwilę obecną plan jest taki : 14:00 Zbiórka na parkingu pod Magnolią (tradycyjnie tam gdzie są nasze spoty) 14:30 wyjazd po Pana Młodego na kozanów ...... robimy hałas i takie tam :drunk: 15:00 wyjazd z Panem Młodym po Panią Młodą (na ulicę ołowianą - boczna grabiszyńskiej) ...... znowu hałasujemy :drunk: 15:30 wyjazd z Państwem Młodym w ich ostatnią solową podróż do kościoła na grabiszyńską :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 1.Mordulec & Pola 2.Forest & Młoda 3.Cindy & Rush 4.Energy & Basia 5.Mati & Daria 6. Czechu & Ala 7. Alaszi & Ela 8. mariusz13 moje urodziny 13.08 1971 ale stary jezdem he he 9. Sebo_Wroc & Junior ( chyba, że babeczki z nami pojadą to będzie nas więcej - wszyscy w komplecie ) 10.wilkov 11. Paweł & Karolcia 12. Paula & Patryk ( wybierzcie w miare równą drogę ze wzgl.na moje opony ...) 13. Lijo & Ewa 14.Edu 15. woz (solo lub z dziewczynami) 16. chiccoo 17.nica & micnic & micnic junior 18.Dyziu & Sandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 1.Mordulec & Pola 2.Forest & Młoda 3.Cindy & Rush 4.Energy & Basia 5.Mati & Daria 6. Czechu & Ala 7. Alaszi & Ela 8. mariusz13 moje urodziny 13.08 1971 ale stary jezdem he he 9. Sebo_Wroc & Junior ( chyba, że babeczki z nami pojadą to będzie nas więcej - wszyscy w komplecie ) 10.wilkov 11. Paweł & Karolcia 12. Paula & Patryk ( wybierzcie w miare równą drogę ze wzgl.na moje opony ...) 13. Lijo & Ewa 14.Edu 15. chiccoo 16. nica & micnic & micnic junior 17. sliwa 18.Dyziu & Sandra Nie wiem, czy wszystkie auta się zmieszczą na parkingu kościelnym. Alternatywą jest chodnik przed kościołem (dośc szeroki) ewentualnie parking po drugiej stronie grabiszyńskiej. Ale ja nadal wierze,że się zmieścimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 1.Mordulec & Pola 2.Forest & Młoda 3.Cindy & Rush 4.Energy & Basia 5.Mati & Daria 6. Czechu & Ala 7. Alaszi & Ela 8. mariusz13 moje urodziny 13.08 1971 ale stary jezdem he he 9. Sebo_Wroc & Junior ( chyba, że babeczki z nami pojadą to będzie nas więcej - wszyscy w komplecie ) 10.wilkov 11. Paweł & Karolcia 12. Paula & Patryk ( wybierzcie w miare równą drogę ze wzgl.na moje opony ...) 13. Lijo & Ewa 14.Edu 15. chiccoo 16. nica & micnic & micnic junior 17. sliwa 18.Dyziu & Sandra 19. Kosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Przepraszamy z Młodą ale nas niestety nie będzie. Życzymy Wam wszystkiego dobrego na Nowej Drodze, dużo szczęścia, zdrowia, miłości, wytrwałości i by Wam się wszystko układało tak jak sobie wymarzyliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Ja rowniez odpadam, niestety sprawy zawodowe... Mlodej Parze zycze powodzenia i braku przeciwnosci losu, zdrowia i spokoju na nowej drodze zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 1.Mordulec & Pola 2.Cindy & Rush 3.Energy & Basia 4.Mati & Daria 5. Alaszi & Ela 6. mariusz13 moje urodziny 13.08 1971 ale stary jezdem he he 7. Sebo_Wroc & Junior ( chyba, że babeczki z nami pojadą to będzie nas więcej - wszyscy w komplecie ) 8.wilkov 9. Paweł & Karolcia 10. Paula & Patryk ( wybierzcie w miare równą drogę ze wzgl.na moje opony ...) 11. Lijo & Ewa 12.Edu 13. chiccoo 14. nica & micnic & micnic junior 15. sliwa 16.Dyziu & Sandra 17. Kosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 eh,niestety ponownie muszę dołączyć do grona "odpadów";/ przepraszam i oczywiście życzę jak najszybszych kontr w pośłlzgach nowej drogi życia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 1.Mordulec & Pola 2.Cindy & Rush 3.Energy & Basia 4.Mati & Daria 5. Alaszi & Ela 6. mariusz13 moje urodziny 13.08 1971 ale stary jezdem he he 7. Sebo_Wroc & Junior ( chyba, że babeczki z nami pojadą to będzie nas więcej - wszyscy w komplecie ) 8. Paweł & Karolcia 9. Paula & Patryk ( wybierzcie w miare równą drogę ze wzgl.na moje opony ...) 10. Lijo & Ewa 11.Edu 12. chiccoo 13. nica & micnic & micnic junior 14. sliwa 15.Dyziu & Sandra 16. Kosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 1.Mordulec & Pola 2.Cindy & Rush 3.Energy & Basia 4.Mati & Daria 5. Alaszi & Ela 6. mariusz13 moje urodziny 13.08 1971 ale stary jezdem he he 7. Sebo_Wroc & Junior ( chyba, że babeczki z nami pojadą to będzie nas więcej - wszyscy w komplecie ) 8. Paweł & Karolcia 9. Paula & Patryk ( wybierzcie w miare równą drogę ze wzgl.na moje opony ...) 10. Lijo & Ewa 11.Edu 12. chiccoo 13. nica & micnic & micnic junior 14. sliwa 15.Dyziu & Sandra 16. Kosy 17.Dziki i Madzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zostaje mi tylko zlozyc zyczenia Mlodej Parze bo nie dalem rady przyjechac do Pl Wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Przykro mi bardzo, mnie nie będzie. Wszystkiego Najlepszego Młodej Parze na nowej drodze życia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 1.Mordulec & Pola 2.Cindy & Rush 3.Energy & Basia 4.Mati & Daria 5. Alaszi & Ela 6. mariusz13 moje urodziny 13.08 1971 ale stary jezdem he he 7. Paweł & Karolcia 8. Paula & Patryk ( wybierzcie w miare równą drogę ze wzgl.na moje opony ...) 9. Lijo & Ewa 10. chiccoo 11. nica & micnic & micnic junior 12. sliwa 15.Dyziu & Sandra 13. Kosy 14.Dziki i Madzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi