Jacek8 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Jutro też będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 wielkie dzieki wszystkim za swietna zabawe mam nadzieje ze dzieciaki tez sa zadowolone. dzieki chlopakom z mojego teamu za wspolna gre konkurencja byla za cienka Forest fotki niezle, ale jak zobaczylem ta to 10 minut sie smialem jak bede mogl chodzic to do zobaczyska jutro Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 He he he he...Monłaker? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 mati prawie jak jackson , tylko bucików krokodyowych i kapelusika brak :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 He he he he...Monłaker? michael jackson style Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Również dziękujemy za spotkanie w miłej atmosferze :dance: Dziękuje wszystkim darczyńcom, którzy swoją wpłatą przyczynili się do paczek dla wychowanków Domu Dziecka, jak zwykle jesteście niezawodni uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Podziękowania dla Młodej i Foresta za zorganizowanie akcji i kontakt z Panią Małgosią <bmw_2> Forestowi dodatkowio za możliwość skorzystania z pikniku Toyoty uklon_bmw Nasz młody pasażer uznał, że szkolenie, w którym uczestniczyli trwało zdecydowanie za krótko,bo było bardzo ciekawe, zrozumiałe, ale nic nie pamiętał Ale i tak myślę,że największą frajde sprawił im przejazd beemkami na odcinku testowym w Jelczu. Sama jazda też sprawiła im wiele radości ( kiedyś musimy o tym poważniej pomyśleć ) " Proszę Pana a wyprzedzimy jakąś beemkę?" "Proszę Pana a pojedziemy środkiem?" " Proszę Pana,a pojedziemy więcej niż 100 km/h?"- Marcin nie dał się podpuścić lolol I oczywiście gratuluje kondycji zawodnikom, którzy dzielni reprezentowali barwy Maxbimmera :dance: I :grill: za pyszne, nieprzypalone kiełbaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 " Proszę Pana a wyprzedzimy jakąś beemkę?" "Proszę Pana a pojedziemy środkiem?" " Proszę Pana,a pojedziemy więcej niż 100 km/h?"- Marcin nie dał się podpuścić lolol Dziadkowóz :bag::bag::bag: :lol::lol::lol: :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Jeżeli chodzi o kwestie finansowe, to : Lista wpłat: 1. Poprzednia akcja 238 zł 2. Pola & Mordulec 3. Jaro-D1 4. Młoda & Forest 5. Madziulka & Krzysiek 6. Madzia & Dziki 7. Tazunio & Ewa 8. Katarzyłka & Kosa 9. BASTARS 10. korni8808 11. Jacek8 12. Staszek Razem: 660 zł uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Po odliczeniu wszystkich zakupów, tj: Biedronka 316 zł, Carrefour 100 zł, dzis rano owoce Biedronka 38 zł, truskawki 28 zł. 660-316-100-38-28 = 178 zł i tyle też zostaje nam na kolejną akcję :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 " Proszę Pana a wyprzedzimy jakąś beemkę?" "Proszę Pana a pojedziemy środkiem?" " Proszę Pana,a pojedziemy więcej niż 100 km/h?"- Marcin nie dał się podpuścić .... co ja tutaj będę się tłumaczył .... napiszę w ten sposób .... na nikim nie można tak polegać jak na własnej żonie :lol: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 To ja mam pod razu pewną propozycję. Nasz kolega Kosa przekazał dzieciakom kierownicę do gier. Super sprawa ale...kompy które mają są w słabej kondycji. Myślę, że fajnie by było gdybyśmy podczas następnej akcji zebrali dla nich pieniążki na Playstation2 i grę GranTurismo. Playa można teraz wyrwac za jakieś 400 zł (nówka sztuka, nieśmigana). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Impreza była super:) Trochę pograliśmy:) Do jutra:)Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 (edytowane) To ja mam pod razu pewną propozycję. Nasz kolega Kosa przekazał dzieciakom kierownicę do gier. Super sprawa ale...kompy które mają są w słabej kondycji. Myślę, że fajnie by było gdybyśmy podczas następnej akcji zebrali dla nich pieniążki na Playstation2 i grę GranTurismo. Playa można teraz wyrwac za jakieś 400 zł (nówka sztuka, nieśmigana). Dobry pomysł , myślę że przy następnej akcji możemy coś takiego im sprezentować .... porcja fotek z dzisiejszych zmagań Edytowane 18 Czerwca 2011 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 To ja mam pod razu pewną propozycję. Nasz kolega Kosa przekazał dzieciakom kierownicę do gier. Super sprawa ale...kompy które mają są w słabej kondycji. Myślę, że fajnie by było gdybyśmy podczas następnej akcji zebrali dla nich pieniążki na Playstation2 i grę GranTurismo. Playa można teraz wyrwac za jakieś 400 zł (nówka sztuka, nieśmigana). Jak ma to być PS2 to ja daję od siebie Gran Tourismo 4 :wink: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 To ja mam pod razu pewną propozycję. Nasz kolega Kosa przekazał dzieciakom kierownicę do gier. Super sprawa ale...kompy które mają są w słabej kondycji. Myślę, że fajnie by było gdybyśmy podczas następnej akcji zebrali dla nich pieniążki na Playstation2 i grę GranTurismo. Playa można teraz wyrwac za jakieś 400 zł (nówka sztuka, nieśmigana). Super pomysł Sebo. Ja jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Ja także dziekuję za spotkanie i za mile spędzony dzień.Oby takich było tylko więcej i więcej. Mam nadzieję ze dzieci są zadowolone ze spotkania z nami Poli dziekuje za zrobienie zakupów, przygotowanie paczek, Twojej teściowej za ciasto które było przepyszne !! <mniam> Jarkowi wielkie dzieki za przywiezienie koszulek i haftu dla dzieci Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia dziś na Redeco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 my rowniez dziekujemy za spotkanie bylo super najwazniejsze ze wszyscy byli radosni i zadowoleni oczywiscie podziekowania dla organizatorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Pierwszy moj zlocik bez suralki ale nie to sie liczy wazne ze dzieciki zadowolone i wkoncu pokopalem troche w pilke :p:p z dodatkiem karate co nie Korni i Mati :p; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 178 zł i tyle też zostaje nam na kolejną akcję 178 zł + 60 zł ( pozostałość z niedzielnego spotu) = 238 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi