mati Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 nie czepiaj sie fotka godna miejsca w kalendarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Tomski bardzo ładne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 (edytowane) Nawet bardzo. Wzialem twoja fotke i przycialem ten spod, bo to nikomu nie potrzebne i skoro pozwoliles to pogrzebalem przy nim. Z taka ciekawa fotka mozna troche poeksperymentowac Dodalem efekt z chmurami zeby troche agresji uzyskac, i jedynie teraz widze ze moglem przesadzic z glebokoscia kolorow, bo troche oczo***na fotka wyszla Edytowane 24 Stycznia 2011 przez woz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Miejscowa na fote przekozacka, z lepsza sie chyba jeszcze nie spotkalem, no ale nie mam zamiaru tam sie wybierac, zeby fotki porobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 w tym roku chyba polece do szkocji na wakacje do Siostry... patrzac po fotach tego kraju juz sie nie moge doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 (edytowane) Taki zwykły dzień w Norwegii: Uploaded with ImageShack.us Trochę śniegu, słońce w samo południe, trochę niżej niż w Polsce Uploaded with ImageShack.us Dla porównania jakieś 2-3 miesiące wcześniej zanim nasypało tyle śniegu: Uploaded with ImageShack.us Edytowane 24 Stycznia 2011 przez E34-Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Widze przenieśliście ten domek / karmnik dla ptaków .... przedtem był chyba z przodu domu Heh tyle sniegu że na równo z tym białym płotkiem a później nie ma co się dziwić że trawa rośnie jak głupia :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Dobrze pamiętasz, karmnik był z tyłu, za kuchnią, ale jakieś wykopki robili, musieli płot rozebrać na chwilę i wymontowali karmnik, a mi się żal ptaków zrobiło, więc postawiłem w tym miejscu, co stoi teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Tomski, a ja to tak widzę :-) bmwczerwone.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Tomski, a ja to tak widzę :-) Wyglada jakbys wkleil auto na osobne zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 potraktowane filtrem górnoprzepustowym i dlatego jest efekt oderwania jakby bryły od reszty płaszczyzny. Gdyby autko było w głębi planu, to można fajnego tilt shift zrobić. Każdy ma jakiś gust, a mi np nie podobią się za bardzo HDRy :-) wolę pokombinować trochę na kilku warstwach i maskach niż ograniczyć edycję do pracy na 3 suwakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Kiedys tam jak mylem furke Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 wolę pokombinować trochę na kilku warstwach i maskach niż ograniczyć edycję do pracy na 3 suwakach a ja nie kombinuję nic, nie przerabiam, takie jakie zrobię takie jest, naturalne najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Wyglada jakbys wkleil auto na osobne zdjecie Zreszta tam jest za duzo ladnej niesamowitej scenerii zeby ja przyciemniac, rozmazywac itp. Moim zdaniem te gory powinny grac role w tej fotce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 droga aż kusi,by nią śmigać-ładny kolor ta 5teczka miała. glEN-FAJNIE WYSZŁO TO "SLUBNE" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 http://img338.imageshack.us/f/dsc9697.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Moim zdaniem te gory powinny grac role w tej fotce. Kurde, a ja myślałem, że chodzi o autko... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Mordulec 1st class! bardzo mnie sie podoba ta koncepcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 (edytowane) Edu, ale przyznaj, że jak się chwilkę poświęci, to czasem można być zadowolonym z efektu :-) Wiem,że po tej kąpieli lśniła pokrywa jak na zdjęciu po lewej ;-) różnice.jpg Edytowane 25 Stycznia 2011 przez GleN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 No to się wychylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Moj syn i poprzednia Betka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Nobody Man, Racibórz taki jak go pamiętam na tych pierwszych fotkach. Zawsze mi się kojarzył z szarością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Bo Racibórz jest szary I wraz z kolejna kadencją tego samego prezydenta będzie szarzał jeszcze bardziej, ale to już temat na inną dyskusję. Na szczęście nie tylko w Raciborzu robiłem zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Taki HDRek w przerwie na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi