Gość Mordulec Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Ostateczne ustalenia wyglądają następująco : Data - 22 maj 2011 (niedziela) Godzina - 15:00 Miejsce - Bielany Wrocławskie - Parking obok Electro World Harmonogram III: - krótka odprawa dotycząca harmonogramu zawodów oraz rejestracja uczestników - rozpoczęcie zawodów - bieg kwalifikacyjny każdej z 3 grup(decydujący o pozycji startowej w półfinale)- 8 min. - półfinał A – 8 min. - półfinał B – 8 min. - bieg finałowy- 10 okrążeń - przejazdy rekreacyjne dla chętnych osób- 20min. / opcjonalnie Łączny koszt imprezy zawiera: - koszt wynajmu toru na wyłączność – 8 gokartów 960 zł / 1h 960,- - puchary dla trójki zwycięzców oraz dyplomy / opcjonalnie 250,- - organizację imprezy wliczono - obsługę imprezy wliczono - dodatkowe 20min. jazdy na przejazdy rekreacyjne / opcjonalnie 320,- Łączny koszt 960,- Podane ceny są cenami brutto. Mamy nadzieję, że nasza oferta sprosta Państwa oczekiwaniom. Jesteśmy otwarci na wszelkie uwagi i sugestie. To jest propozycja, ale możemy zrezygnować z dyplomów/pucharów czyli minus 250 zł oraz jak się nie uzbiera 24 osób to możemy odpuścić sobie te 20 minut jazdy na relaksie wtedy by było 710zł - 320zł = 390zł do podziału na liczbę uczestników czyli jakby nawet było 10 jeżdżących to wychodzi 40zł na łebka tylko z czasem trzeba jakoś sprawiedliwie podzielić godzinę na 10 osób. Cena od osoby nie powina przy takiej opcji przekroczyć 30-35 zł przy liczbie osób 24. Na listę wpisują się wyłącznie osoby (każda osoba pod jednym numerem) które na 100% będą jeździły gokartami : 1.Mordulec 2.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 1.Mordulec 2.Paweł 3.Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 1.Mordulec 2.Paweł 3.Forest 4. Korni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 a jeżeli ja się pisze tylko na jazdę rekreacyjną bo nigdy wcześniej nie jeździłam, też mam się na listę wpisywać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 a jeżeli ja się pisze tylko na jazdę rekreacyjną bo nigdy wcześniej nie jeździłam, też mam się na listę wpisywać?? Ja coś widzę że to chyba tylko będzie jazda dla rekreacji , tylu chętnych było a teraz co 5 osób ?? 1.Mordulec 2.Paweł 3.Forest 4. Korni 5.Edka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 1. Mordulec 2. Paweł 3. Forest 4. Korni 5. Edka 6. Nem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 1. Mordulec 2. Paweł 3. Forest 4. Korni 5. Edka 6. Nem 7. Maltarn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 1. Mordulec 2. Paweł 3. Forest 4. Korni 5. Edka 6. Nem 7. Maltarn 8. Kozin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 01. Mordulec 02. Paweł 03. Forest 04. Korni 05. Edka 06. Nem 07. Maltarn 08. Kozin 09. Sulek http://www.groupon.pl/deals/wroclaw?nlp=&CID=PL_CRM_96_0_0_0&utm_source=Deal_general_newsletter&utm_medium=All_Cities&utm_content=Initial_Version&utm_campaign=Varies Kolejna promocja w Siechnicach, tym razem dużo lepsza niż na okaziku ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 http://www.groupon.pl/deals/wroclaw?...ampaign=Varies Kolejna promocja w Siechnicach, tym razem dużo lepsza niż na okaziku ;( To co moze wybierzemy sie ekipa na mala monze w niedziele 29 maja ? w sumie warto bo pol godziny jazdy dla kazdego za 5 dyszek to chyba duzo lepsza oferta niz ta na bielanach z checia bym i w ten weekend pojechal z wami ale niestety nie bedzie mnie we wrocu nie nalegam ale przemyslcie czy nie zmienic oferty i poleciec tydzien pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Oferta obejmuje 3 przejazdy 10-minutowe na torze gokartowym 1 groupon przeznaczony dla 1 osoby, do wykorzystania podczas 1 wizyty Rozumiem to, że jedna osoba ma do dyspozycji 30 minut, ale w trzech biegach/wyścigach/przejazdach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Czy ktos bedzie sie dopisywał jeszcze? Bo trochę skromma ta lista, wiecej ludzi głosował w sondzie niż tu jest wpisanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 ja podjade z synem ale jako kibic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 ja podjade z synem ale jako kibic zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 zapraszamy postaram sie ,mozliwe ze podjade moja ex Bejką 3er jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Słuchajcie od początku myślałem , że to będzie normalny spot BMW a dla chętnych jazda na gokartach Tylko coś nagle mało tych chętnych na gokarty , wpisywać się :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 ja z chęcią bym pojechał i się poznał w realu z klubowiczami zakupiłem już e39 więc myśle że przyjade:) ale w końcu na monze cze bielany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 W 1 poście wyraźnie napisany jest plan imprezy, Bielany. Właśnie, gdzie te osoby, które pisały się na 22 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Widzę, że zainteresowanie jest mizerne. Jutro lecę na Lubin, jeśli do niedzieli sytuacja na liście się nie zmieni to ja wypadam. Jest 9 osób, znając życie 2-3 odpadną, jeździc będzie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 My z Edka na bank nieodpadniemy ale gdyby gokarty zostaly odwolane mozna by zrobic grilla w skarbim ? osobiscie juz sobie zaklepalem niedziele dla klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Ja się nakręciłem już na te gokarty Dodatkowo zamówiłem kupon na małą monze, także jak coś to 29.05 mogę jechać do Siechnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 a gdzie reszta tych osób co się wpisały na poprzednią listę i głosowały w ankiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Ile osób by nie było to jedziemy na gokarty, tylko tak właśnie zawsze jest. Jak pomysł to wszyscy chętni, jak przychodzi do realizacji to NIE WIEM, NIE ZNAM, NIE ORIENTUJĘ SIĘ, ZAROBIONY JESTEM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 01. Mordulec 02. Paweł 03. Forest 04. Korni 05. Edka 06. Nem 07. Maltarn 08. Kozin 09. Sulek My jednak odpadamy ze względu na kaskę. Kupiłem żonie corsę a dziś odebrałem E30 z serwisu i suma rachunków mnie przytłacza Przepraszam najmocniej za zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 01. Mordulec 02. Paweł 03. Forest 04. Korni 05. Edka 06. Nem 07. Kozin 08. Sulek i ja jestem zmuszony podziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi