Pola Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Parę zdjęc z tego co kupiliśmy . Jutro podam dokładnie ile zostało nam pieniędzy. Rano chcemy dokupić owoce i dorzucić do paczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Myślę ,że dzieciaki będą zadowolone:party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Rzycze udanego spotkania. Mam nadzieje, ze dobrze zabawicie dzieciaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Cy zna ktoś recepte na opuchlizne po ukąszeniu osy-użarła mnie w palec u nogi i nie mogę założyć trampka,i jak tu grać w nogę-jak nie zejdzie będę kibicem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Wal w ocet , albo tnij lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Dzięki-tak zrobię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 ja niestety musze troche przesunac przyjazd , dolacze do was kolo 11.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Jakby nie jedli słonecznika to ja go przygarnę :lol: To do dzisiaj happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 ...o proszę całkiem ładne zakupy , dzieciaki napewno będą zadowolone, do zobaczenia później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 jak patrzę na te frykasy co kupiliście to już wiem, że po spocie w domu dziecka będzie średnio 2 kilo obywatela więcej... tak trzymajcie towarzysze happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Co za dzień-rano poda deszcz,ok.10 przestaje-jadę pokibicować naszym.Wczoraj użarła mnie osa w palec u nogi-ledwo założyłem buta matocyklowego.Zajeżddzam do Oławy-pusto.Nikt nie wie gdzie jesteście.Dzwonię na tel. do Kosy-okazuje się że żle zapisałem.Czekam pod kościołem do 13.30--noga mało mi buta nie rozerwie-wracam-może po drodze Was spotkam-ale nie mijamy się.Sory-jakoś wszystko żle poukładałem-a tak chciałem zobaczyć dzieciaki i mecz.Jak poszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Japierdzielę, poczekałbyś z 10 minut i bylibyśmy na miejscu Tym razem było całkiem nieźle, co prawda porobiliśmy drużyny mieszane ale poziom był bardzo wyrównany. Dzięki wszystkim którzy przyjechali i spędzili ten dzień z dzieciakami. Wielkiiiiiiiie dzięki dla wszystkich darczyńców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Przede wszystkim wielkie dzięki za Towarzyszy i Towarzyszki;) , którzy byli dziś na spotkaniu - bardzo dziękuję za bardzo mile spędzony czas. Nie pamiętam już kiedy tak przewietrzyłem płuca - dzień spędzony aktywnie wraz z dziećmi - mam nadzieję, że byli zadowoleni. Na jutrzejszy spocić koniecznie biorę leżak:) - bo nie wiem czy bedę w takiej aktywności:) Jeszcze raz wielkie dzięki i do jutra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 poziom był bardzo wyrównany. Jaki wyrównany :-P Pogoniliśmy ich pod koniec, że nie było co zbierać :lol: A po schodach do domu ledwo wszedłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Kilka zdjec Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Korni, bo podobno byłeś widziany jak nam kiełbasy podsypywałeś poza tym zmiana bramek:) zatem nie wiem czy taki wyrównany;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 My rowniez dziekujemy za spotkanie bylo superhappy_bmw mamy nadzieje ze dzieciaki tez zadowolone... Do jutra:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Korni, bo podobno byłeś widziany jak nam kiełbasy podsypywałeś Mówiłem, że te kiełbaski w środku spotkania wam na dobre nie wyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Ja rowniez dzieki za spotkanie, nogi bola, ale bylo bardzo przyjemnie, oby wiecej takich akcji wrzucił bym foty ale niestety tym razem zapomnialem aparatu Pogoniliśmy ich pod koniec, że nie było co zbierać taaa... po prostu na koniec sie wam dalismy, bo juz sie nam znudzilo to ciagle wygrywanie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrinarnE30 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Ja chciałem przyjechać ale nie wiedziałem czy się pchać (nowy jestem). pozatym miałem 440 km z Elbląga;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Dla chcącego nic trudnego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrinarnE30 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Trochę głupio mi było, tak z nikąd pojawiam sie "ja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek8 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Była fajna zabawa i spoko klimat, pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Ja również dziękuję za spotkanie. Trochę późno dotarłem bo byłem też w pracy, ale byłem. Do zobaczenia jutro Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Była fajna zabawa i spoko klimat, pozdrowienia dla wszystkich Super, że mieliśmy wsparcie od braci - zawodowców:) Również pozdrawiam i do następnego. P.S. Bracia, wbijajcie częściej na zlociki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi