Gość Mordulec Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 [ATTACH=CONFIG]16454[/ATTACH] Byłeś w Warwick Castle ? czy to jakieś pożyczone foto żeby pokazać Tilt-Shift'a ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 git foto fajnie wygląda jak w grze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]16455[/ATTACH] zabawa w tilt shift . Byłem na zamku parę lat temu, ogólnie samo miasto bardzo mi się podobało, Oxford też-lubię stare zabudowy Edytowane 4 Października 2011 przez GleN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Byłeś w Warwick Castle ? czy to jakieś pożyczone foto żeby pokazać Tilt-Shift'a ?? A fotki są moje,nie kradnę 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Byłem na zamku parę lat temu, ogólnie samo miasto bardzo mi się podobało Miasto jak miasto .... zamek jest genialny a jak się jeszcze trafi na jakieś pokazy , potyczki rycerzy to już w ogóle full-wypas , jakby się człowiek do średniowiecza przeniósł Jak ktoś będzie na wyspach w celach turystycznych na prawdę warto odwiedzić :drunk: [video=youtube;nfPGd6_8K5U]http://www.youtube.com/watch?v=nfPGd6_8K5U&feature=player_profilepage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Czadowo było jak puszczali sępy, które przelatywały nad głowami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Czadowo było jak puszczali sępy, które przelatywały nad głowami Sępów to nie widziałem , ale był gość który zajmował się sokołami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Ja akurat się załapałem, że były i sępy, sokoły i orły. Pawie łaziły jak kaczki po zagrodzie na wsi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 [ATTACH=CONFIG]16456[/ATTACH] Oxford. Uliczka zwężała się tak, że na końcu wyjechać można było jedynie rowerem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Natomiast to mnie przeraziło... [ATTACH=CONFIG]16457[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Fotka pstryknieta telefonem w drodze do domu z pracy, i oczywioscie lekkie koksowanie HDRem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Nie podoba mi sie...brakuje na niej 540stki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperix Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 z tegorocznych wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Dawno nic nie wrzucałem do tego działo ..... a dzisiaj sortowałem fotki z wakacji i takie cuś znalazłem ... gdzieś pomiędzy siódmym a ósmym Mojito , na saharyjskiej pustyni :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 ladnie... zdjecie robiles przez lunete? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 ladnie... zdjecie robiles przez lunete? Nie , takiego zooma ma mój aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Też takie mam tylko nie wiem skąd :lol: [ATTACH=CONFIG]17935[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 GleN 500funtów za browara lol lepiej nie pić happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Po takim mandaciku przez rok bym nie ruszył ani kropli! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Nie opłacalny interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 z tegorocznych wakacji ładne foty a gdzie to było na mariolce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 KacveriX czym trzaskasz foty? Bo nie wiem na jaki sprzęt się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperix Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 nikon d90 + kitowe szkło 18-55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Podciągałeś jeszcze te foty jakimś narzędziem, czy już nie trzeba było? Bo efekt jest ciekawy uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi