jarekpater Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 obiektyw super, ale do takich ujęć by się przydała jakaś mniejsza ogniskowa, żeby szerszy obszar objąć to i zdjęcie będzie znacznie ciekawszete wykonałem bez większego przykładania się w rewalu w maju tego roku. [ATTACH=CONFIG]31268[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]31272[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]31269[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]31270[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]31271[/ATTACH] obiektyw sigma 24-70mm f 2.8/3,5 mam jeszcze szerokokątny obiektyw vivitara ale akurat nie miałem go przy sobie Jako że najlepszy aparat to ten który masz przy sobie... to nim właśnie zrobiłem zdjęcia. Co do Twoich zdjęć to na pierwszych trzech nie ma poziomu a to pierwsze rzuca się w oczy. Poza tym mógłbyś zastosować tam odległość hiperfokalną. Wtedy wszystko na zdjęciu byłoby ostre. Przy małej głębi ostrości musisz wybrać coś ważniejszego. A tak krajobraz byłby zrównoważony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zdjęcia o których mówisz trzeba by było robić że statywu, którego też przy sobie nie miałem. Te były pstryknięte tak sobie przy okazji spaceru, nie są to zdjęcia, którymi chcę się chwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz01 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 też kiedyś paprałem się fotami, jedynie hobbystycznie, a jarały mnie szczególnie HDR'y więc przedstawiam kilka pstryków: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrs Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Robisz ladne zdjecia w moim guscie moze bede mial okazje kiedys zobaczyc wiecej, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechatronik Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 To może i jak pokażę zdjęcia inne niż pojazdów marki bmw :4: Wszystkie robione Nikonem D5200 + kitowym obiektywem Nikon 18-105mm f/3,5-5,6G AF-S VR, mam też nikkora 50/1,8G AF-S, ale jest za wąski do takich ujęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 takie tam wypociny z ostatniej wizyty na wyspach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 takie tam wypociny z ostatniej wizyty na wyspach Masz chłopaku oko bmw_1 Oprócz tej ostatniej foty(moje osobiste zdanie) cała reszta jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 ostatnie bardzo słabe faktycznie właściwie nie wiem po co je dałem, no ale jak już dałem to niech zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zkumeku Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Coś tu cicho... taka zajawka, reszta na fanpage: https://www.facebook.com/zkumekufoto/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Witam nadwornych fotografów ! Potrzebuje kogoś kto wykona dla mnie sesje salonu kosmetycznego (raczej małe pokoje) oczywiście odpłatnie. Wszystkich zainteresowanych prosze o przesłanie zdjęcia jakiegoś niewielkiego pokoju oraz cenę za taka sesje na mxsiwek@gmail.com pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Aha zapomniałem o kluczowym elemencie czyli dyspozycyjności na terenie Wrocławia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Złapane dzisiaj na Klecińskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Czy ja dobrze widzę napis nowa Warszawa... Nawet nie źle jak na prototyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawijastybazant Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Żeby od tego deszczu cały gips się nie rozpuścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Ostatnio rano wrocilem z roboty, jeszcze po myjce i fajnie sloneczko zapodawalo jakos i strzeliłem telefonowym kalkulatorem pare fotek. Tak wiem zdj jak zdjecia hahahah ale mi sie jakos spodobaly narobilem ich 120szt. Ale nie bede wrzucal wszystkiego haha Jeszcze jakies z Ustki i Torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek e46 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Trafiłem dziś we Wrocku taką maszynę Avensis wrx sti vvti vtecWysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Takie rzeczy to wrzucaj w http://www.maxbimmer.pl/topic/2669-quotwiejski-tuningquot/?page=154 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek e46 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 OkWysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Fakt, że zdjęcie zrobione tosterem ale klimat mojej pracy uchwycony idealnie i chyba to najważniejsze w fotografii 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Dnia 21.11.2017 o 14:07, Pakos napisał: Fakt, że zdjęcie zrobione tosterem ale klimat mojej pracy uchwycony idealnie i chyba to najważniejsze w fotografii Nie lustrzanka robi fajne zdjęcia tylko fotograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 kilka zdjęć dzieci mych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzat Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 to jak odświeżamy temacik to ja dorzucam od siebie to co najczęściej bywa u mnie przed obiektywem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi