kristo Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 witam. słuchajcie, albo ja jestem nienormalny, albo zbyt śpiący, albo nie potrafię obsługiwać wyszukiwarki na tym forum. cokolwiek bym nie wpisał po prawej na górze, lub w zaawansowanym szukanie - zawsze mam wiadomość że brak wyników. co jest ? trzeba jakieś studia do tego skończyć ? 8) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Hmmm...dziwne, ja z niej korzystam i problemów nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristo Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 klikam klawisz forum, potem "seria 5", potem "e39" otwierają się wątki. cokolwiek nie próbuję wyszukać - "Niestety - brak wyników". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 z pozycji pierwszej strony wpisz co Cię interesuje i powinno wyszukac wszystkie wątki zawierające wyszukiwaną frazę... u mnie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 ja z niej korzystam i problemów nie miałem a ja z niej nie korzystam i też nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristo Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 z pozycji pierwszej strony wpisz co Cię interesuje i powinno wyszukac wszystkie wątki zawierające wyszukiwaną frazę... u mnie działa no tak. to działa. ale wydawało mi się, że jakoś naturalniej jest jak się wybiera temat i tam dopiero szuka. ok, to mi wystarczy do szczęścia dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 lepiej tematy "przelecieć" jak sie ma czas, można przy okazji czegoś interesującego się dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 lepiej tematy "przelecieć" jak sie ma czas, można przy okazji czegoś interesującego się dowiedzieć dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi