sliwa99 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 ja tez niezabardzo nadaje sie na fotografa ale ogladac lubie wielki szacun dla wszystkich ktorzy wystawili tu zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Kiedy to brak internetu zapuka do drzwi... Kilka zdjec z archiwum.Szkocja dawno temu ...kiedy nie wiedzialem co to hdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Łooo hoho .... no widoki Tomek to masz konkret. Szkocja jak dla mnie rewelka na tych zdjęciach Z bumerkowych fotek najlepsza przeróbka to tyłeczek srebrnej :drunk: A z widoczków to ten zameczek i ostatnia fotka wymiatają Fajny materiał , żeby pobawić się z hdrkami :drunk: Czekam na kolejne prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 fotki czad widoki niesamowite... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Krajobrazy robią wrażenie....furki zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Japierdziulę. Frodo gdzieś tam nie spotkałeś? Widoki niczym z "Władcy Pierścieni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 A z widoczków to ten zameczek i ostatnia fotka wymiatają Ostatnia to sie Anglia zaplatala przy stronie Francji.Sorki. Z bumerkowych fotek najlepsza przeróbka to tyłeczek srebrnej A w tym ujeciu Mordulec najmniej zmienilem.A generalnie we wszystkich byla mgla itp. nic nie ''dodymialem'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Japierdziulę. Frodo gdzieś tam nie spotkałeś? Widoki niczym z "Władcy Pierścieni" Wycieczka w te gorki byla jedna z najlepszych.Robia wrazenie na zywo.Padala orginalna szkocka mzawka,chmury siwe i ciezkie,objazd z mala 1h wspinaczka po szlaku.Dalej poszlismy po plaskim terenie bo nikt nie dawal rady.A stamtad prosto do hotelowego pubu na goraca herbate podawana w kuflach:drunk:. Piekna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Tomski najlepsza to ta z tylkiem 523, naprawde kozacka :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Kiedy to brak internetu zapuka do drzwi... Kilka zdjec z archiwum.Szkocja dawno temu ...kiedy nie wiedzialem co to hdr hehe, foty po prosyu czad! widze Tomski ze sie conieco wkreciles w zabawe z hdr Teraz tylko przyciac ten spod, po co ma widniec ten napis HDR trial. Prosze, chyba jeden z najprostszych programow do obrobki fotek i wbrew pozorom dosc mocny: http://picasa.google.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Wędrówki po NL Mój szczek szczek Zrobione z Ręki i na szybko, ale myślę, że przy moim sprzęcie i jego możliwościach, to i tak dobrze wyszło 100_2937.jpg Szybowiec.jpg Fox.jpg 100_2938.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 (edytowane) No to i ja wkleję kilka fotek z ''przeszłośći" większość z nich była robiona cyfrówką Cannon A95 5mpx , praktytcznie nie macane żadną obróbką I na koniec mój zwierz obronny Edytowane 6 Marca 2011 przez BASTARS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 fajne fotki a co do zwierza to piwies sobie tabliczke : UWAGA, ZLY KOT! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Smiej się śmiej , bestja ma na dzień dzisiejszy 10 kilosów 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 oooo kurde, to z niejednym kundlem da sobie rade moja bestia ma 52 kilosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Śliczne zdjecia. Na pewno jadąc do Monachium w czerwcu teeez porobimy świetne foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 No to i ja wkleję kilka fotek z ''przeszłośći" większość z nich była robiona cyfrówką Cannon A95 5mpx , praktytcznie nie macane żadną obróbką przy niektorych az ciezko uwierzyc ze w ogole bez obrobki niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Fotka z wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Fotka z wczoraj Ten to sie rozjezdzil teraz wspinaczka sie zaczela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strukol Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Fotki śliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Ten to sie rozjezdzil teraz wspinaczka sie zaczela. Heh gdzie to człowiek po pijanemu nie wylezie :drunk: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Heh gdzie to człowiek po pijanemu nie wylezie :drunk: :lol: taaa,a pózniej znowu w wiadomościach-"Yeti widziano w Himalajach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Świetne zdjęcia tu wrzucacie:) Ja niestety nie mam sprzętu, ale czasami zwykłym starym kieszonkowym aparatem uda się uchwycić coś zwykłego w niezwykły sposób:) [ATTACH=CONFIG]13986[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 cos ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi