Tomski Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Witam.Ja tez lubie cyknac jakies fajne fotki.Nigdy nie zajmowalem sie tym na powaznie, ale gdy mam okazje staram sie zrobic fajne ujecie.Uzywam zwyklej cyfrowki NIKON 2200, 2 megapixel.A skoro juz przelamujemy wizerunek "typowego" uzytkownika bmw( zapewne nie musze tlumaczyc) to i ja postanowilem sie z wami podzielic fotami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 kurde sami artysci tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 nie wim,o co tu chodzi,ale ten obrazek na ta chwile sciagnieto 158 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 bo ten kotecek jest wypasny pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 W końcu postawiłem system ... a już mnie ściskało, że nie mogę się pochwalić swoimi foteczkami (też pstrykam od czasu do czasu) Czekam na krytykę - ale konstruktywną Aparat ( czasem Pentagram 464, czasem Fuji Finepics ) 1. drewniany kościólek w Parku Kościuszki w Katowicach 2. zamek w Gniewie 3. kwiatki też działka 4. brama na działce 5. mój piesunio ukochany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 ja tez lubie tzraskac fotki ,lecz na epwno nei beda to fotki profesjonalne: mam Minolte Dimage Z1 Moja ulubiona fotka, zachod nad jeziorkiem Nyskiem: i jeszcze troche jeziorka, ogolnei to ja uwilbaim fotografowac zachod teraz troszke samochodow: Pozniej dodam najciekawsze fotk iz nad mozra bo teraz juz mi sie nie chce! Wogule to nad morzem chyba aparat m izamokl nad mozrem, i juz przez 4 dni nei lapie ostrosci, jak ktos wie co z tym zrobic prosze o PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Enzo super galeryjka, oczywiście beemki najlepsze <bmw_1> happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 obiecane fotki z nad morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 fotki zaje... szkoda ,ze w tym roku jedszdce nie bylem nad baltykiem...ale jak patrze na foty,to mysle,ze w ktorys weekend wyskocze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 KATEGORIA RÓŻNE: KATEGORIA ROŚLINY: KATEGORIA ZBLIŻENIA: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Nabylem wymarozny aparacik :mrgreen: Kodak Z650, dla mnie jest fajny :mrgreen: Dzisiaj ustrzeliłem (moim zdaniem fajna) fotke, chce sie nią z wami podzielić :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 ja tez fotografuje moj sprzet to fuji s5600 + XD512 H-type dobry sprzet naprawde godny polecenia a to jest jedno z ostatnich moich zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fruzia Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 okej, może nie jestem użytkownikem BMW - ale skoro już tu jestem to może coś wrzucę, coś co mnie inspiruje i przy czym pocą mi się ostro dłonie. Co do gór - chyba dopiero poważnie zaczynam, moim pierwszym większym celem jest Mont Blanc 4808,45 . To zdjęcie przedstawia balkon przy schronisku Gouter (3817 m.) Fantastyczna sprawa Nie mojej produkcji- ale mam cichą nadzieję, że zrobię tam mnóstwo wyjątkowych zdjęć. I już się nie mogę doczekać wyprawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 No, no-lepsze od moich dwóch fotek NOL-i w górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Może to nie jest Mont Blanc, ale widoki jak najbardziej autentyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 a ja otworzyle msowja galerie: http://enzogallery.vel.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Idzie zima - więc troszke fotek z lata <bmw_1> Ciekawe czy wiecie gdzie byłem pytanie_bmw Podpowiedź - moja podróż poślubna <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 grecja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 grecja? Sie było sie wie <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Coś słabo rozwija się ten dział , myślałem że więcej osób będzie się udzielało i więcej zdjęć będzie prezentowanych. Dla podkręcenia atmosfery podrzucam kilka moich fotek. ( jedno z wyzwań jakie ostatnio sobie postawiłem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Coś słabo rozwija się ten dział , myślałem że więcej osób będzie się udzielało i więcej zdjęć będzie prezentowanych. Dla podkręcenia atmosfery podrzucam kilka moich fotek. Idąc za sugestią przedmówcy w weekend trzasnąłem kilka foteczek - oto rezultaty.... <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 grecja? Sie było sie wie <bmw_1> ja nie bylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Znalazłem jeszcze jedno ciekawe ujęcie z wakacji... teraz czekam już tylko na śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Ja chcialbym robic jakies fajne foty nocne lub zblizenia lub krajobrazy ale do tego nie mam sprzetu, Mam jakas cyfrowke 8mp. co z tego ze ma 8mp jak nie lapie automat dobrze ostrosci i jak sam nie ustawie czulosci to zawsze jakies takie za ciemne sa.... w tej chwili bym zamienil na jakis fujitsu czy kodac 4mp... A zdjecia wychodza tak na tym moim fociaku, zrobiane w tymj tyg (ja nawet nie jestem amator wiec bez pouczen :wink: ) 1z okna 2z okna 3z okna 4 i oczywiscie, z okna 1 2 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Moje lepsze ostatnio zdjęcie: I moje ulubione: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi