Loocas Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autostrada wypaśna uklon_bmw [ Dodano: 18 Styczeń 07, 09:02 ] Nic sie nie dzieje w tym dziale - więc wrzuce znowu coś od siebie ... ale może jak dobrze poszukacie u siebie to też coś znajdziecie ?? Wszystkie fotki (poza kościołem) robione w okresie ZIMOWYM :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 fotki może same w sobie nie są cudem, ale po pewnej dozie fotoszopka chyba fajne są :mrgreen: To mi sie podoba bardziej 8) A to było jako pierwsze :mrgreen: jeśli fotoszopkowane nie przechodzą to delete tego posta <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 tez bardzo lubie robic zdjecia nie mam za dobrego sprzetu ani zdolnosci ale mysle ze te zdjecia moga sie komus spodobac :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Enzo, Super Galeria!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 ostatnie moje zabawy jako "fotografa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 katedra na ostatnim spocie (micha aparatem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek m Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 dodam kilka swoich fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 :arrow: Syndrom nie oszukuj, tu wstawiamy swoje foty :roll: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 To sa moje :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 To może pokażę co mi wyszło z zabawy fotoszopą :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 no fajne moje zabawy można zobaczyć tu: www.maxbimmer.pl yhyhyhyyhyh w błyskaczu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 jak bedziecie grzeczni 8) 8) to porobie wam duuzo zajebistych fotek na zlocie 29.04, wezme caly sprzet <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 ok to wez sprzeta dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 I jeszcze jedna tapetka mojego autorstwa : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Kilka fotek z ostatniej burzy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Sezon burzowy rozpoczęty: 1. 2. 3. 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 jake macie ustawienia aparatów jak łapiecie pioruny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Ja ustawiam czas naświetlania tak od 4 do 8 sekund i ISO 100, trzaskam pojedyńczo lub ustawiam serie fotek w odstępie czasowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Sony DSC-H5 ogniskowa 6 mm (dla 35 mm) F/5 czas 5 s. ISO-125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 ja pstrykałem jak było slońce, i jak przyszła burza to aku padniete :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 A ja mam proste Fuji 5600 (ISO 64 - 1600) 8) i dobrą miejscówę :mrgreen: <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 ISO 80 zdjecia seryjne, 2s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi