micnic Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 kazdy kupuje sobie co chce ja moge kupic Alana 100 i bede zadowolony a inny powie ze to radio jest kiepskie i wezmie jakies za np.1000pln tylko po to zeby mogl sie pochwalic miedzy kolegami (nie obrazajac nikogo) ma w takim radiu mnustwo pokretel i przyciskow i wykorzytuje moze ze 20% mozliwosci radia tylko dlatego ze nie wie co z czym sie je kolega zapytal o radio wiec odpowiedzialem to sa najprostrze jezeli uniden jest zakazany to sa inne opcje jezeli ktos potrzebuje radia zeby podpytac o droge to kupuje najprostrze radio+antena 70cm na magnesie i tez da rade no chyba ze chce sie laczyc z drugim koncem polski to wtedy kupuje lepsze radio robi stacje bazowa i nadaje ale taki zestaw juz trzeba troche kasy wywalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Micnic, ja sie z Toba zgadzam co do Unidena, radio wg mnie w bdb cenie i super jakosc. Ja mam 2 identyczne z antena President Misouri i powiem szczerze, ze jestem mega zadowolony, az zal mi je zmieniac. Ale no bedzie trzeba, chyba ze wymysla cos do obejscia tego przepisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 moj wujek ma jakieś amerykańskie radio za 2 tyś i chciał coś poniżej połowy za nie dam ci potem znać co i jak. brak faktury dyskwalifikuje taką ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 dokładnie to magnum s-980 za 800pln prawie nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 (edytowane) tak jak korni pisze uniden 520xl pro rewelka za małą kaskę na atesty proponuję nie patrzyć w polsce to bujda jak autostrady:p chłopaki wersje że nie dopuszczone itd . to bajka normalnie w sklepie kupiłem unidenka z gwarancją legalnie radyjko super czytałem przepisy nikt was nie uwali za takie radio przepis mówi że nie wolno sprzedawać na terenie naszego kraju a nie że nie wolno stosować po dupie dostanie ten co sprzedaje a nie ten co ma ja mam paragon za radio i to mi wystarcza nie mnie będą ścigać chociaż fakt niby nie spełnia norm ale to bu bujda jak te autostrady he he Edytowane 23 Maja 2011 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 "uniden 520xl pro" czy aby Ci uzytkownicy tego cuda nie swieca w nocy , Generalnie Prezydenci daja rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 president też jest ok użytkuję go od roku i jestem mega zadowolony,pierwsze jakie miałem to alan i też byłem zadowolony (im mniej pokręteł tym lepiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 co do presidenta to piszą, że przerost ceny nad treścią, z drugiej strony nie bardzo wiemy (z kolegą) czego wymagać od takiego zestawu, bo przecież nastawiasz jakiś tam kanał, śmigasz na nim i to wszystko może napiszcie co was najbardziej denerwuje a co cieszy w posiadanych przez was sprzętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 denerwuje to ze czasem lapie jakies sprzezenia i jakosc odbioru na tym cierpi nie mowie juz o tych ktorym sie nudzi i nadaja jakies glupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 najwazniejsze zeby mial automatyczna redukcje szumow, bo reczne jest denerwujace !! i jako ze Ciezarowa raczej malo po miescie to wielkiego bata montowanego na stale, Polecic moge ze W Studniskach jest gosc radioamator, rowniez stroi i naprawia zestawy, Latwo znajdziesz po antenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Ja tam zauwazylem, ze jak jest mocny wiatr to pogarsza mi sie zasieg, nie wiem czy to jest normalne, ale zdarza sie to dosc czesto przy mocnym wietrze. No i szczerze mowiac, to nie wiem czy to wina radia czy anteny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 wplyw na zasieg ma pogoda i uksztaltowanie terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 powinni wymyślić coś lepszego żeby zawsze czysto było jak nieraz słucham nawet dobrego radia jak mi zacznie szumieć to od razu gaszę bo mnie nerwica bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 uniden ma dokładnie takie same bebechy jak president, ja jeżdzę na 520xl i sirio ml 145 jak chcesz to kup odpowiednik presidenta i będzie dokładnie tak samo jeżeli chodzi o jakość (tylko drożej) Zakaz stosowania Cb marki uniden jest spowodowany prawdopodobnie polityką cenową firm, niestety. Rozbierzcie oba radyjka i zobaczycie na obu płyty uniden. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 (edytowane) uniden ma dokładnie takie same bebechy jak president, ja jeżdzę na 520xl i sirio ml 145 jak chcesz to kup odpowiednik presidenta i będzie dokładnie tak samo jeżeli chodzi o jakość (tylko drożej)Zakaz stosowania Cb marki uniden jest spowodowany prawdopodobnie polityką cenową firm, niestety. Rozbierzcie oba radyjka i zobaczycie na obu płyty uniden. mat ma racje to samo tylko drożej, unidenkowi zabrali homologację na polskę radio jak każde inne 4waty ma tylko komuś chyba łapówy nie dali i to sporej dlatego president jest droższy o tą łapówę Edytowane 25 Maja 2011 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi