kacperix Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 foto z aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Ciekawe foto nikon spoko sprzęcik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 [ATTACH=CONFIG]20583[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20584[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20585[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20586[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20587[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 W sumie to jest moja pierwsza tego typu praca, robiona na szybko i jeszcze nie do końca jestem zadowolony, ale będę nad tym pracował Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 No masz... usunęli mi zdjęcie z serwera :twisted: No to spróbuję inaczej... [ATTACH=CONFIG]20588[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 No masz... usunęli mi zdjęcie z serwera :twisted: No to spróbuję inaczej...[ATTACH=CONFIG]20588[/ATTACH] To ktoś znajomy Gen,czy tylko modelka...chętnie wystąpię w dalszej części... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 hehe... :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 z tegorocznych wakacji Super fotki, naprawde mega zywe kolory wyszly z tego. Bylo mocne HDRowanie?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristiano83 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 [ATTACH=CONFIG]20982[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20983[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20984[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20985[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20986[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20987[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20988[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20989[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20990[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20991[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Domyślnie OTO KILKA MOICH FOTEK dsc04288.jpgdsc04974.jpgdsc04978.jpgdsc04819.jpgdsc04845.jpgkaczka.jpgpszczo-.jpgogr-d.jpgmotyl.jpgdsc04291.jpg zaj....te zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristiano83 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 dzięki Dyziu narazie to moje początki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 a czym robisz takie zdjęcia i czym je obrabiasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristiano83 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 zdjrcia robie sony alpha A330 18-55 a obróbkę Photo Scape interesuje sie bardziej macrofotografią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Podobają mi się te 3 zdjęcia z kroplami. Tylko kolego, albo Ci ręka drgnęła, albo ostrość się zgubiła, a szkoda Jeśli masz te zdjęcia w RAWie, to możesz pokombinować, ale to już i tak nie będzie to Ale jak na taki obiektyw, to i tak jest dobrze bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristiano83 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 tak nie sa ostre ale to moje pierwsze mam nowsze lepsze ale musze poszukac jutro dodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLEKI Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 (edytowane) Dobre fotki,widzę że zwiedzacie riwiere makarską a konkretnie podgore,dobra miejscuwa;) Edytowane 12 Sierpnia 2012 przez BLEKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 :-P:-P:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 lepiej niż tato :4::4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Szykuję się do zakupu aparatu bo mój Nikon Coolpix 5700 ma za sobą już 10 lat i choć służył wiernie to kondycja coraz słabsza... Raczej zostałbym wierny Nikonowi, możecie coś ciekawego polecić? Nie szukam sprzętu za 7 tysiaków, prosty w obsłudze, robiący naprawdę dobre zdjęcia, taki w sam raz na zloty, imprezy, itd. Cena powiedzmy max do 2500 zł. Aparaty lustrzanki cyfrowe - sklep MediaMarkt.pl - Nikon[1185]=1185 Doradzi ktoś coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ja od jakiegoś czasu mam Nikona D5100, jestem zadowolony, funkcji ma tak akurat na użytkownika mojego typu, jedyne co mnie męczyło to obiektyw, ale tylko i wyłącznie z powodu tego, że coraz bardziej pasjonuje się lotnictwem i fotografowanie samolotów w locie z normalnym obiektywem sprawiało problemy, więc dokupiłem trochę większy. Ale do normalnych fot, na wakacjach, fotek fury itp. polecam. Powiem Ci dodatkowo, że z tym budżetem zmieścisz się w zakupie z akcesoriami typu torba, filtr uv itp. Jakbyś potrzebował tej aukcji na allegro z całym zestawem to rzucę okiem czy jeszcze jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamoj530d Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Test aparatów Nikon - Testy aparatów - Optyczne.pl zobacz co potrzebujesz i ważne do czego i jakich zdjęć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bio Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Forest, za to kupisz już fajne lusterko Szukałbym czegoś z większym szkłem : np kit D3200 z 18-105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Dzięki za pomoc. Po rozmowie z Marisem który ogarnia tematy fotograficzne zdecydowałem się na ten model: Nikon Polska - Aparaty cyfrowe - Lustrzanki cyfrowe - Popularne - D90 - Nikon Produkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Hej, odgrzewam troszkę temat ale w kompletnie innym celu. Nie chcę się chwalić bo nie ma czym. Ale chciałbym niektórych z Was "wykorzystać" (o ile się dacie ) https://drive.google.com/folderview?id=0B100sMrXSgBdTE1qcUktNFBOZ28&usp=sharing To link do czterech zdjęć Simsona mój przyszły "szwagier" ma motorower którym chce walczyć o tytuł "Simsona roku". Zrobił zdjęcia, przydałoby się je nieco "podrasować" oczywiście w miarę możliwości. Gdyby komuś z Was chciało się trochę powalczyć z tymi zdjęciami i udałoby się coś wskórać - byłoby pięknie. Oczywiście "za darmo umarło" więc w jego imieniu postawię jakiś trunek. Gra jest warta świeczki. Ponoć zwycięzca dostaje talon na części P.S. Raczej nie ma opcji zrobienia nowych zdjęć gdyż właściciel ma złamany palec i łapę w gipsie dlatego musimy zmierzyć się z tym co jest dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Może nie jest to fotografia, ale pochwale się wam wymyślonym ostatnio przeze mnie BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi