Gość Mordulec Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Hehe potrafi ktoś tak sterować gokarta siłą umysłu ?? lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 fotki jak zawsze pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Dopiero na zdjęciach zobaczyłam, że ja też jechałam tym nieszczęsnym gokartem z nr 3... Ale mój pierwszy raz uważam za udany i czekam na kolejny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Dopiero na zdjęciach zobaczyłam, że ja też jechałam tym nieszczęsnym gokartem z nr 3... Trójka to był dramat , podejrzewam że jakbyś jechała jakimkolwiek innym to spokojnie byś kręciła czasy jak pozostała ekipa Ale jak na pierwszy raz była gitarka :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Wow sporo fotek do kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 tyłek mi się obtarł od tego siedzenia:) ale było spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 tyłek mi się obtarł od tego siedzenia:) ale było spoko Miło było poznać , spot na gokartach trochę krótki ale okazja była żeby się pojawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 myśle że jeszcze nie raz i nie dwa się pojawie:)happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 tyłek mi się obtarł od tego siedzenia:) ale było spoko Ja w moim gokarcie miałem fotele w wersji COMFORT, także miałem bardzo wygodnie http://www.youtube.com/watch?v=u1aPtZV4cLY&feature=related Relacja z gokartów MotoBydlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 mordulec u ciebie sila umyslu ale popatrz na tego driwera przed toba urodzony mistrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 mordulec u ciebie siła umysłu, ale popatrz na tego driver'a przed tobą, urodzony mistrz Szykuje się nam kolejny Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi