Gość Mordulec Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 01. Mordulec 02. Paweł 03. Forest 04. Korni 05. Edka 06. Nem 07. Kozin 08. Sulek 09. Misiudyziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Przewidujemy coś w razie deszczu, czy żeby waliło się i paliło i tak się spotykamy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 My przyjedziemy z Ewą na Bielany ale nie będziemy jeździć na gokartach. Będziemy kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Przewidujemy coś w razie deszczu, czy żeby waliło się i paliło i tak się spotykamy?? Kurna bez względu na słońce deszcz i śnieżyce jakoś będziemy jeździć .... Robert nie marudzi jak musi na WET'ach jeździć po torze , zresztą w kasku będziesz to włączysz sobie wycieraczki :drunk: A co do głosujących i frekwencji to lekka abstrakcja wyszła , ale to już chyba takie nasze realia w każdym razie jutro o 15tej spocik na Bielanach kto chce jeździć ten będzie jeździć kto chce się po prostu spotkać to też zapraszamy :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Mordulec nie złość się, pytam, bo ja i tak przyjadę. Lubię być przygotowany na każdą okazję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Mordulec nie złość się, pytam, bo ja i tak przyjadę. Lubię być przygotowany na każdą okazję. Ale ja się nie złoszczę , jaja sobie robię bo pogoda ma być dzisiaj mega wyczesana , opalimy się jak indianie bo ma nieźle przypiekać :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Pogoda jest super, tak ma byc do końca dnia. A jakby popadało to przynajniej można byłoby lepiej bokami latać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 ja jednak przyjade swoim autem z rodzinka wiec do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Szkoda ze bylo nas niewielu ale spotkanko 1 klasa. Posmigalismy sie pogadalismy czekamy na foto relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Za***ioza , tor całkiem niezły można było polatać :drunk: jeździliśmy po 2 grupy po 5 gokartów i zabawa była przednia , trzeba to koniecznie powtórzyć :drunk: Zaraz pozrzucam fotki z aparatu i ogarnę trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Dzięki za spotkanko, co prawda były małe problemy "organizacyjne" ale naprawde było warto. Trzeba kiedyś powtórzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Czekamy na kolejne propozycje. Następnym razem możemy wybrać się do Siechnic, więcej osób będzie miało porównanie i na 3. spocik już wybierzemy sobie co nam bardziej odpowiada, no chyba, że na 3. spociku na knedle się wybierzemy, tylko tam obowiązkowe OC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Nie wiem jak Wy ale ja się chyba na tych gokartach odwodniłem .... piję 3-go browara i dalej susza :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Chyba nie tylko ty, schodząc z gokarta, nie miałem na sobie żadnej suchej garderoby Ale płyny już uzupełnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Siechnica jest bardziej profesjonalna ale tor na bielanach jest o niebo lepszy moim zdaniem taki bardziej ekstremalny Nierowny podrzuca i nieco bardziej wymagajacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Dzięki wszystkim za spotkanie Kilka fot ode mnie, to co ustrzeliłem telefonem [ATTACH=CONFIG]14691[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]14692[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]14693[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]14694[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]14695[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]14696[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]14697[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Fotki z aparatu można by wrzucić na jakiś rapidshare, to będzie dobra jakość tych fotek, bo ja na imageshack to zdjęcia będą miały po 100kb, także kiepska jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 super frajda powtórka musowo być i to w niedługim czasie pogoda extra do jazdy pozro i do nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 my takze dziekujemy za za***iste:lol: spotkanie bylo cieplo to prawda tor byl wymagajacy ale warto bo tor w siechnicy jest rowniutki malym minusem byl kart z num 3 byl wyraznie slaby a i obsluga tez mogla by wykazac nieco wiecej incjatywy jak ktos mial problemy z banda a nie ograniczyli sie do dolewania paliwa i kasowania siana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Ok fotki z dzisiaj :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi