pawelo Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 to i ja coś zapodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 to i ja coś zapodam[/u] zbiles najpierw specjalnie do zdjecia ta biedna psinke? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 2 Fotki ustrzelone dzisiaj w kościele bimmery zamiast w kościele się modlić to robią foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 bimmery zamiast w kościele się modlić to robią foty .... akurat te fotki były zrobione podczas kazania :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 To wszystko wyjasnia, ja w sobote bylem na weselu i msza trwala poltorej godziny, juz bilem sie ze snem, a z kosciola na sale jechalismy kolejna godzine. Bylem juz tak glodny ze myslalem ze wlasny krawat zjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryswa Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 [ATTACH=CONFIG]15928[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]15929[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryswa Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 [ATTACH=CONFIG]15933[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15932[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]15934[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15935[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryswa Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 [ATTACH=CONFIG]15939[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15938[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15937[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15936[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Wydaje mi sie ze piekna Chorwacja i Plitwickie Jeziora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryswa Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Wydaje mi sie ze piekna Chorwacja i Plitwickie Jeziora. Zgadza sie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Naprawde świetne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 zdjecia z holandii (goes) i francji (paryz) ale niestety robione telefonem Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us wieza Eiffla - zdjecie robione z polowy wysokosci Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Holandia tam strasznie dużo mają muszelek na plaży!!masakra!! a gdzie dokładnie jesteś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 a dokladnie to wczoraj wrocilismy a bylismy w goes (czyt. huss) http://maps.google.pl/maps?hl=pl&q=goes+holandia&gs_sm=c&gs_upl=1521l2341l0l4644l4l4l0l0l0l0l257l936l2-4l4l0&um=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1366&bih=643&ie=UTF-8&sa=N&tab=vl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 czyt. huss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Zawsze uwazalem, ze pisownia a wymowa w Holandii to chora sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 a to prawie belgia!! ja byłem w Utrechcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Zawsze uwazalem, ze pisownia a wymowa w Holandii to chora sprawa juz myslalem ze to ja zrobilem cos nie tak to prawda, pod wzgledem jezyka itp itd to maskara... imiona jak tiss, jupp, pipp... tragedia a to prawie belgia!! ja byłem w Utrechcie!!! a przez belgie jechalesmy do pazyza bo bylo blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 bardzo mili ludzie!!! nikt cie nie zna a witają się z tobą na ulicy!!:)hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Ja z kolei co roku nawiedzam Leiden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Ja z kolei co roku nawiedzam Leiden do Armina jeździsz??hehe czy van Gogha?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 do Armina jeździsz??hehe czy van Gogha?? Do Armina - dokładnie Leiderdorp czyli tam gdzie jego dom rodzinny, tylko inna dzielnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 [ATTACH=CONFIG]16454[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 ciekawe , ciekawe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi