BASTARS Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Mygła co wszystko wygła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Fajna mgieła Mygła co wszystko wygła uchwycone jakies 50 km od koszalina nad ranem az sie nie moglem powstrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 :mrgreen:A któty to Szelma ???:mrgreen: A wyglądam Ci na Szelmę?? I czy kiedyś słyszałes takie kobiece imie?? Bo nie bardzo wiem o co chodzi w tym pytaniu??:twisted::twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Pisałem tak dla jajec ogólnie za***iście uchwycone zdiątko , a pytanie było KTÓR-y to szelmna, a nie KTÓR-a:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 no to niezle uchwyciles Forest moment. ja dzisiaj na "wycieczce" rowerowej chwycilem takie zyjątko. jakosc- jak to w nokiach... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 mati probowałes ja calowac:mrgreen::mrgreen:no wiesz ksiezniczka te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 przeciez widac, ze wilizana... jeszcze w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 mati probowałes ja calowac:mrgreen::mrgreen:no wiesz ksiezniczka te sprawy no ba a tak naprawde to Daria w poprzednim wcieleniu przeciez widac, ze wilizana... jeszcze w szoku ja tez jeszcze w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 no ba a tak naprawde to Daria w poprzednim wcieleniu ja tez jeszcze w szoku I po ślubie lolol Ja jak chciałem ustrzelić żabe jakąś to zawsze mi ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 I po ślubie lololJa jak chciałem ustrzelić żabe jakąś to zawsze mi ucieka :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLaBeK Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Ustrzeliłem taką ślicznotkę na niedzielnym spacerku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 :bmwsexemofg3:chyba ją z muzeum wyciągnięto:) takie okazy już ciężko spotkać a to właśnie od nich wszystko się zaczęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 takie okazy już ciężko spotkać a to właśnie od nich wszystko się zaczęło Toś Ty chyba nigdy w NL nie był, albo chodził, nie tam, gdzie trzeba Gwarantuję Ci, że weekend, czy jakieś święto i po ulicach lata takich cacuszek całkiem sporo. Z większości właścicieli można pogadać, a i nawet przejażdżkę zaproponują. Na fotelu pasażera ofkoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Toś Ty chyba nigdy w NL nie był, albo chodził, nie tam, gdzie trzeba Gwarantuję Ci, że weekend, czy jakieś święto i po ulicach lata takich cacuszek całkiem sporo. Z większości właścicieli można pogadać, a i nawet przejażdżkę zaproponują. Na fotelu pasażera ofkoz no i tu cię zadziwie bo w nl pracowałem i często jeżdżę do matki bo tam mieszka i nieraz są takie parady kwiatów i takie inne i aut takich jest pełno a nawet znajomy w noordvijku takie cacka gościowi od podstaw robił!!!:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 No widzisz To czemu piszesz, że ciężko o takie okazy? Chyba, że chodziło Ci o to, że u Nas - to przyznaję racje. Swoją drogą mi by było szkoda takim wychuchanym cacuszkiem jeździć po Polskich drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 znajomy w noordvijku Moja wakacyjna miejscówka I jeszcze Katwijk aan zee, fajne furki tam można zobaczyć to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 w niedziele przed zlotem na rakietowej nad wroclawiem zbieraly sie ladne chmurki Daria ustrzelila telefonem na opolskiej Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Jak przed armagjedonem jakby Ferdek powiedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Ciekawe , ciekawe , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 kozacka fotka !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 parking przy A4 pod Krakowem nie wiedziałem gdzie to wkleic więc dałem tu Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 uluala no to gościu pokazał co potrafi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 pasażer dobrze przywalił głowa w szybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLaBeK Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Ale urwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 pasażer dobrze przywalił głowa w szybę nie jestem pewien ale uderzenie w szybe było tak jakby od zewnątrz a nie od środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi