woz Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Pierwsza fotka kosciola naprawde daje rade. Tak BTW, Mordulec, rpzejrzalem te inne foty. Tam jest opcja zeby taka ramke wcisnac? Chodzi o te czarna ramke ktora masz na wiekszosc zdjec.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 No cholera niech pomysle... - pierwsza to parlament- jaka katedra - druga wyglada na jakie muzeum broni...tylko jak oni tak wysoko po nia siegali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Tak BTW, Mordulec, rpzejrzalem te inne foty. Tam jest opcja zeby taka ramke wcisnac? Chodzi o te czarna ramke ktora masz na wiekszosc zdjec.. Ta ramkę można zrobic np Photoscape , wiele programów ma taką opcję , ale do tych ostatnich fotek to mi ramki nie pasowały dlatego dałem czyste zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 mordulcu fotki bomba. fuche u Tomskiego mozesz smialo brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 (edytowane) pierwsza to parlament- jaka katedra - druga wyglada na jakie muzeum broni...tylko jak oni tak wysoko po nia siegali ? No właśnie głowy za to nie dam w tej chwili (rano to sprawdzę) - ale to była chyba Katedra w Leeds A to drugie to rzeczywiście Royal Armouries Museum - chyba najbardziej za***iaszcze muzeum w jakim byłem , no chyba że jeszcze MOSI Museum of Science & Industry EDIT : Ok wszystko już jasne , oczywiscie porąbało mi się z deka .... jak najbardziej katedra tyle że nie w Leeds tylko w Yorku , troche za duzo zwiedzilismy wtedy i trochę się pogubiłem w tych 1,5tyś zdjęciach które gdzie było zrobione Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 To na koniec takie dość ciekawe autko spotkane tym razem już na 100% w Leeds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 fajne autko i dobry hdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 To na koniec takie dość ciekawe autko spotkane tym razem już na 100% w Leeds heh ciekawe to auto lodziarka niezle je dopiesciles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Pojęcia nie mam co to za autko , ale daje radę A tu jeszcze kilka fotek z wycieczki po Yorku : Katedra w piekielnym wydaniu Centrum Wikingowe :lol: parę metrów od murów obronnych wokół Yorku I raz jeszcze ujęcie Katedry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 ostatnie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Myslalem, ze era HDRowa sie uspokoila a tu jednak widze, ze specjalisci nie spia dobra robota, naprawde ciekawe fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Przez przypadek dojrzałem na drodze przed domem no i cyknąłem fotkę,bo wg mnie ciekawie wyglądało :-) Nie przeginałem z hdr enterek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Przed świętami przemyślcie zakup zabawek dla dzieci... toy-story.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 hahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Chyba Wam się działy pomyliły .... Humor jest tutaj -> http://www.maxbimmer.pl/forums/20-Humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Pokusiłem się o małą fotomanipulację. Fotografować też bardzo lubię, ale bardziej ciągnie mnie do kombinacji :-) Może Mordulec mnie nie wykopie jeszcze... buma-war1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Może Mordulec mnie nie wykopie jeszcze... O coś konkretnego Ci chodzi czy po prostu szukasz zaczepki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ależ skąd?! Taki dżouk ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Parę fotek wykonanych trochę chwiejną ręką w sylwestra :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 o prosze, sylwestrowo poza trzecia fotka jestem zaskoczony jakoscia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 o prosze, sylwestrowo poza trzecia fotka jestem zaskoczony jakoscia... Bez statywu cieżko zrobić wyraźną fotkę .... ale po pijanemu to różne rzeczy się udają :lol: :drunk: A tu parę fotek przemodelowanych trochę z serii 7er-Wedding-Wagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Na słońcu tego nie widać ale na księżycu - tak ;-) luna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Mordulec pewnie będzie chciał mnie ubić, ale pokusiłem się tym razem o spsucie foty jego autorstwa ;-) A może przyjmie to jako wariację :-) orszak.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Tak wygrzebalem...najladniejszy kolor mojego auta oraz zdjecie na szkockich wzgorzach.Chyba nie mam ladniejszego niz to. Sprobowalem ten wasz HDR tricku miku i tak to wyglada.Jesli macie ochote to zezwalam na dzialanie.Bedzie moja tapeta Krytyka i wskazowki widziane nie koniecznie mile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 brzydi kolor rejeracji ;p białe ładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi