Nobody Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 nie jestem pewien ale uderzenie w szybe było tak jakby od zewnątrz a nie od środka Masz rację - coś ewidentnie wpadło do środka. I może to jest przyczyna jej wyglądu - nie raz słyszałem o debilach zrzucających kamienie itd na auta przejeżdżające pod wiaduktami/mostami itp. W każdym razie smutny widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 parking przy A4 pod Krakowemnie wiedziałem gdzie to wkleic więc dałem tu Uploaded with ImageShack.us zaden wypadek, tylko... RAT STAJLA facet zamierza osiagnac taki efekt malo mu juz brakuje lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 nie raz słyszałem o debilach zrzucających kamienie itd na auta przejeżdżające pod wiaduktami/mostami itp. u nas w miasteczku też się zdarzały takie akcje, naćpani gówniarze stali nad główną drogą na wiadukcie i rzucali różnymi przedmiotami. Zamknąć takich to mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Szkoda auta bo fajna baza ogolnie, kolorek przedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 dzisiaj taka ciekawa fotke ustrzelilem nie wiedzialem czy wrzucic do zwierzakow czy tu to sie nawzywa zamilowanie do ACS`ów Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 dzisiaj taka ciekawa fotke ustrzelilem nie wiedzialem czy wrzucic do zwierzakow czy tu to sie nawzywa zamilowanie do ACS`ów Uploaded with ImageShack.us Wow .... ale bandyta , zeżarł Ci kawałek opony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 konserwator zabytków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Wow .... ale bandyta , zeżarł Ci kawałek opony niby slimak a jednak swinia ale na przejazdzke go nie zabralem niech chlop pozyje jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Pewnie tak zapitalałeś, że w czasie jazdy sie uczepił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 A na koncu uciekl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 osz to dziad z tego ślimoka !!Ranty Ci poobdzierał bad ślimak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 dzisiaj taka ciekawa fotke ustrzelilem nie wiedzialem czy wrzucic do zwierzakow czy tu to sie nawzywa zamilowanie do ACS`ów Uploaded with ImageShack.us myślałem,że ja mam mocno poobdzierane ranty a tu suprajs wcale nie jestem sam :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 (edytowane) Hehe to może nie bardzo się łapie pod dział Fotki ani tym bardziej pod BMW ale ta reklama jest = G E N I A L N A = i jest o zwierzakach :lol: ... rant na 1,5 chomika i jazdaaaaa :drunk: [video=youtube;RRSh5v9UHW4] Edytowane 23 Lipca 2011 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 aaaaaaaaaaaaa teraz już wiem skąd się wzięło powiedzenie ''rant na 1,5 chomika'' :)lolollolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 od chomików to z daleka............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 O ile mi wiadomo to Mordulec mial to powiedzenie pierwszy ...wiec Mordulec jest kasa do wyszarpania od reklamodawcy za plagiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 O ile mi wiadomo to Mordulec mial to powiedzenie pierwszy ...wiec Mordulec jest kasa do wyszarpania od reklamodawcy za plagiat Hehe muszę skonsultować to z moimi prawnikami .... może jakieś tantiemy by mi wpadły :lol: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jako , że pogodę tego lata mamy ko(s)miczną .... można ustrzelić niesamowite kolorki bez użycia programów do obróbki grafiki : ... zrobione godzinkę temu , niesamowite niebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 hehe, ja akurat zakladalem listwy progowe i zauwazylismy z Daria to niebo ale zamiast leciec po aparat, woloelismy sie pogapic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Moja Basia tez uchwycila ten ARMAGEDON.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 druga fotka za***ista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 jak by to ferdek powiedział Armagjedon: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Groźne , straszne , tak Basi jak i Mordulca :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Ja juz kilka razy widzialem takie jak wychodzilem po 20 na fajke, ale tez zawsze sie konczylo na tym ze powiedzialem do Ali, fajne nie? i to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 2 Fotki ustrzelone dzisiaj w kościele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi